Προς το περιεχόμενο

Νεο προβληματακι με τον acer.

NickPlusPlus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα τη βοηθεια σας. Εχω το acer aspire 8920g και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα : το blu ray drive εφανιζεται μονο στη διαχειρηση κ οχι πλεον στον explorer . Επεισης δεν διαβαζει κανενα cd η dvd ενω στα ΒΙΟS διχνει να το βλεπει κανονικα . Τελος στη διαχειρηση οταν παταω διπλο κλικ πανω του βλεπω και το εξης μηνυμα : Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση της συσκευής. (Κωδικός 10) . Καμια ιδεα? Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

για αρχη δεν κανεις ενα restore ολο σου το συστημα;ακραιο αλλα δεν εχω να προτεινω κατι διαφορετικο σε 1η φαση

εκτος κι αν αναβαθμισεις το firmware του

τελος υπαρχει παντα και η λυση του σερβις,αλλα αν μπορεις να τουςς αποφυγεις τους χασαπιδες θα ειναι ιδανικο

Δημοσ.
για αρχη δεν κανεις ενα restore ολο σου το συστημα;ακραιο αλλα δεν εχω να προτεινω κατι διαφορετικο σε 1η φαση

εκτος κι αν αναβαθμισεις το firmware του

τελος υπαρχει παντα και η λυση του σερβις,αλλα αν μπορεις να τουςς αποφυγεις τους χασαπιδες θα ειναι ιδανικο

ακραιο αλλα φιλε μου.. επιασε ! το εβαλα να κανει restore πισω 3-4 μερες κ τωρα δουλευει μια χαρα ! ευχαριστω παρα πολυ . αφου λοιπον καταφερες να με ξελασπωσεις απο δω για τσεκαρε κ αυτο εδω : http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=274957 . πιο δυσκολη φαση βεβαια αλλα αν μπορεις να χελπαρεις θα σου ημουνα 2 φορες ευγνωμων. :-D

και οντως το service ειναι ελεεινο. τα εχω ζησει με τους καθυστερημενους της Acer

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...