zoranb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Στο "Οικολογικό σπίτι" του Τσίπηρα κάπου αναφέρει πως "για κάθε ενδεχόμενο, καλό θα ήταν ακόμη και η κεραία της τηλεόρασης καθώς και ο ηλιακός θερμοσίφωνας να τοποθετούνται σε απόσταση ικανοποιητική από το κυρίως κτίριο" ξέρει κανείς κάτι σχετικό; Ακούγεται ψιλοφρικαλέο έτσι δεν είναι; Ισχύει κάτι τέτοιο, υπάρχει κανείς ειδικός να μας ενημερώσει;
pappous_soulis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Για την κεραία της τηλεόρασης είναι ακραίο. Η συχνότητα των κυμάτων που λαμβάνει δεν είναι βλαβερή για τον άνθρωπο. Τουλάχιστον απ'όσα ξέρω. Για τους θερμοσίφωνες δε ξέρω αν και μου ακούγεται κουφό.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μα η κεραία της tv δεν εκπέμπει, μόνο δέχεται κύματα που υπάρχουν ούτως η άλλως στον χώρο. Ο ηλιακός πάλι μόνο δέχεται τις ακτίνες του ηλίου, ακόμα και η κυκλοφορία του νερού γίνετε με φυσικό τρόπο χωρίς μηχανικά μέρη. πρωτη φορά το ακούω ότι είναι κακό στην υγειά. Ακομα και διπλής ενέργειας να είναι δεν βλεπω καπου το προβλημα, εκτός αν εχει να κάνει με το ρευμα κατι. Μια εξήγηση για το που βρίσκεται το πρόβλημα θα ηταν καλυτερα.
De@th L0rd Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Τρομολαγνία μου μυρίζει.Η μήπως εννοεί να μην είναι ο θερμοσίφωνας μπροστά από την κεραία και έχεις χιόνια;
grigas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Λίγο κουφό μου ακούγεται... σε 3 βδομάδες πάντως στο κτίριο του ΤΕΕ θα κάνει σεμινάριο βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής ο κ. Τσίπηρας...αν πάει κάποιος ας τον ρωτήσει
lefi Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Στο "Οικολογικό σπίτι" του Τσίπηρα κάπου αναφέρει πως "για κάθε ενδεχόμενο, καλό θα ήταν ακόμη και η κεραία της τηλεόρασης καθώς και ο ηλιακός θερμοσίφωνας να τοποθετούνται σε απόσταση ικανοποιητική από το κυρίως κτίριο" ξέρει κανείς κάτι σχετικό; Ακούγεται ψιλοφρικαλέο έτσι δεν είναι; Ισχύει κάτι τέτοιο, υπάρχει κανείς ειδικός να μας ενημερώσει; Όταν λέει σε ικανοποιήτικη απόσταση τι εννοεί; ότι έχουμε 1 στρέμα σπίτι και όρεξη για καλωδίωση; κοιτάξτε ο μοναδικός τρόπος να ζούμε οικολογικά είναι να γυρίσουμε στην λίθινη εποχή πριν τα αυτοκίνιτα τα ραδιοκύμματα κτλ συσκευές όπως η κεραία tv και ο θερμοσίφωνας αν το κάνουν προκαλούν απειροελάχιστη ζημιά, "πετάξτε" τα κινητά και πολλές άλλες συσκευές μεγάλης επιροής κόψτε το κάπνισμα και αφήστε τον θερμοσίφωνα στην θέση του το πολύ πολύ να ζήσεις μερικά δευτερόλεπτα λίγότερο.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Όταν λέει σε ικανοποιήτικη απόσταση τι εννοεί; ότι έχουμε 1 στρέμα σπίτι και όρεξη για καλωδίωση; κοιτάξτε ο μοναδικός τρόπος να ζούμε οικολογικά είναι να γυρίσουμε στην λίθινη εποχή πριν τα αυτοκίνιτα τα ραδιοκύμματα κτλ συσκευές όπως η κεραία tv και ο θερμοσίφωνας αν το κάνουν προκαλούν απειροελάχιστη ζημιά, "πετάξτε" τα κινητά και πολλές άλλες συσκευές μεγάλης επιροής κόψτε το κάπνισμα και αφήστε τον θερμοσίφωνα στην θέση του το πολύ πολύ να ζήσεις μερικά δευτερόλεπτα λίγότερο. ακόμα και αν δεν έχεις κεραία για την τηλεόραση θα συνεχίζουν ακόμα να περνανε ραδιοκύματα σε ολο το σπιτι... εκτος αν κλεισουμε το σπιτι σε κλωβο faraday
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στο forum με σκοπό τη διαφήμιση προϊόντων ή υπηρεσιών. Διαβάστε τους κανόνες, παρακαλώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.