adi32 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Αν εχω 2 pc που στελνουν email απο ενα λογαριασμο μπορουν με καποια φιλτρα ισως τα απεσταλμενα να συγχρονίζονται και στα 2 pc?
_DiMoN_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Αν εχω 2 pc που στελνουν email απο ενα λογαριασμο μπορουν με καποια φιλτρα ισως τα απεσταλμενα να συγχρονίζονται και στα 2 pc? Αυτό γίνεται μόνο αν χρησιμοποιείς IMAP, με αυτόν τον τρόπο συγχρονίζονται όλα. Τι e-mail βάζεις, ρωτάω γιατί το Gmail ή το Google Apps προσφέρει IMAP.
adi32 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Οχι ειναι κανονικο email vivodi Γινεται να μπει IMAP τοτε? Που βρισκω ρυθμισεις? Μια λυση που βρηκα ειναι το αυτοματο bcc που βαζει το Thunderbird σε καθε email που στελνεις Οποτε θα μπαινει BCC το email μου και θα μου ερχεται σαν εισερχομενο σε ολα τα pc και μετα με φιλτρο να πηγαινει MOVE to sent
_DiMoN_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Οχι ειναι κανονικο email vivodiΓινεται να μπει IMAP τοτε? Που βρισκω ρυθμισεις? Μια λυση που βρηκα ειναι το αυτοματο bcc που βαζει το Thunderbird σε καθε email που στελνεις Οποτε θα μπαινει BCC το email μου και θα μου ερχεται σαν εισερχομενο σε ολα τα pc και μετα με φιλτρο να πηγαινει MOVE to sent Είναι θέμα υποστήριξης, η vivodi δεν δίνει IMAP. Άνοιξε έναν λογαριασμό gmail και βάλε το e-mail της Vivodi μέσα. Ύστερα σέταρε σε όσους υπολογιστές θέλεις το IMAP θα ενημερώνονται αυτόματα όλοι, επίσης θα έχεις πρόσβαση μέσω Web!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.