Προς το περιεχόμενο

Lost διαγωνισμός...τι εννοούσαν;

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως απο περιέργεια και μόνο ξαναείδα όλο το 1ο επεισόδειο. Δεν μπόρεσα να εντοπίσω κάτι που να μπορεί κατά πάσα πιθανότητα να υποδεικνύει σε κάτι μεταγενέστερο. Λογικό βέβαια, αλλά εγώ πιστεύω πως μάλλον γενικώς τα "πρώτα" επεισόδεια εννοούσαν οι συντελεστές και όχι το πρώτο αυτό καθ'αυτό.

Will see.

Δημοσ.
Πάντως απο περιέργεια και μόνο ξαναείδα όλο το 1ο επεισόδειο. Δεν μπόρεσα να εντοπίσω κάτι που να μπορεί κατά πάσα πιθανότητα να υποδεικνύει σε κάτι μεταγενέστερο. Λογικό βέβαια, αλλά εγώ πιστεύω πως μάλλον γενικώς τα "πρώτα" επεισόδεια εννοούσαν οι συντελεστές και όχι το πρώτο αυτό καθ'αυτό.

Will see.

Δες και το 2ο

Δεν παιρνω ορκο οτι ειπαν κατι για "πρωτο επισοδειο", σιγουρα ομως ειπαν για "αρχη" "πρωτα" ή κατι τετοιο

Δημοσ.

Θα προσκυνήσω ρε παιδιά πάντως αν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αν δω το τελευταίο επεισόδιο και ερμηνεύσω κάτι που είχα δει στα πρώτα 2-3, θα αναφωνήσω "το Lost είναι η καλύτερη σειρά που έγινε ποτέ!".

Γιατί είμαι ο μόνος όμως που πείθεται από το FAQ του IMDB, ότι αυτοί δήλωσαν ότι τελικά "έτσι το 'παμε, για να περνάει η ώρα";

Άλλωστε οι ίδιοι κάποτε έλεγαν ότι η σειρά δεν έχει καθόλου μεταφυσική, πράγμα που έχει διαψευστεί πλέον πανηγυρικά (και παλιότερα είχε, αλλά τέλος πάντων, υπήρχε η δικαιολογία της σύμπτωσης).

Δημοσ.

Δεν καθομαι να ξαναδω το πρωτο...:-D Οταν τελειωσει ολο απο την αρχη:devil:

Μπορει και να μην τους εδειξε στο πρωτο τους σκελετους ναι... Παντως πολυ νωρις απ οτι θυμαμαι...

Δημοσ.
Δεν καθομαι να ξαναδω το πρωτο...:-D Οταν τελειωσει ολο απο την αρχη:devil:

Μπορει και να μην τους εδειξε στο πρωτο τους σκελετους ναι... Παντως πολυ νωρις απ οτι θυμαμαι...

Oι σκελετοι ηταν στο εκτο επεισοδιο (13:05). Οπως ειχε πει ο γιατρος ειναι 40 με 50 χρονια εκει!

Ενω το σκηνικό με το τάβλι εγινε στο 2 επ (26:20)

Δημοσ.
Θα προσκυνήσω ρε παιδιά πάντως αν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αν δω το τελευταίο επεισόδιο και ερμηνεύσω κάτι που είχα δει στα πρώτα 2-3, θα αναφωνήσω "το Lost είναι η καλύτερη σειρά που έγινε ποτέ!".

Γιατί είμαι ο μόνος όμως που πείθεται από το FAQ του IMDB, ότι αυτοί δήλωσαν ότι τελικά "έτσι το 'παμε, για να περνάει η ώρα";

Άλλωστε οι ίδιοι κάποτε έλεγαν ότι η σειρά δεν έχει καθόλου μεταφυσική, πράγμα που έχει διαψευστεί πλέον πανηγυρικά (και παλιότερα είχε, αλλά τέλος πάντων, υπήρχε η δικαιολογία της σύμπτωσης).

Αυτο ηταν μερος του "σχεδιου" τους για να αποπροσανατολησουν.

