eSATA Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 lol πλάκα πλάκα όμως, για να λειτουργεί το άλλο κανονικά, αποκλείουμε το PW καλώδιο του κουτιού.Είτε όντως κάτι δε συνδέει σωστά, είτε κάτι άλλο παίζει. θα τρελαθω......περιεργα πραγματα.....
onty Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Αφου εβγαλες την μπαταρια πρεπει να μπεις στα bios και να settareis τις ρυθμισεις..
eSATA Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Αφου εβγαλες την μπαταρια πρεπει να μπεις στα bios και να settareis τις ρυθμισεις.. δηλαδη;;; πρωτη φορα το εκανα γιαυτο ρωταω δηλαδη;;;πρωτη φορα το εκανα γιαυτο ρωταω ' WTF??? συνδεσα κανονικα τα καλωδια και δουλευει ρολοι πως γινεται αυτο τωρα;;;;; επεξε ρολο το γεγονος οτι εβαλα παλι το παλιο τροφοδοτικο;;;
onty Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Αν σου βγαζει στα ασπρα γραμματα να πατησεις F1 πατα το και στην μπλε οθονη που ια σε βγαλει (bios) κοιτα της ρυθμισεις να ειναι σωστες...χαχα...Α!!!! Αν εχεις σε drive δισκετα η cd βγαλτα και ανοιξε το pc ξανα... Αν σου βγαζει στα ασπρα γραμματα να πατησεις F1 πατα το και στην μπλε οθονη που ια σε βγαλει (bios) κοιτα της ρυθμισεις να ειναι σωστες...χαχα... Α!!!! Αν εχεις σε drive δισκετα η cd βγαλτα και ανοιξε το pc ξανα...
eSATA Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 ενταξει καταλαβα τις ειχα φτιαξει τισ ρυθμισεις στο bios.... σας ευχαριστω ολους και ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ liopyr και phanispal που με εβγαλαν απο τη διαδικασια τησ αντικαταστασης......θα γινομουν και ρεζιλι...:p:p:p
caution Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 (έτοιμος ήμουν να αρχίσω τις αηδίες του τύπου "Είδατε τα Enermax, χαλάσαν και αυτά αλλά κράτησα το στόμα κλειστό ( ) για να μην εκτεθώ )
phanispal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 (έτοιμος ήμουν να αρχίσω τις αηδίες του τύπου "Είδατε τα Enermax, χαλάσαν και αυτά αλλά κράτησα το στόμα κλειστό ( ) για να μην εκτεθώ ) "Την έχω γλιτώσει" κι εγώ έτσι, ουκ ολίγες φορές... :Ρ
liopyr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 (έτοιμος ήμουν να αρχίσω τις αηδίες του τύπου "Είδατε τα Enermax, χαλάσαν και αυτά αλλά κράτησα το στόμα κλειστό ( ) για να μην εκτεθώ ) Μια χαρά fail είχε βγει κάποτε και η liberty σειρά της enermax...
phanispal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Αν τα TR2 είναι τελείως fail, κάτι Q-Tec τι είναι (ήταν) τότε;
eSATA Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 παντως δε λεω δε κανει πολυ θορυβο αλλα λιγοτερο εκανε το νοναμε μου εχει ενα μικρο 3πινο για τον ελεγχο του ανεμιστηρα του να το συνδεσω με το fan controller και να τον χαμηλωσω;
liopyr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 παντως δε λεω δε κανει πολυ θορυβο αλλα λιγοτερο εκανε το νοναμε μου Kαλά δεν παίζει τέτοια περίπτωση. εχει ενα μικρο 3πινο για τον ελεγχο του ανεμιστηρα του να το συνδεσω με το fan controller και να τον χαμηλωσω; Οοοχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.