butcher13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 ρε παιδες το μηδενισε κανεις στο δυσκολο γιατι η τελευταια πιστα στο παλατι στο δυσκολο δεν παλευεται
chill Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Εγώ το ξεκίνησα στο 3ο επίπεδο δυσκολίας (το 4ο είναι κλειδωμένο) και είμαι στα πρόθυρα να ξεκινήσω το τσιγάρο και πάλι. Έχω φάει 4+ώρες ήδη και έφτασα το 4ο επίπεδο μόλις (φταίει λιγάκι και το γεγονός ότι είναι το πρώτο μου fps με gamepad ). Καταλαβαίνω τι θα γίνεται στο επόμενο....Καλό κουράγιο.
G_Zisis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μα καλά,γιατί το ξεκίνησες σε αυτή τη δυσκολία?
john2gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Αφού στο λέει ρε, εψαχνε τρόπο για να ξεκινήσει το τσιγάρο. Θα μπλέξει τα videogames μετά σε εκπομπή της Λαμπίρης
chill Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Χαχα. Νο moar smoking.....προτιμώ να σπάσω κανένα sixaxis να βγάλω καμιά βαρβαρό-κραυγή που να ακουστεί σε όλη την πόλη (OΥΓΚILZZONEΟΥΓΚ) για να εξωτερικεύσω τα νεύρα μου παρά να το ξαναπιάσω Το ξεκίνησα σε αυτή την δυσκολία γιατί μια ζωή στην μέγιστη τα παίζω τα fps. Με πληκτρολόγιο και ποντίκι βεβαίως . Εδώ πέσαμε πάνω στο gamepad (η ανωμαλία έλεος....:S)
G_Zisis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Α,αφού έχεις μεγάλη εμπειρία στα fps,καλά έκανες και το ξεκίνησες σε αυτή τη δυσκολία.Συνηθίζεται μετά από λίγο το gamepad.Κι εγώ έχω κάνει μετάβαση πληκτρολόγιο/ποντίκι->χειριστήριο και δεν δυσκολεύτικα να πω την αλήθεια.Να ξέρεις πάντως ότι θα ξεκολ..εις λίγο με το killzone.
aliakas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 chill κοίτα αυτό βοηθάει πιστεύω http://www.youtube.com/watch?v=NciO7AEqKYE&feature=related
privateer Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Killzone 2 1.21 Patch Releasing Tuesday http://n4g.com/ps3/News-302603.aspx
privateer Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 First Killzone 2 DLC Announced http://kotaku.com/5206459/first-killzone-2-dlc-announced
G_Zisis Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Οι πίστες αρκετά καλές φαίνονται και πρωτότυπες μάλιστα.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Κοίτα να δεις που το έπαιζα με τους φίλους μου στο PS1 (Για το 1 μιλάμε) και μου άρεσε πολύ (για FPS κονσόλας....). Που να ήξερα ότι είναι και ότι καλύτερο υπήρχε και είναι και πασίγνωστο! Για μένα το καλύτερο FPS κονσόλας, είναι το μετριότατο για Computer. /Koritsi_Gia_PC
giorgos147 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Εγώ ρε παιδιά, το έβαλα, το έπαιξα...Οκ, τέλεια γραφικά για κονσόλα ,πολύ ωραία τα όλα εφέ...Νιώθεις τέλος πάντων το παιχνίδι... Αλλά δε μου έκανε το κλικ να κάτσω να καώ όπως έκανα και με τα call of dutys.... Για να καταλάβαιτε, έχω τώρα ανοιχτό το ps δίπλα μου με το παιχνίδι μέσα, και εγώ κάθομαι και γράφω εδώ Δε ξέρω...Δε με τράβηξε τόσο. Μήπως φταίει που δεν έπαιξα το προηγούμενο;
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Όχι Γιώργαρε.. Imho το Game φτιάχτηκε για MultyPlayer.. εκεί το λάτρεψα και εγώ.. ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ σηκωνόταν απ' την καρέκλα του 2ου Gamepad για να κάτσει το επόμενο θύμα! /Koritsi_Gia_PC
giorgos147 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Όχι Γιώργαρε.. Imho το Game φτιάχτηκε για MultyPlayer.. εκεί το λάτρεψα και εγώ.. ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ σηκωνόταν απ' την καρέκλα του 2ου Gamepad για να κάτσει το επόμενο θύμα! /Koritsi_Gia_PC Αυτό το Γιώργαρε με άρεσε Να σου πω την αλήθεια...Multiplayer δεν έπαιξα πολύ επειδή όταν πήγα να ξαναπαίξω(σήμερα δηλαδή),έπρεπε να κατεβάσω νέο firmware για το ps και..... Βαριόμουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.