Προς το περιεχόμενο

Μεγαλο Προβλημα με καινουργιο enermax

eSATA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
lol πλάκα πλάκα όμως, για να λειτουργεί το άλλο κανονικά, αποκλείουμε το PW καλώδιο του κουτιού.

Είτε όντως κάτι δε συνδέει σωστά, είτε κάτι άλλο παίζει.

θα τρελαθω......περιεργα πραγματα.....

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αφου εβγαλες την μπαταρια πρεπει να μπεις στα bios και να settareis τις ρυθμισεις..

δηλαδη;;;

πρωτη φορα το εκανα γιαυτο ρωταω

δηλαδη;;;

πρωτη φορα το εκανα γιαυτο ρωταω

'

WTF???

συνδεσα κανονικα τα καλωδια και δουλευει ρολοι πως γινεται αυτο τωρα;;;;;

επεξε ρολο το γεγονος οτι εβαλα παλι το παλιο τροφοδοτικο;;;

Δημοσ.

Αν σου βγαζει στα ασπρα γραμματα να πατησεις F1 πατα το και στην μπλε οθονη που ια σε βγαλει (bios) κοιτα της ρυθμισεις να ειναι σωστες...χαχα...Α!!!! Αν εχεις σε drive δισκετα η cd βγαλτα και ανοιξε το pc ξανα...

Αν σου βγαζει στα ασπρα γραμματα να πατησεις F1 πατα το και στην μπλε οθονη που ια σε βγαλει (bios) κοιτα της ρυθμισεις να ειναι σωστες...χαχα...

Α!!!! Αν εχεις σε drive δισκετα η cd βγαλτα και ανοιξ:cry:ε το pc ξανα...

Δημοσ.

ενταξει καταλαβα τις ειχα φτιαξει τισ ρυθμισεις στο bios....

σας ευχαριστω ολους

και ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ liopyr και phanispal που με εβγαλαν απο τη διαδικασια τησ αντικαταστασης......θα γινομουν και ρεζιλι...:P:p:p:p

Δημοσ.

(έτοιμος ήμουν να αρχίσω τις αηδίες του τύπου "Είδατε τα Enermax, χαλάσαν και αυτά :P αλλά κράτησα το στόμα κλειστό ( :X ) για να μην εκτεθώ :lol: )

Δημοσ.
(έτοιμος ήμουν να αρχίσω τις αηδίες του τύπου "Είδατε τα Enermax, χαλάσαν και αυτά :P αλλά κράτησα το στόμα κλειστό ( :X ) για να μην εκτεθώ :lol: )

"Την έχω γλιτώσει" κι εγώ έτσι, ουκ ολίγες φορές... :Ρ

Δημοσ.

Μια χαρά fail είχε βγει κάποτε και η liberty σειρά της enermax... ;)

Δημοσ.

παντως δε λεω δε κανει πολυ θορυβο αλλα λιγοτερο εκανε το νοναμε μου:P

εχει ενα μικρο 3πινο για τον ελεγχο του ανεμιστηρα του να το συνδεσω με το fan controller και να τον χαμηλωσω;

Δημοσ.
παντως δε λεω δε κανει πολυ θορυβο αλλα λιγοτερο εκανε το νοναμε μου:P

Kαλά δεν παίζει τέτοια περίπτωση.

εχει ενα μικρο 3πινο για τον ελεγχο του ανεμιστηρα του να το συνδεσω με το fan controller και να τον χαμηλωσω;

Οοοχι. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...