Προς το περιεχόμενο

Που μπορω να πουλησω δυο πυργους η/υ καθως και δυο οθονες crt.

BladeRunner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O τιτλος νομιζω τα λεει ολα.Που μπορω να πουλησω δυο πυργους με αρκετα καλες επιδοσεις,ειδικα ο ενας καθως και 2 οθονες crt.

Yπαρχουν καταστηματα που μπορω να τα πουλησω?Που αγοραζουν δηλαδη μεταχειρισμενους υπολογιστες?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

Δημοσ.

Εχει και εδω ενοτητα με αγγελιες, στην κατηγορια ¨επιπροσθετα¨.

Στειλε μου μηνυμα να μου πεις λεπτομεριες BladeRunner, ψαχνω να αγορασω...

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για το site αλλα κυριως ενδιαφερομαι για μαγαζια η μαγαζακια που παιρνουν μεταχειρισμενα εξαρτηματα υπολογιστων στην Αθηνα.

Ας πουμε αν υπαρχουν στο Μοναστηρακι η καπου αλλου στην Στουρναρη.

Αν και προκειται για καλους υπολογιστες,ειδικα ο ενας και προκειται να τους δωσω σε καλη τιμη,δεν νομιζω οτι μεσω αγγελιων θα τα καταφερω να τους δωσω.

Για αυτο ρωταω αν υπαρχουν εξειδικευμενα καταστηματα που αγοραζουν ας πουμε παλια προιοντα.

Σκεφτομαι να τους δωσω και τους δυο πυργους συν 2 οθονες crt 350-400 ευρω.

Για αυτο δεν το βαζω και στις αγγελιες του φορουμ,διοτι πιστευω οτι κανενας δεν θα ενδιαφερθει.

• Moderators
Δημοσ.

Για ενα κομματι ψωμι θα στους αγορασουν -αν στους αγορασουν- σε αυτα τα καταστηματα, μη το ψαχνεις φιλε μου.

Δε χανεις κατι να δοκιμασεις κι εδω παντως.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Οκ θα κανω αγγελια και εδω,δεν ηξερα οτι ειναι τοσο τραγικη η κατασταση.

Ε οχι και να μου παρουν για ενα κομματι ψωμι υπολογιστη με 500 γιγα σκληρο.

• Moderators
Δημοσ.

Εχεις ιδεα ποσο κοστιζει ολοκαινουριος ενας 500ρης σκληρος?

Εγω που εχω 4 x 640GB σε ενα "μπρικι" pc δηλαδη θα μπορουσα να το πουλησω ακριβα μονο και μονο για τους δισκους? Μπααα..

Edit: Σας προλαβαμε μιστερ smod :P

Edit2: Φιλε bladerunner, ο τροπος που εβαλες την αγγελια (εε εχει μωρε και 2 σκληρους και μια παλια καρτα γραφικων), καθε αλλο παρα δικαιολογει το ποσο που ζητας. Αλλα εν πασει περιπτωσει δεν βρισκομαι εδω να σχολιασω το ποσο. Τουλαχιστον σου εφιστω τη προσοχη στη περιγραφη. Ο Celeron καθε αλλο παρα καλος επεξεργαστης για σημερα θεωρειται, 2GB ram παιρνεις πλεον με 20-22€ καινουρια, και η καρτα γραφικων ειναι πλεον 4 γενιές πισω....Οποτε μη περιμενεις να βρεις ευκολα να το δωσεις. Αν δεχτουν να στους αγορασουν σε καποιο καταστημα, οχι 500, ουτε 200€ μη περιμενεις να παρεις παντως. Για του λογου του αληθ(ου)ς δοκιμασε το ;)

Δημοσ.

Οταν λεμε ενα κομματι ψωμι,εννοουσα ολο το pc για 60-70 ευρω.

Γνωριζω πολυ καλα τις τιμες ολων των hardware,ενας ενας παιδια,μην πεσετε ολοι μαζι.

Αυτο ειπα και εγω,οτι μονο ο σκληρος κανει τοσο οσο ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ οτι θα μου ζητουσαν για ολο το pc.

Χαλαρωστε

• Moderators
Δημοσ.

Χαλαροι ειμαστε και φιλικες συμβουλες σου δινουμε :-)

Ναι απο την αλλη τα 60-70 που φανταστηκες οτι θα στον αγοραζαν απεχουν "λιγακι" απο τα 470 :P

Εκανα κι ενα editακι πανω, αν θες δες το.

Δημοσ.

Ενταξει,δικιο εχεις, i will take my chances και ο,τι γινει.

Εξαλλου δεν δινω εναν αλλα δυο πυργους και μια οθονη μαζι.

Εκανα και εγω ενα edit....ελπιζω να το βρισκεις πιο ρεαλιστικο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Χαλαροι ειμαστε και φιλικες συμβουλες σου δινουμε :-)

Ναι απο την αλλη τα 60-70 που φανταστηκες οτι θα στον αγοραζαν απεχουν "λιγακι" απο τα 470 :P

Εκανα κι ενα editακι πανω, αν θες δες το.

Επειδη γεμισαμε εξυπνακηδες στο ινσομνια,απλως μπηκα να γραψω οτι πουληθηκαν σε εταιρια που με εφερε σε επαφη συγγενικο προσωπο,στην τελικη τιμη των 460 ευρω.

Μαλιστα η τιμη αυτη δεν εγινε μετα παο παζαρια και ουτε ανεφερα εγω ποσα θελω,απλως μου εδωσαν αυτη την προσφορα.

Αυτο για τα πονηρα γελακια,τα εμοτικον με την γλωσσα εξω και τα ειρωνικα σχολιακια περι νεοπα...

Ψαχτε και δεν θα βγειτε χαμενοι.

Δημοσ.

Τα πούλησες σε εταιρεία;Στα χρήματα που λες;Χωρίς τιμολόγια;Δηλαδή δεν εξέπιπτε το ΦΠΑ;

Πολύ θα ήθελα να είχα τις άκρες σου,από που ψωνίζεις τέτοιους πελάτες....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...