TSOPA Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Θα ήθελα να αγοράσω ένα wireless adapter σε θύρα USB αλλά δεν ξέρω για τι χαρακτηριστικά να κοιτάξω. Δηλαδή τι πρέπει να κοιτάξω για να είναι καλό..? Όποιο έχει την σχετική γνώση παρακαλώ να με βοηθήσει. Ευχαριστώ.
sdream Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερα! Γενικα μια ασυρματη καρτα δικτυου πρεπει να υποστηριζει 802.11b/g (όλες πλεον το υποστηριζουν), αν υποστηριζει και το 802.11n ακόμα καλυτερα Στο τομεα της ασφαλειας πρεπει να υποστηριζει WEP και WPA encryption (64Bit WEP, 128Bit WEP, WPA, 256-bit WPA II). Αυτα..δν νομιζω να ξεχασα κατι. (Aν παρελειψα κατι, ας με συμπληρωσει καποιος ). Καλο βραδυ.
Tenshi Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Αναλόγως τις απαιτήσεις που έχεις.Ένα απλό (πχ αυτό) θα σε καλύψει αν το ασύρματο σήμα έρχεται απο το σπίτι σου (με 2-3 τοίχους να παρεμβάλλονται) ή ~50μέτρα σε ευθεία χωρίς εμπόδια.Απο εκεί και πέρα η δύναμη του σήματος πέφτει πολύ και θα αντιμετωπίζεις προβλήματα με αποσυνδέσεις και γενικά ασταθή σύνδεση. Το πρότυπο Ν καλύτερα να το αφήσεις για την ώρα.Είναι πολύ ακριβές οι συσκευές που το υποστηρίζουν και επίσης τόσο το ασύρματο modem/router όσο και η usb/κάρτα δικτύου θα πρέπει να είναι Ν protocol.Αν κάτι απο τα 2 είναι G,η σύνδεση θα κλειδώνει στα 54Mbps (ή 125Mbps αν υποστηρίζεται)
TSOPA Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Έχεις να μου προτείνεις μερικά καλά γύρω στα 50 ευρώ..?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.