NickPlusPlus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Θα ηθελα τη βοηθεια σας. Εχω το acer aspire 8920g και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα : το blu ray drive εφανιζεται μονο στη διαχειρηση κ οχι πλεον στον explorer . Επεισης δεν διαβαζει κανενα cd η dvd ενω στα ΒΙΟS διχνει να το βλεπει κανονικα . Τελος στη διαχειρηση οταν παταω διπλο κλικ πανω του βλεπω και το εξης μηνυμα : Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση της συσκευής. (Κωδικός 10) . Καμια ιδεα? Ευχαριστω εκ των προτερων.
basilis5 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 για αρχη δεν κανεις ενα restore ολο σου το συστημα;ακραιο αλλα δεν εχω να προτεινω κατι διαφορετικο σε 1η φαση εκτος κι αν αναβαθμισεις το firmware του τελος υπαρχει παντα και η λυση του σερβις,αλλα αν μπορεις να τουςς αποφυγεις τους χασαπιδες θα ειναι ιδανικο
NickPlusPlus Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 για αρχη δεν κανεις ενα restore ολο σου το συστημα;ακραιο αλλα δεν εχω να προτεινω κατι διαφορετικο σε 1η φασηεκτος κι αν αναβαθμισεις το firmware του τελος υπαρχει παντα και η λυση του σερβις,αλλα αν μπορεις να τουςς αποφυγεις τους χασαπιδες θα ειναι ιδανικο ακραιο αλλα φιλε μου.. επιασε ! το εβαλα να κανει restore πισω 3-4 μερες κ τωρα δουλευει μια χαρα ! ευχαριστω παρα πολυ . αφου λοιπον καταφερες να με ξελασπωσεις απο δω για τσεκαρε κ αυτο εδω : http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=274957 . πιο δυσκολη φαση βεβαια αλλα αν μπορεις να χελπαρεις θα σου ημουνα 2 φορες ευγνωμων. και οντως το service ειναι ελεεινο. τα εχω ζησει με τους καθυστερημενους της Acer
basilis5 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 δυστυχως δεν εχω ιδεα για τον σκληρο φιλε σορυ χαιρομαι που βοηθησα παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.