Προς το περιεχόμενο

Μουσικό pc!

science

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
β)Και οι Mac χρειάζονται εξεζητημένα προγράμματα to get the job done (όπως και τα pc άλλωστε).

Τα οποία φτιάχνει η ίδια η Apple και χρησιμοποιούνται σε όλα τα στούντιο, μαζί με άλλα 3rd party φυσικά...

Απο amatures (Garage Band) μέχρι professionals (Logic Studio - Logic Pro 8) πιστεύω αν το ψάξεις λίγο, θα καταλάβεις οτι με το κατάλληλο (όχι υψηλό απαραίτητα, άλλωστε ο επαγγελματίας για να κάνει τη δουλειά του θα το βρεί) budget δε χρειάζεται να πάς πουθενά αφου παραλάβεις το Mac... είναι όλα εκεί... preinstalled :P

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επιλέγω Hardware με βάση της ανάγκες μου και την υποστήριξη των εταιρειών. Θα προτιμήσω οποιαδήποτε εταιρεία με σοβαρή δέσμευση σε οδηγούς και υποστήριξη σε όλα τα λειτουργικά, από κάποια άλλη με κολλημένους οδηγούς στο 2001. Ο καθένας επιλέγει πως θα κάνει την δουλειά του, εάν εσυ η οποιοσδήποτε άλλος δεν γνωρίζει να στήσει σωστά ενα audio/video/3d workstation σε 64bit πλατφορμα Windows, ας πάει σε Mac με τα διπλάσια λεφτά και να βρει την ησυχία του. Απλά πράγματα.

Δηλαδή προτείνουμε να αγοράζουμε κάρτες ήχου και audio hardware που θα ταιριάζουν με τα Vista x64.

Μπράβο. Ωραίες κατευθύνσεις δίνεις.

Εγώ νόμιζα πως αγοράζουμε audio hardware βάσει του τί είναι καλύτερο και όχι βάσει των Vista x64.

Δηλ ας υποθέσουμε πως η Lynx βγάζει τις καλύτερες κάρτες ήχου των οποίων οι drivers δεν υποστηρίζουν Vista x64.

Δεν θα πάρουμε κάρτα ήχου της Lynx. Θα πάρουμε μιας E-MU ας πούμε, επειδή έχει κορυφαίους drivers για Vista x64.

Και πάλι μπράβο φίλτατε grimpr...

Δημοσ.
Ο καθένας επιλέγει πως θα κάνει την δουλειά του, εάν εσυ[/b'] η οποιοσδήποτε άλλος δεν γνωρίζει να στήσει σωστά ενα audio/video/3d workstation σε 64bit πλατφορμα Windows, ας πάει σε Mac με τα διπλάσια λεφτά και να βρει την ησυχία του. Απλά πράγματα.

Είσαι κορυφή.

Πήγαινε σε κανένα studio να δεις πέντε πραγματάκια.Καλό θα σου κάνει.

Δημοσ.
Είσαι κορυφή.

Επειδή τσακώνεστε ποιός την έχει μεγαλύτερη (τη μουσική τεχνογνωσία στα pc) θα πω το εξής: Έχω ένα φίλο ηχολήπτη που κάνει παπάδες με κάτι μηχανήματα μερικών χιλιάδων ευρώ συνδεδεμένα σε ένα Atari ST. Γράφεις εκεί που έχεις συνηθίσει. Το θέμα είναι can you BRING IT?

Να δούμε (ή μάλλον να ακούσουμε) τίποτα εκτός από λόγια.

Δημοσ.

Όσο αυτή η συζήτηση συνεχίζεται (για να αποδείξουμε τί;Ποιος έχει το μεγαλύτερο e-penis?),ο science θα έχει ήδη στήσει το σύστημα που θέλει,θα έχει χτίσει τούβλο τούβλο το δικό του στούντιο και ενδέχεται να δουλεύει πανω στο επόμενο hit που θα ακούμε φέτος στο Shisha club.

Και κάτι που διέφυγε απ'όλους συμπεριλαμβανομένου και εμού του ιδίου...Με εξακόσια ευρά ΔΕΝ αγοράζεις MAC για την δουλειά αυτή (pls μήν αρχίσουμε με τα μεταχειρισμένα...).

edit:

Επειδή τσακώνεστε ποιός την έχει μεγαλύτερη (τη μουσική τεχνογνωσία στα pc)

Οχι περι e-penis πρόκειται,μήν κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας.

wrong.jpg

Δημοσ.

