Προς το περιεχόμενο

Mνημες RAM

Gsxr_21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Νομιζω εχουν βγει κατι καινουριες επιδοτησεις του Υπουργειου Οικονομικων για αγορα μνημων 1066. Ψαξε λιγο στο Google.

LOL

Kαλα τα λες εσυ αλλα αν τις παρω και δεν κανουν μετα τι να τις κανω?

Δημοσ.

Φίλε Gsxr_21 ρίξε μια ματιά αν θέλεις στο πόστ μου εδώ : http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=303816

Νομίζω θα σε βοηθήσει. Πάντως να ξέρεις οτι δεν γίνεται οι 2 να τρέχουν στα 800 και οι άλλες 2 στα 1066, ή όλες στα 1066 ή όλες στα 800. Μάλλον θα αντέξουν οι 800άρες σου, αλλά θα πρέπει να τις ανεβάσεις χειροκίνητα, αρχικά οι καινούριες θα σου τρέχουν στα 800 όπως οι παλιές. Πάντως οι OCZ είναι πολύ καλές και γρήγορες,τις έχω δοκιμάσει. Πρόβλημα συμβατότητας δε νομίζω να έχεις αλλά σιγούρεψέ το καλού-κακού(από τον κατασκευαστή της μητρικής σου).

Δημοσ.

Δηλαδη θα πεσουν και αυτες με 1066 στα 800 αν δεν κανω overclock τις 800αρες?

Αυτο δε με πειραζει. Ας πεσουν και στα 800. Μονο να μην εχω καποιο προβλημα ασυμβατοτητας.

Δημοσ.

Δύσκολα θα υπάρξει θέμα ασυμβατότητας. Απλά θα ρυθμίσεις και τα 2 ζεύγη να τρέχουν με τις ίδιες ρυθμίσεις.

Να ανέβουν οι 800άρες στα 1066 είναι απίθανο, μάλλον το αντίθετο θα γίνει, δηλαδή να παίξουν οι 1066άρες στα 800.

Δημοσ.
Δηλαδη θα πεσουν και αυτες με 1066 στα 800 αν δεν κανω overclock τις 800αρες?

Αυτο δε με πειραζει. Ας πεσουν και στα 800. Μονο να μην εχω καποιο προβλημα ασυμβατοτητας.

Τις 1066 θα πρέπει πρώτα να τις κάνεις overclock, γιατί είναι 800 από τη μάνα τους.

Αλλά και πάλι θα λειτουργούν σαν 800 αν τις βάλεις με τις παλιές (εκτός αν κλοκάρεις και τις παλιές) όπως σου είπαν και άλλοι.

Ασυμβατότητα μάλλον αποκλείεται να υπάρχει.

Δημοσ.

Ακριβώς. Είναι πολύ δύσκολο να έχεις πρόβλημα συμβατότητας με τις OCZ αλλά δε μπορώ να στο εγγυηθώ κιόλας. Αν θες συμβουλέψου τον κατασκευαστή της μητρικής σου.

Δημοσ.

Ακουστε τι σκεφτομαι εγω για να καταλαβαινομαστε

Θα τις παρω και θα τις βαλω κατευθειαν στον υπολογιστη

Ουτε να πειραξω τιποτα απο το bios ουτε να κανω οβερκλοκ

Θα ανοιξω τον υπολογιστη και θα εχω 4 γιγα μνημη 800αρες :P

Αυτο γινεται?? :o

Δημοσ.

Κι εγω αυτες που εχει ο φιλος Gsxr_21 εχω

Εμενα παντως με 2 γιγα που εχω με βολεβουν ανετα

Αλλα τωρα που βλεπω πως με ενα εικοσαρικακι μπορω να τα κανω τεσσερα γιγα γιατι να μη το δωσω. Αφου δε θα υπαρχει και προβλημα

Δεν ειχα ψαχτει ποτε για ανανεωση της ραμ

Σε ευχαριστω φιλε Gsxr_21 χαχα:-D

Δημοσ.

Αστειο αυτο Αlexis333

Σε ενεμπνευσα να κανεις αναβαθμιση στο pc σου.

Χαχα να σαι καλα με εκανες και γελασα

Με γεια αν τις παρεις τοτε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...