gaspazet Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Kαλησπερα Εχω την onboard καρτα ηχου(P6T Deluxe)high definition ,οπου δεν ειμαι ικανοποιημενος στην αποδοση της σε συνδιασμο με vista ultimate x64.Bαζω τετραφονικα να παιξουν τα 5.1 και παιζουν τα 2 μπροστα κανονικα και τα πισω πιο σιγα(εχω δοκιμασει διαφορα...sonic focus,απο vista....τπτ).Ετσι θα ηθελα να παρω κατι πιο ποιοτικο,αλλα χωρις να δωσω και αρκετα χρηματα.Την θελω για τα παντα...ταινιες,games,μουσικη.Εαν θα επρεπε να δωσω καπου βαρυτητα,θα εδινα στην μουσικη και μετα στα υπολοιπα. Ειμαι αναμεσα σε αυτα τις δυο(pci μονο) και κλεινω λιγο προς την Αsus απο διαφορα που εχω διαβασει.Θα ηθελα την γνωμη σας Ευχαριστω
subhuman Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Προσωπικά θα πήγαινα στην SB titanium (που την έχω) Αφού δίνεις όμως αυτά τα χρήματα, από τις 2 που λες οπωσδήποτε την ASUS xonar. Η xtreme audio δεν είναι καν x-fi...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Αφού δίνεις όμως αυτά τα χρήματα, από τις 2 που λες οπωσδήποτε την ASUS xonar.Η xtreme audio δεν είναι καν x-fi... συμφωνώ απόλυτα, μακρυά από Xtreme Audio...
gaspazet Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Την ιδια εντυπωση ειχα και εγω....ευχαριστω για την βοηθεια! Την titanium(καθως και την gamer) την ειδα, αλλα ειναι αρκετα ακριβοτερη και δεν σκεφτομουν να διαθεσω αυτο το ποσο.Εκτος βεβαια και εαν εχει τοσο μεγαλη διαφορα σε mp3,games,movies (με τα ηχεια που εχω στην υπογραφη μου),πραγμα οπου δεν το διαπιστωσα απο τα διαφορα reviews.
GReddyRx7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μια χαρά είναι η Extreme Audio θα μείνεις πάρα πολύ ευχαριστημένος!
haHa Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Τι ηχεια εχεις? Καλυτερα τα λεφτα σου να τα επενδυσεις σε ηχεια κ οχι να τα πεταξεις για μια καρτα ηχου που δεν σου χρειαζεται..
gaspazet Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Τι ηχεια εχεις? Καλυτερα τα λεφτα σου να τα επενδυσεις σε ηχεια κ οχι να τα πεταξεις για μια καρτα ηχου που δεν σου χρειαζεται.. Καλημερα Λεω στο τεταρτο post οτι εχω τα ηχεια της υπογραφης μου(Gigaworks 5.1 500wRms) Eυχαριστω ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Δευτερα-Τριτη ερχεται η Asus....Θα σας πω εντυπωσεις Βασικα η onboard δεν με ικανοποιει καθολου, γι'αυτο και ψαχνομαι,εχω αρκετα καλα ηχεια(για pc μιλαμε παντα)και με την SB που ειχα στο παλιο(το πουλησα) δεν ειχα κανενα prob!
gaspazet Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Την εβαλα σημερα και την συνιστω ανεπιφυλακτα.Το προβλημα που ειχα με την onboard καρτα διορθωθηκε και ο ηχος ειναι απιστευτα καλος.Παρα πολλες επιλογες , ειδικα πανω στην μουσικη/mp3 που προλαβα να ασχοληθω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.