Και εγώ έχω φίλο ηχολήπτη που παίζει μουσική μόνο με ένα μικρόφωνο και πεταλάκια(reverd,delay,chorus) χωρίς όργανα.

Με τη φωνή του και τα βύσματα των καλωδίων που συνδέει.(Όπως ο Larry Gas)

Και τί να λέει;

Και τυχαίνει να είμαι παρών σε κάποιες ηχογράφησεις στο παλιό Sierra.

Και εγώ έχω φίλους ηχολήπτες και μουσικούς τεχνολόγους που όλοι έχουν pc αλλά πήραν macbook απλά επειδή είναι ό,τι πιο φτηνό φορητό υπάρχει σε mac για να παίζουν και live.

Όταν είσαι επαγγελματίας δεν γράφεις εκεί που έχεις συνηθίσει αλλά εκεί που είσαι πιο παραγωγικός/αποδοτικός.

Δεν μπορω να το πω με άλλα λόγια.

Πραγματικά δεν έχω λόγια.

Παραιτούμαι.

edit: Μπορείς να ανεβάσεις όσες αστείες/ειρωνικές φωτό θες αν αυτό ικανοποιεί τον e-ανδρισμό σου.

Δημοσ.

Όταν είσαι επαγγελματίας δεν γράφεις εκεί που έχεις συνηθίσει αλλά εκεί που είσαι πιο παραγωγικός/αποδοτικός.

Δεν μπορω να το πω με άλλα λόγια.

Πραγματικά δεν έχω λόγια.

Παραιτούμαι.

Καλά παραιτήσου αλλά αφιέρωσέ μας ένα κομμάτι πριν φύγεις.

Ειλικρινά δεν ειρωνεύομαι, put your money where your mouth is πως να στο πω. Δεν έχει αξία να είσαι υπέρ μιας ή άλλης μεθόδου όταν δεν γνωρίζεις πως να τη χρησιμοποιήσεις για να παράγεις. Πόσταρε ένα κομμάτι που έχεις γράψει να το ακούσουμε, ανέλυσέ μας και σε ποιά σημεία προβληματίστηκες με το pc και θα τη γλύτωνες με Mac για να προχωρήσει και η συζήτηση.

Δημοσ.

Τρομάζω στην ιδέα οτι μπορεί καταλάθος να e-τσαλακώσω τον e-γωισμό σου, οπότε δέν θα συνεχίσω να e-aσχολούμαι.:rolleyes:;)

Δημοσ.

Ούτε κορυφή είμαι, ούτε και καμιά αυτοεπιβεβαιωση guru επιζητώ σε αντίθεση με σένα, πρότεινα ενα αξιόλογο P.C. για τα λεφτά του, για τις ανάγκες ενός χομπιστα/ερασιτεχνη πάνω στην μουσική και πετάχτηκες σαν μια καρικατούρα του Bob Katz και του Ludwig μαζί με των "χρυσών αυτιών" του Stereophile να μας υπενθυμίσεις παλιές γνωστές καραμέλες με γεύση λεμόνι (Apple,κτλπ). Στην προκείμενη περίπτωση ο χρήστης, δεν έχει ανάγκη ούτε την Lynx,ούτε τα προϊόντα της Apple και σε αυτά τα λεφτά αποκλείεται να αποκτήσει και ποτέ ένα αντίστοιχο μηχάνημα από την Apple και ταυτόχρονα έχει στην διάθεση του μια βιβλιοθήκη εφαρμογών,που σημαίνει ευελιξία επιλογής, κατά δεκάδες φορές μεγαλύτερη από την αντίστοιχη της Apple.

Είσαι κορυφή.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ που με χαρακτηρίζεις καρικατούρα.

Αν θυμάσαι δεν πόσταρα για να υπερασπιστώ την Apple.

Πόσταρα κάποια πράγματα περί hardware και μετά το θέμα ξεκίνησε με τα Vista x64.

Αυτά τα γράφω απλά για να επαληθεύσω το χαρακτηρισμό της καρικατούρας που πετάχθηκε από το πουθενά.

Είπα το προηγούμενό μου reply να ήταν το τελευταίο, αλλά μάλλον αυτό το reply θα είναι.

Τώρα μπορείς να με κακοχαρακτηρίζεις ελεύθερα.

Δημοσ.

Προσωπικά εαν κάποιος με χαρακτήριζε καρικατούρα του Bob Katz και του Ludwig θα το εκλάμβανα ως κολακεία. Γιαυτό μην το παίρνεις και τόσο προσωπικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...