Προς το περιεχόμενο

MSI EX300, 13.3" --520ευρώ

_DiMoN_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και ο ήχος; Γιατί υποτίθεται ότι οι ΑΤΙ δεν την πολυπαλεύουν σε λίνουξ...

Ναι... Όλα ΟΚ! Το μόνο ότι η camera έχει ένα τρεμόπαιγμα.. Αλλά δεν έχω προλάβει να το ψάξω..

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σόρι, μόλις είχα ξυπνήσει, εννοούσα την κάρτα γραφικών... συγκεκριμένα με ενδιαφέρει αν δουλεύει η έξοδος hdmi.

Αυτό δεν μπορώ να το δοκιμάσω.. :(

Δημοσ.

Μιά απορία που έχω με το εν λόγο λάπτοπ....Πάω να εγκαταστήσω για Firewall το Comodo καθώς και το Spybot και στα δύο μου βγάζει fail....Έχει κανείς καμιά ιδέα του τι μπορεί να γίνεται?? ( Έχω απεγκαταστήσει το Νορτον που έχει μέσα...)

Δημοσ.

Απο ποιοτητα κατασκευης και ζεστη τι λεει η MSI?

Ζεστενεται το μηχανακι?

Ειναι θορυβωδες?

Δημοσ.
Μιά απορία που έχω με το εν λόγο λάπτοπ....Πάω να εγκαταστήσω για Firewall το Comodo καθώς και το Spybot και στα δύο μου βγάζει fail....Έχει κανείς καμιά ιδέα του τι μπορεί να γίνεται?? ( Έχω απεγκαταστήσει το Νορτον που έχει μέσα...)

Δεν έχει σχέση αυτό με το laptop..αυτά όλα είναι θέματα λειτουργικού.

Δημοσ.
Απο ποιοτητα κατασκευης και ζεστη τι λεει η MSI?

Ζεστενεται το μηχανακι?

Ειναι θορυβωδες?

ποιοτητα κατασκευης αρκετα καλη και αν αναλογιστει κανεις τα 519 ευρω που κανει ειναι τελεια....το πλητρολογιο ζεστενετε λιγο αλλα τπτ το τρομερο οπως επισης αν χρησιμοποιεις καποιο ποντικι και οχι το touchpad οι msi εχει κανει ενα λαθος και εχει βαλει ανεμιστηρα για εξαερισμο απο τα δεξια που σημαινει οτι ο ζεστος αερασ ερχετε πανω στο χερι σου :-) κατα τα αλλα κανενα παραπονο εκτος το οτι το εχω και φορτιζει 18 ωρες και ακομα να φορτισει ( πρωτη φορτιση) αναρωτιεμαι αν εχουν και αλλοι το ιδο προβλημα???

κατα τα αλλα πολυ τιμιο λαπτοπ

Δημοσ.
Το θέμα είναι τώρα που κάνει κοντά 700Ε αξίζει για αγορά ή να προτιμήσουμε κανένα άλλο στα ιδία λεφτά?

υπαρχει αν δεν κανω λαθος το ιδιο αλλα με amd cpu με 619 ευρω

Δημοσ.

Ναι το έχω δει αλλά πχ εσύ( ή οποιοσδήποτε άλλως) θα το έπαιρνες το (laptop tou topic) και με 700 Ε ? Αξίζει? Γιατί το σκεφτομαι για αγορά

Δημοσ.
Ναι το έχω δει αλλά πχ εσύ( ή οποιοσδήποτε άλλως) θα το έπαιρνες το (laptop tou topic) και με 700 Ε ? Αξίζει? Γιατί το σκεφτομαι για αγορά

κοιτα σε αυτα τα λεφτα 13.3 " με 8 cell μπαταρια δεν παιζει.....εγω ημουν ετοιμος να παρω ενα toshiba με 729 αλλα ηταν 15.4 το οποιο δεν με βολευε...δεν λεω οτι η Msi ειναι το ιδιο ποιοτικη με την toshiba αλλα μας εδωσε ενα πολυ καλο λαπτοπ σε παρα πολυ καλη τιμη....ελαφπυ καλη μπαταρια hdmi esata draftn bluetooth ati3450 kai to eshop λιγο που κοιταξα αμερικη το δινει φτηνοτερα παει καπου στα 1000 δολαρια αμερικη....αρα μονο κερδισμενος βγαινεις ακομα και με 700Ε

Δημοσ.

Το wireless μονο δε μας τα λεει πολυ καλα...

Υπαρχει κατι που μπορουμε να κανουμε γι'αυτο?

Xp εχει βαλει κανεις?

Δημοσ.
Το wireless μονο δε μας τα λεει πολυ καλα...

Υπαρχει κατι που μπορουμε να κανουμε γι'αυτο?

Xp εχει βαλει κανεις?

τι σου κανει το wireless?vista 32/64 ubuntu και windows 7 δοκιμασα ολα καλα....δεν τεσταρα εμβελειες αλλα μια χαρα δουλευει και συνδεεται σε δυκτια

Δημοσ.
τι σου κανει το wireless?vista 32/64 ubuntu και windows 7 δοκιμασα ολα καλα....δεν τεσταρα εμβελειες αλλα μια χαρα δουλευει και συνδεεται σε δυκτια

Χάλια σήμα... Μικρή εμβέλεια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...