Προς το περιεχόμενο

Aliens vs. Predator [2010]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ποσες/ποιες ταινιες εχουν βγει με αυτο το τιτλο και πότε? Το imdb δεν ειναι κατατοπιστικο σχετικα.

[ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος]

Ταινία AvP δεν έχει βγει, πρόκειται για διαφορετικές ταινίες, ήτοι Aliens και Predator.

Για τα Aliens νομίζω υπάρχουν 3 ταινίες (δεν τις έχω δει), για το Predator 2. Η πρώτη (και καλύτερη κατεμέ) με τον Arnold Schwarzenegger στη ζούγκλα, η δεύτερη με τον Danny Glover στη Νέα Υόρκη.

• Moderators
Δημοσ.

Ταινία AvP δεν έχει βγει, πρόκειται για διαφορετικές ταινίες, ήτοι Aliens και Predator.

Δυστυχώς, (για όλους μας) έχουν βγει δύο ταινίες AvP (1, 2).

Εύκολα τις χαρακτηρίζω μεγάλες μπούρδες και τις δύο, με τη δεύτερη (Requiem) να είναι κλάσεις χειρότερη από την πρώτη -αν αυτό είναι δυνατόν.

edit: ninja'd

Δημοσ.

Εύκολα τις χαρακτηρίζω μεγάλες μπούρδες και τις δύο, με τη δεύτερη (Requiem) να είναι κλάσεις χειρότερη από την πρώτη -αν αυτό είναι δυνατόν.

edit: ninja'd

ευτυχώς που δεν ήξερα και το παρόν θα κάνω απλώς πως δεν το διάβασα :-D

Δημοσ.
Επειδής ενδιαφέρομαι να το αγοράσω, θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη όσων το έχουν σχετικά με το multiplayer.

Έχουν στηθεί dedicated servers? Παίζει κόσμος? Γενικά αξίζει να το τιμήσω?

Ok, κατάλαβα. :-(

Δημοσ.
που τη βρισκω αυτη τη καρτα?

τη βγάζεις σε τράπεζα και βάζεις εσύ όσα χρήματα θες

---------- Προσθήκη στις 00:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:22 ----------

Επειδής ενδιαφέρομαι να το αγοράσω, θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη όσων το έχουν σχετικά με το multiplayer.

Έχουν στηθεί dedicated servers? Παίζει κόσμος? Γενικά αξίζει να το τιμήσω?

το multi του για εμένα αξίζει με τα χίλια ειδικά το species deathmatch...οι dedi ήταν σε φάση beta,τώρα έχω λίγο καιρό να παίξω-λογικά θα είναι έτοιμοι

Δημοσ.

Aρα υπαρχει το Νο1 του 2004 και το Νο2 του 2007 με τον υποτιτλο "ρεκβιεμ".

Να υποθεσω οτι ενα "Alien Predator" του 1987 που αναφερει το imdb ειναι ασχετο?

Με τα ομωνυμα pc games ομως τι γινεται? Πόσα/ποια ΑvP εχουν βγει και πότε?

Το imdb αναφερει πληθωρα βιντεογκειμς και με ιδιο τιτλο, με το πρωτο απ το 1993... δηλαδη πριν την ταινια. Οποτε εδω εχουμε περιπτωση η ταινια να εμπνευστηκε απο βιντεογκειμ?

τη βγάζεις σε τράπεζα και βάζεις εσύ όσα χρήματα θες

Δωσμου περισσοτερες πληροφοριες φιλε μου, πως λεγεται αυτη η καρτα?

• Moderators
Δημοσ.
Aρα υπαρχει το Νο1 του 2004 και το Νο2 του 2007 με τον υποτιτλο "ρεκβιεμ".

Πριν τα aliens Vs Predators υπήρχαν οι ταινίες που ανήκουν στο Alien Saga (Alien (1979), Aliens (1986), Alien 3(1992) και Alien Resurrection (1996)), και στο Predator Saga (Predator(1987), Predator 2(1990))

Κάπου στα τέλη του '80 εμφανίστηκαν τα Alien Versus Predator graphic novels (σκέψου κόμιξ), που συνδύαζαν την ιστορία από τα δύο εξωγήινα είδη.

http://en.wikipedia.org/wiki/Aliens_versus_Predator_(comics)

Αλλά, ενώ υπήρχε ενδιαφέρον από τότε (τέλη του '80) να γυριστούν και οι ταινίες, υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τα δικαιώματα (...) που προφανώς λύθηκε αργότερα.

http://en.wikipedia.org/wiki/Alien_vs._Predator_(film)

Πάντως και τα παιχνίδια και οι ταινίες προέρχονται/είναι εμπνευσμένα από τις δύο ξεχωριστές saga και από τα graphic novels.

Πόσο AvP έχουν βγει:

Εγώ γνωρίζω τα πιο δημοφιλή για PC, και αυτά είναι τρία (AvP, AvP 2 και το πρόσφατο AvP που είναι και το θέμα αυτού του thread).

Γενικά στο όλο σύμπαν των Aliens και Predators έχουν βγει αυτά:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Alien_and_Predator_games

Δημοσ.
Πριν τα aliens Vs Predators υπήρχαν οι ταινίες που ανήκουν στο Alien Saga (Alien (1979), Aliens (1986), Alien 3(1992) και Alien Resurrection (1996)), και στο Predator Saga (Predator(1987), Predator 2(1990))

Φιλε μου, αυτα τα γνωριζω και τα εχω δει σχεδον ολα. Αλλα αυτo το ιστορικο δεν εχει σχεση με το ερωτημα που εχω διατυπωσει, μιλαμε μονο για AvP.

Πόσο AvP έχουν βγει:

Εγώ γνωρίζω τα πιο δημοφιλή για PC, και αυτά είναι τρία (AvP, AvP 2 και το πρόσφατο AvP που είναι και το θέμα αυτού του thread).

Αρα μου λες οτι υπαρχουν συνολικα 3, το Νο1 του 1999, το Νο2 του 2001 και το τελευταιο για το οποιο μιλαμε. Το τελευταιο εχει την ιδια αριθμηση με το προηγουμενο(2) ε?

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό που έγραψες ποιο πάνω όμως, δείχνει ότι δεν ήξερες για το Predator του 1987.

Φιλε μου, αυτα τα γνωριζω και τα εχω δει σχεδον ολα. Αλλα αυτo το ιστορικο δεν εχει σχεση με το ερωτημα που εχω διατυπωσει, μιλαμε μονο για AvP.

Ποιο ακριβώς ερώτημά σου δεν απαντήθηκε, γιατί θεωρώ πως όσα έγραψα θα έπρεπε να σε καλύψουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...