Bolek_ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Σήμερα αναγκάστηκα προσωρινά να αλλάξω το πληκτρολόγιο μου. Έβαλα ένα παλιό της Microsoft (IntelliType Pro 2.2). Όταν ανοίξω τον υπολογιστή μου βγάζει το εξής μήνυμα: Keyboard failure Press F2 to Run SETUP Press F1 to load default values and continue Πατώντας F1 και F2 δε γίνεται τίποτα, το ίδιο και πατώντας F12 μόλις το ανοίγω για να μπω στο Boot Menu. Λες και έχουν αποσυντονιστεί όλα. Για το τυπικό της υπόθεσης έβαλα και το cd των οδηγών αλλά δεν έγινε τίποτα. Υπάρχει κάποια λύση;
million_voices Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 μηπως ειναι usb και το pc σου ειναι παλιο η εστω χρειαζεται καποια ρυθμιση στο bios πχ enable usb keyboard,mouse support
Tenshi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Όταν εννοείς "Σήμερα...";Δούλευε κανονικά και ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί;Αν συνδέσεις το πληκτρολόγιο αφού μπείς στο OS (windows φαντάζομαι) το αναγνωρίζει; Μήπως έκανες "reset to factory defaults" στο bios σου / reset CMOS / έπεσε η μπαταρία και χάθηκαν οι ρυθμίσεις;Αν ναί η επιλογή είναι αυτή που ανέφερε ο million_voices (Enable legacy usb support συγκεκριμένα)
Bolek_ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Το pc είναι καινούριο αλλά το πληκτρολόγιο είναι παλιό, δεν είναι USB αν και έβαλα ενα ανταπτοράκι USB γιατί το pc έχει μόνο θύρες USB. Ελπίζω όταν ξαναβάλω το καινούριο πληκτρολόγιο να δουλέψει κανονικά.
darksoho33 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 πολυ πιθανο να φταιει το ανταπτορακι. συγνωμη η μητρικη σου δεν ps2 για να μπει το πληκτρολογιο χωρις ανταπτορακι?
Bolek_ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 πολυ πιθανο να φταιει το ανταπτορακι. συγνωμη η μητρικη σου δεν ps2 για να μπει το πληκτρολογιο χωρις ανταπτορακι? Η μητρική δεν έχει θύρα ps2 γι' αυτό και έβαλα το ανταπτοράκι. Αλλά αντί να τα κάνει καλύτερα τα έκανε χειρότερα...
million_voices Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 τα ανταπτορακια απο οτι ξερω παιζουν μονο με τα πληκτρολογια με τα οποια συνοδευονται παρε ενα usb πληκτρολογιο να ξεμπλεξεις
darksoho33 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 μου φαινεται περιεργο που δεν εχει ps2 η μητρικη σου. ποια εχεις?
Bolek_ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Όλα ΟΚ τώρα, ξαναέβαλα USB πληκτρολόγιο και δουλεύει κανονικά. Προφανώς δεν αναγνωρίζει τα PS2 πληκτρολόγια (ακόμα και με USB ανταπτοράκι).
nukem111 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Αποκλειεται να μην εχει PS2 η μητρικη σου φιλε μου! Λαπτοπ εχεις? Αν λυθηκε το προβλημα, και εισαι ΟΚ ετσι...παω πασο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.