evabb Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 δεν θ' αργησω (κλασικη απαντηση στη μαμα) ένα μονο ήπια (ποτηράκι? γαλόνι? λίτρο? δεν εχει σημασια) εγω οταν λεω δεν θα αργησω ενοω οτι θα εχω γυρισει μεσα στο επομενο 24ωρο σιγουρα
black_widow Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 εγω οταν λεω δεν θα αργησω ενοω οτι θα εχω γυρισει μεσα στο επομενο 24ωρο σιγουρα εγώ λέω αργάμισι. κάποια στιγμή το εμπεδώσανε πια ότι δεν είναι δυνατόν να ξέρω εκ των προτέρων τι ώρα θα γυρίσω:devil: δεν θ' αργησω (κλασικη απαντηση στη μαμα) ένα μονο ήπια (ποτηράκι? γαλόνι? λίτρο? δεν εχει σημασια) ένα μόνο ήπια, μπόμπα θα ήτανε
slygeo87 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Eγώ όταν φεύγω δε θυμάμαι τι μου λέει η μαμά μου..να πιώ 2 και να έρθω στις 11 ή να πιω 11 και να έρθω στις 2;
KaizerSoze Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Το επισης κλασικο -Θα αργησεις? -Οχι, θαρθω νωρις...(και αφου απομακρυνθεις)...το πρωι
mihalakis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 η κλασικη ατακα της τουαλέτας..... ο επιδοξος ενοικος της τουαλετας κατεβαζει με ορμη το πομολο για να διαπιστωσει οτι ειναι κλειδωμενη η πορτα -εε (εναλλακτικά ακούγεται και το ΄΄άλλος΄΄) -ααα
pournaras Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 η κλασικη ατακα της τουαλέτας.....ο επιδοξος ενοικος της τουαλετας κατεβαζει με ορμη το πομολο για να διαπιστωσει οτι ειναι κλειδωμενη η πορτα -εε (εναλλακτικά ακούγεται και το ΄΄άλλος΄΄) -ααα Αυτο παει παρεα με την πιο γρηγορη συζητηση δυο οχι και πολυ γνωστων μεσα την τουαλετα (ε ενας μπαινει ο αλλος βγαινει), οποτε ακους το κλασσικο -επ -ωπ
KaizerSoze Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Πριν τα ψιψιψινια και γωνστα γραφικα, ο καθε σεβασμιος μαστορας οταν τον ρωταγες πως γινεται αυτο παντα απανταγε "Εχει μια μαλακιτσα και την συνδέεις με εκεινο το παπαρακι" ΕΝνιοτε το αλλαζε με το 'Εχει ενα τσουτσουνακι και το βαζεις σε εκεινη την μαλακιτσα" ΥΓ. Οι πιο σεβασμιοι βεβαια χρησιμοποιουν και την λεξη "μαντζαφλαρακι"
MsquitoPrincess Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Σπορτκάστερ για το ύψος παικτών: "Από τα 215 εκατοστά αντικρύζει τον κόσμο." Λες και είναι ουρανοξύστης ένα πράμα.
kleidokratwr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 -Ψηλέ, τι καιρό κάνει εκεί πάνω; -Βρέχει, μαλάκα..
Chrisxxx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 -Ψηλέ, τι καιρό κάνει εκεί πάνω;-Βρέχει, μαλάκα.. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.