Chris_85 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Πλάκα πλάκα σε κάποιο rave party αντί για φώτα, neon κλπ αν άναβαν όλοι από ένα τσιγάρο θα δημιουργούσαν μια μαγευτική ατμόσφαιρα που θα θύμιζε λιγάκι Πεκίνο 2008 Χαχα ειδες? Αυτα ειναι σοβαρα επιχειρηματα υπερ του καπνισματος..! merde εσυ ζηλευεις που δεν εχεις κατι αλλο στο στομα σου..αλλα οσο και να με παρακαλας..μπαααα
merde Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Από το προηγούμενό σου post πάντως έβγαινε το συμπέρασμα πως δεν το ήξερες. όχι το ήξερα Όχι, αλλά όταν έκανα την μαλακία να το αρχίσω δεν είπα "Χα, σημερα είναι μια ωραία μέρα να επιβάλλω στον ευατό μου ένα εθισμο". Δεν ξέρω αν καταλαβαινόμαστε. καταλαβαινόμαστε, αλλά τι είπες θυμάσαι; εγώ θυμάμαι που ήμουν 14 στην καφετέρια, το κρατούσα στο χέρι και σκεφτόμουν "γαμώτο! δεν πρέπει να το κρατάω μόνο, πρέπει να τη ρουφάω και όλας αυτην την αηδία" Χωρίς να το έχω "φιλοσοφήσει" έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως το φαί το τρώω όταν πεινάω.Σε κάθε άλλη περίπτωση μου είναι σχεδόν αδιάφορο. είσαι τυχερός... πραγματικά, εγώ τις 9 φορές στις 10 τρώω γιατι θέλω να νιώσω κάτι απολαυστικό στο στόμα μου..
liopyr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 εγώ τις 9 φορές στις 10 τρώω γιατι θέλω να νιώσω κάτι απολαυστικό στο στόμα μου.. Κρατάω την ουσία από το παραπάνω post./
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 death to smokers και στους φουστηδες που φησάνε μέσα στα μούτρα μας τον καρκίνο!!! Καλυτερα να κανεις κανα τσιγαρακι για τη χαλαρωση οταν εισαι εξω π.χ. παρασκευοσαββατοκυριακα, παρα να πινεις 50 καφεδες τη μερα κ να κοιμασαι 3 ωρες και να σαι στη τσιτα συνεχως...! Εγω προσωπικα σας σεβομαι οσο δε παει, και μαλιστα αν αισθανθω ενοχληση απο καποιον μη καπνιστη, εστω και διακριτικη, το τελειωνω τσακα τσακα κ τελος. Αλλα απο την αλλη σεβασου κι "εσυ εμενα", δε φταιω εγω που στο μαγαζι που μου αρεσει να πηγαινω δεν εχει θεσεις για αποκλειστικα καπνιστες...!
inrainbows Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Πλάκα πλάκα σε κάποιο rave party αντί για φώτα, neon κλπ αν άναβαν όλοι από ένα τσιγάρο θα δημιουργούσαν μια μαγευτική ατμόσφαιρα που θα θύμιζε λιγάκι Πεκίνο 2008 Πλάκα πλάκα είπες την ατάκα της χρονιάς!
merde Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Καλυτερα να κανεις κανα τσιγαρακι για τη χαλαρωση οταν εισαι εξω π.χ. παρασκευοσαββατοκυριακα, παρα να πινεις 50 καφεδες τη μερα κ να κοιμασαι 3 ωρες και να σαι στη τσιτα συνεχως...! Εγω προσωπικα σας σεβομαι οσο δε παει, και μαλιστα αν αισθανθω ενοχληση απο καποιον μη καπνιστη, εστω και διακριτικη, το τελειωνω τσακα τσακα κ τελος. Αλλα απο την αλλη σεβασου κι "εσυ εμενα", δε φταιω εγω που στο μαγαζι που μου αρεσει να πηγαινω δεν εχει θεσεις για αποκλειστικα καπνιστες...! δεν είναι πρόβλημα αλληλοσεβασμού, είναι ότι εγώ προσωπικά στεναχωρίεμαι όταν βλέπω ανθρώπους να καπνίζουν. Ιδίως αν είναι κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν και όλα είναι σχετικά, είμαι σίγουρη ότι κάνω το ίδιο κακό στον εαυτό μου μπορεί και περισσότερο με το υπερβολικό άγχος που με κατακλίζει
sam_@ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 προσπερνω ολα τα αντικαπνιστικα μηνυματα που σε μερικα 8εματα με βρισκουν απολυτως συφωνο,και επανερχομαι στο οτι τα πιο καυλα τσιγαρακια για μενα τα γκολουαζ κοκκινα και Prince...
