Προς το περιεχόμενο

Μεγαλο Προβλημα με καινουργιο enermax

eSATA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
RMA σε eshop point κιόλας ε? ποοοο πίκρα...

εγώ έκανα στο Μενίδι (κεντρικό service) και έχω αρχίσει ήδη τα facepalms...

εννοεις πτι θα αργησουν ή οτι δε θα το δεχονται;;:-)

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

ότι θα αργήσουν, αλλά και ότι αν πάει κάτι στραβά θα υπάρξει συνενόηση μπουζούκι...

Δημοσ.
ότι θα αργήσουν, αλλά και ότι αν πάει κάτι στραβά θα υπάρξει συνενόηση μπουζούκι...

τετοια πες μου τωρα και φτιαξε με:-(

Δημοσ.

ενταξυ μην του λέτε τέτοια κρίμα είναι ας το παει για αρχη και οτι κατσει.. δεν ειναι στο χερι του αλωστε να κανει πιο γρηγορα η να να βρει αμεσα λυση

αφού έχει το παλιό τροφοδοτικό όλα καλά για ένα μικρο διάστημα θα κάνει τη δουλειά του μέχρι την αντικατάστασή

ότι είναι χαλασμένο το τροφοδοτικό προσωπικά σου πα από την αρχή είμαι 100% σίγουρος επειδή έπαθα σχεδόν τα ίδια.

στο θέμα αντικατάστασής κτλ εμένα πλαίσιο βέβαια τους το άφησα τετάρτη μεσημέρι και με πήραν τηλέφωνο σαββατο πρωί πως όντος έχει πρόβλημα. πέρασα την ίδια μέρα και παρέλαβα ένα άλλο παρόμοιο (τυχαίνει λίγο καλύτερο μιας και το ίδιο δεν υπήρχε πλέον σαν stok )

το πας που λες όπως το πήρες ΜΑΖΙ με την απόδειξη αγοράς (φυσικά δε παίζει ρόλο που είσαι ανήλικος) εξηγείς όμορφα και ωραία στον υπάλληλο τι συμβαίνει, δεν είναι ανάγκη κιόλας να κάνεις εντριβή στο θέμα, λες καμιά ιστορία του στιλ γεια σας πήρα αυτό το τροφοδοτικό και ο ειδικός που κάλεσα σπίτι να το βάλει στο πισι μου δε το έκανε γτ μου είπε πως δεν δίνει ρεύμα σωστά. Ανάβουν τα ανεμηστηρακια το δα και εγώ αλλά μένει εκεί. Σας παρακαλώ δείτε το το πήρα σαββατο και σήμερα τριτη που ανοίξατε σας το έφερα. Έχω πρόβλημα γτ τώρα μου άφησε ένα τροφοδοτικό δανικό να δουλεύει ο πατέρας μου στο πισι για τη δουλειά του.

πριν φύγεις ρώτα ποτε υπολογίζει περίπου να έχεις νέα Και κανε το σταυρό σου να μη μπλεξεις.

Δημοσ.
το πας που λες όπως το πήρες ΜΑΖΙ με την απόδειξη αγοράς (φυσικά δε παίζει ρόλο που είσαι ανήλικος) εξηγείς όμορφα και ωραία στον υπάλληλο τι συμβαίνει, δεν είναι ανάγκη κιόλας να κάνεις εντριβή στο θέμα, λες καμιά ιστορία του στιλ γεια σας πήρα αυτό το τροφοδοτικό και ο ειδικός που κάλεσα σπίτι να το βάλει στο πισι μου δε το έκανε γτ μου είπε πως δεν δίνει ρεύμα σωστά. Ανάβουν τα ανεμηστηρακια το δα και εγώ αλλά μένει εκεί. Σας παρακαλώ δείτε το το πήρα σαββατο και σήμερα τριτη που ανοίξατε σας το έφερα. Έχω πρόβλημα γτ τώρα μου άφησε ένα τροφοδοτικό δανικό να δουλεύει ο πατέρας μου στο πισι για τη δουλειά του.

πριν φύγεις ρώτα ποτε υπολογίζει περίπου να έχεις νέα Και κανε το σταυρό σου να μη μπλεξεις.

Ε ρε κατάντια σ' αυτό το μπ0θρδ3λ0 που ζούμε ...

Θα καταλήξουμε να μάθουμε κλαρίνο για να παίρνουμε αυτό που δικαιούμαστε.

Δημοσ.
Ε ρε κατάντια σ' αυτό το μπ0θρδ3λ0 που ζούμε ...

Θα καταλήξουμε να μάθουμε κλαρίνο για να παίρνουμε αυτό που δικαιούμαστε.

:P:p:p

DOA 7 ομως λεει :-) μουφα και αυτο ;

Δημοσ.

Ποιος ξέρει τι ισχύει στην πραγματικότητα σε αυτή τη χώρα...

Σαφώς και υποτίθεται οτι ισχύει, αν αποδειχτεί οτι πρόκειται για DOA.

Δημοσ.
Ποιος ξέρει τι ισχύει στην πραγματικότητα σε αυτή τη χώρα...

Σαφώς και υποτίθεται οτι ισχύει, αν αποδειχτεί οτι πρόκειται για DOA.

θα μου δωσουν το ιδιο η αν θελω μπορω να παρω καποιο αλλο τροφοδοτικο;

Δημοσ.

• Σε περίπτωση που δεν υπάρχει επαρκές απόθεμα για την αντικατάσταση του προϊόντος DOA, το e-shop.gr υποχρεούται να αντικαταστήσει το προϊόν με άλλο ιδίων ή ανώτερων τεχνικών προδιαγραφών ή να προχωρήσει σε επιστροφή των χρημάτων στην αρχική τιμή αγοράς στον πελάτη

blank.gif

Από εδώ:http://www.e-shop.gr/support.phtml#doa

Αν ζητήσεις κάποιο άλλο λογικά πρέπει να στο δώσουν (αν είναι ακριβότερο πληρώνεις τη διαφορά - αν είναι φθηνότερο παίρνεις ξέρεις τι...)

Δημοσ.
Από εδώ:http://www.e-shop.gr/support.phtml#doa

Αν ζητήσεις κάποιο άλλο λογικά πρέπει να στο δώσουν (αν είναι ακριβότερο πληρώνεις τη διαφορά - αν είναι φθηνότερο παίρνεις ξέρεις τι...)

μακαρι να μην εχουν το ιδιο δε μου αρεσει

Δημοσ.
Εμενα παντως μου εχει μεινει η εντυπωση πως δεν εχει προβλημα το psu... :P

Κι εγώ έτσι νομίζω...

Θα το μάθουμε όταν το πάει πίσω μια και καλή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...