Τους ειχε ρωτησει φαν καπου στην 2η σαιζον αν παιζει time travel και ειχαν πει οχι.Σε προσφατη συνεντευξη τους ρωτησαν γιατι ειχαν πει οχι τοτε, και ειπαν οτι απλα δεν ηθελαν να πουν ναι,δεν μπορουσαν για ευνοητους λογους.

Δημοσ.

αν ειναι να υπαρχει κατι σημαντικο στα πρωτα επισοδια εγω πιστευω οτι εχει σχεσει με το επεισοδιο white rabit το πεμπτο αν θυμαμαι καλα επεισοδιο τις 1ης σεζον οπου εμφανιζεται ο κριστιαν

Δημοσ.
αν ειναι να υπαρχει κατι σημαντικο στα πρωτα επισοδια εγω πιστευω οτι εχει σχεσει με το επεισοδιο white rabit το πεμπτο αν θυμαμαι καλα επεισοδιο τις 1ης σεζον οπου εμφανιζεται ο κριστιαν

Το οποίο μόλις το έβαλα για να θυμηθώ κάποιες σκηνές και πρόσεξα μια απίστευτη λεπτομέρεια που με κάνει να πιστεύω ότι κάποια πράγματα που βλέπουμε να γίνονται τώρα ήταν ήδη προσχεδιασμένα από την πρώτη σαιζόν.

Το παρακάτω απευθύνεται μόνο σε όσους παρακολουθούν τη πέμπτη σαιζόν. Ακολουθεί spoiler απ το επεισόδιο 5x06!

Ο Τζακ σε κάποια στιγμή λέει στην Κέιτ για τα παπούτσια του πατέρα του και ότι του φόρεσε για τη κηδεία του κάτι λευκά παπούτσια του τέννις επειδή δεν είχε κάποια καλά μαζί του.

Πηγαίντε τώρα στο 1x05 όσοι το έχετε και πατήστε pause στο 00:13:19 και στο 00:13:39

Εγώ πάντως έπαθα τη πλάκα μου

Δημοσ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ 5Η ΑΚΟΜΑ

οποτε προσεχε μην ριξεις σποιλερς ΑΛΛΑ μεχρι την 4η που ειδες μεταφυσικη επιβεβαιωμενη?

Ακομα και το Timetravel εμπιπτει στον ορο Pseudoscience που ειχαν πει οτι ''παιζει'', ποτε δεν αρνηθηκαν οτι καποια πραγματα μπορει να ειναι ψευτοεπιστημονικα

Μεταφυσικο μπορεις να πεις το "το νησι δεν σε αφηνει να πεθανεις αν δεν εχεις τελειωσει" αλλα αυτο δεν εχει αποδειχτει ακομη. Φαντασματα και πνευματα κτλ τυπου Τζεικομπ, μεχρι την 4η που εχω δει εγω δεν ειναι 100% ΣΙΓΟΥΡΟ οτι θα ειναι μεταφυσικα

• Moderators
Δημοσ.

Πηγαίντε τώρα στο 1x05 όσοι το έχετε και πατήστε pause στο 00:13:19 και στο 00:13:39

Εγώ πάντως έπαθα τη πλάκα μου

Χμ. Απο αυτό δεν βγαίνει το συμπέρασμα ότι όλα ήταν προσχεδιασμένα.

(******Season 5 spoiler μέσα στο ακόλουθο SPOILER******)

Αυτό μπήκε περισσότερο σαν ξεχασμένη δικαιολογία - σφήνα, του γιατί τον βλέπαμε έτσι... Με τα αθλητικά δηλαδή.

Έχουν τόσα κουφά μόνο μέσα στην πρώτη season, που το θέμα με τα αθλητικά ήταν το λιγότερο που θα έπρεπε να τους απασχολεί. (όπως επίσης και το θέμα με το τατουάζ του Τζακ -έλεος- και το γάμο της Kate που *εξηγήθηκαν* στην 3η season)

Σχετικά με το θέμα, θα ποντάρω στην αποκάλυψη του "γιατί επέζησαν όσοι επέζησαν, χωρίς σημαντικούς τραυματισμούς". (αν και βέβαια μετά άλλοι πνιγηκαν, άλλοι ανατινάχθηκαν, άλλοι θάφτηκαν ζωντανοί, άλλοι γκρεμίστηκαν, άλλοι βρήκαν φριχτό θάνατο από ένα τέρας κλπ).