merde Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 προσπερνω ολα τα αντικαπνιστικα μηνυματα που σε μερικα 8εματα με βρισκουν απολυτως συφωνο,και επανερχομαι στο οτι τα πιο καυλα τσιγαρακια για μενα τα γκολουαζ κοκκινα και Prince... φιού εντάξει, νόμιζα ότι θα έρειχνες καντήλια μ'αρέσει η ευγένεια. (λεωφορείο ο πόθος) τα γκαυλουάζ ε; έτσι τα ζήταγα καμια φορά απο το περίπτερο για να σπάσουμε πλάκα.. και μια φορά στο κυλικείο του σχολείου ζητησα μια πίτσα απο τη βιλγαρία
nikoskon Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Επίσης εξαιρετικός ο καπνός INTERVAL του Παπαστράτου. Ποικιλία καπνού Virginia(upper leaf). Δεν είναι κακό να λέμε τί μας αρέσει. Γιατί ό,τι λέμε να είναι διαφήμιση; πχ Ας πούμε πως μου αρέσουν οι ξανθιές με μεγάλο στήθος. Τώρα δηλαδή διαφημίζω τις βαφές μαλλιών και τις πλαστικές επεμβάσεις;
sam_@ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 ρε παιδες εχω ακουσει για τα black devil οτι εχουν 0,8 μαριχουανα μεσα...αλι8ευει? παντως πολυ ωραιο τσιγαρακι κ αυτο
liopyr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 ρε παιδες εχω ακουσει για τα black devil οτι εχουν 0,8 μαριχουανα μεσα...αλι8ευει?παντως πολυ ωραιο τσιγαρακι κ αυτο Ναι, και η cocacola έχει κοκαίνη μέσα, αλλά μη το διαδώσεις γιατί αν το καταλάβουν πολλοί θα σταματήσουν την συνταγή. ffs sam_@ ...
sam_@ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 ε το ξερω...δεν υπηρχε περιπτωση να ειχε μεσα μπαφο! το γ@μιμενο μυριζει ομως πολυ ωραια...
p_under Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 ρε παιδες εχω ακουσει για τα black devil οτι εχουν 0,8 μαριχουανα μεσα...αλι8ευει?παντως πολυ ωραιο τσιγαρακι κ αυτο δεν ισχυει κατι τετοιο αλλα να ξερεις πως ειναι πολυ καλη ποιοτητα καπνου αλλα δεν εινια καλο τσιγαρο παρολα αυτα λογω της γευσης που εχει .δηλαδη εχει καποια χρωστικα μεσα για να δινουν αυτην την γευση που δεν ειναι κ τοσο καλα,οχι πως τι καπνισμα ειναι καλο αλλα λεμε!
phanispal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μπράβο σε όσους καπνίζουν και το γουστάρουν από τη στιγμή που τους προσφέρει αυτά που τους προσφέρει, αλλά δε μπορώ να βλέπω περιπτώσεις ατόμων που όταν τους γίνεται γνωστό ότι πάσχουν από κάτι στο οποίο κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό έχει συμβάλει το κάπνισμα, να μετανιώνουν και να "μπήγουν" τα κλάμματα. Κάπου εκεί πρέπει να αρχίσουν οι κλωτσιές. Η πραγματική μαγκιά είναι να κάνεις αυτό που θες να κάνεις και να είσαι έτοιμος να δεχτείς τις συνέπειες, από τη στιγμή που σου έχει γίνει πλύση εγκεφάλου περί αυτών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.