Προς το περιεχόμενο

Killzone 2

GameWorld

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδες το μηδενισε κανεις στο δυσκολο γιατι η τελευταια πιστα στο παλατι στο δυσκολο δεν παλευεται

• Απαντ. 282
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ το ξεκίνησα στο 3ο επίπεδο δυσκολίας (το 4ο είναι κλειδωμένο) και είμαι στα πρόθυρα να ξεκινήσω το τσιγάρο και πάλι. Έχω φάει 4+ώρες ήδη και έφτασα το 4ο επίπεδο μόλις (φταίει λιγάκι και το γεγονός ότι είναι το πρώτο μου fps με gamepad :P). Καταλαβαίνω τι θα γίνεται στο επόμενο....Καλό κουράγιο.

Δημοσ.

Αφού στο λέει ρε, εψαχνε τρόπο για να ξεκινήσει το τσιγάρο. Θα μπλέξει τα videogames μετά σε εκπομπή της Λαμπίρης :P

Δημοσ.

Χαχα. Νο moar smoking.....προτιμώ να σπάσω κανένα sixaxis να βγάλω καμιά βαρβαρό-κραυγή που να ακουστεί σε όλη την πόλη (OΥΓΚILZZONEΟΥΓΚ) για να εξωτερικεύσω τα νεύρα μου παρά να το ξαναπιάσω :o

Το ξεκίνησα σε αυτή την δυσκολία γιατί μια ζωή στην μέγιστη τα παίζω τα fps. Με πληκτρολόγιο και ποντίκι βεβαίως :P. Εδώ πέσαμε πάνω στο gamepad (η ανωμαλία έλεος....:S)

Δημοσ.

Α,αφού έχεις μεγάλη εμπειρία στα fps,καλά έκανες και το ξεκίνησες σε αυτή τη δυσκολία.Συνηθίζεται μετά από λίγο το gamepad.Κι εγώ έχω κάνει μετάβαση πληκτρολόγιο/ποντίκι->χειριστήριο και δεν δυσκολεύτικα να πω την αλήθεια.Να ξέρεις πάντως ότι θα ξεκολ..εις λίγο με το killzone.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κοίτα να δεις που το έπαιζα με τους φίλους μου στο PS1 (Για το 1 μιλάμε) και μου άρεσε πολύ (για FPS κονσόλας....). Που να ήξερα ότι είναι και ότι καλύτερο υπήρχε και είναι και πασίγνωστο! :lol:

Για μένα το καλύτερο FPS κονσόλας, είναι το μετριότατο για Computer. :-)

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.

Εγώ ρε παιδιά, το έβαλα, το έπαιξα...Οκ, τέλεια γραφικά για κονσόλα ,πολύ ωραία τα όλα εφέ...Νιώθεις τέλος πάντων το παιχνίδι... Αλλά δε μου έκανε το κλικ να κάτσω να καώ όπως έκανα και με τα call of dutys.... Για να καταλάβαιτε, έχω τώρα ανοιχτό το ps δίπλα μου με το παιχνίδι μέσα, και εγώ κάθομαι και γράφω εδώ :P

Δε ξέρω...Δε με τράβηξε τόσο. Μήπως φταίει που δεν έπαιξα το προηγούμενο;

Δημοσ.

Όχι Γιώργαρε.. Imho το Game φτιάχτηκε για MultyPlayer.. εκεί το λάτρεψα και εγώ..

ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ σηκωνόταν απ' την καρέκλα του 2ου Gamepad για να κάτσει το επόμενο θύμα! :lol:

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.
Όχι Γιώργαρε.. Imho το Game φτιάχτηκε για MultyPlayer.. εκεί το λάτρεψα και εγώ..

ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ σηκωνόταν απ' την καρέκλα του 2ου Gamepad για να κάτσει το επόμενο θύμα! :lol:

/Koritsi_Gia_PC

Αυτό το Γιώργαρε με άρεσε :P

Να σου πω την αλήθεια...Multiplayer δεν έπαιξα πολύ επειδή όταν πήγα να ξαναπαίξω(σήμερα δηλαδή),έπρεπε να κατεβάσω νέο firmware για το ps και..... Βαριόμουν :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...