Δημοσ.

Αυτό μπήκε περισσότερο σαν ξεχασμένη δικαιολογία - σφήνα, του γιατί τον βλέπαμε έτσι... Με τα αθλητικά δηλαδή.

Έχουν τόσα κουφά μόνο μέσα στην πρώτη season, που το θέμα με τα αθλητικά ήταν το λιγότερο που θα έπρεπε να τους απασχολεί. (όπως επίσης και το θέμα με το τατουάζ του Τζακ -έλεος- και το γάμο της Kate που *εξηγήθηκαν* στην 3η season)

Lol...

Καλα για τα τατου του Τζακ δεν χρειαζεται σχολιο :P

Οσο για

τα παπουτσια του Κριστιαν, μη το λες, απο παντα ειχαν κανει εντυπωση.Μαλιστα, στο 13 webisode που βγηκε προπερσυ, ειχε δωθει ιδιαιτερη εμφαση απο την καμερα στα παπουτσια του Κριστιαν και οσο να'ναι ειναι καλο που "εξηγηθηκε"(οχι οτι θα βαζαμε και τα κλαματα βεβαια αν δεν μαθαιναμε αλλα τεσπα)

ΕDIT: Ρε τωρα που το καλοσκεφτομαι

και μιας και μιλαμε για τα παπουτσια,λετε το hint να ηταν το λευκο παπουτσι που ειδε ο Τζακ επανω στο δεντρο αμεσως μολις ξυπνησε, στο 1χ01?Παιζει να ηταν και του Κριστιαν.

Δημοσ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ 5Η ΑΚΟΜΑ

οποτε προσεχε μην ριξεις σποιλερς ΑΛΛΑ μεχρι την 4η που ειδες μεταφυσικη επιβεβαιωμενη?

Ακομα και το Timetravel εμπιπτει στον ορο Pseudoscience που ειχαν πει οτι ''παιζει'', ποτε δεν αρνηθηκαν οτι καποια πραγματα μπορει να ειναι ψευτοεπιστημονικα

Μεταφυσικο μπορεις να πεις το "το νησι δεν σε αφηνει να πεθανεις αν δεν εχεις τελειωσει" αλλα αυτο δεν εχει αποδειχτει ακομη. Φαντασματα και πνευματα κτλ τυπου Τζεικομπ, μεχρι την 4η που εχω δει εγω δεν ειναι 100% ΣΙΓΟΥΡΟ οτι θα ειναι μεταφυσικα

Ναι, ίσως ο όρος από μόνος του δίνει κάποια ελευθερία.

Τέλος πάντων, προφανώς δεν έχει νόημα ν' ακούς τους παραγωγούς, γιατί ακόμα και αν "πετύχεις" τη σωστή απάντηση, για ευνόητους λόγους δεν μπορούν να στην επιβεβαιώσουν.

Είναι όπως έβλεπα κάποτε μ' έναν φίλο μου την 6η αίσθηση και μου λέει στην πρώτη σκηνή (spoiler για την ταινία)

"Πέθανε ο Μπρους Γουίλις;", ε και φυσικά του λέω "Όχι".

Δημοσ.
Χμ. Απο αυτό δεν βγαίνει το συμπέρασμα ότι όλα ήταν προσχεδιασμένα.

Ναι σίγουρα, δε διαφωνώ, γι αυτό είπα "κάποια πράγματα"

Θα μου φαινόταν περίεργο πάντως να επέλεξαν να του φορέσουν τα συγκεκριμένα παπούτσια εντελώς τυχαία τότε και απλά να το πρόσεξαν αργότερα και να προσπάθησαν να το δικαιολογήσουν. Ντάξει, μπορεί και να κάνω λάθος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...