dreaming123 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Έχω μια saphire 4870 1gb με τα χιλια ζόρια τι έβαλα στο κουτι και εγκατέστησα τους 9,2drivers αλλά μετα την επανεκίνηση μετα το φόρτωμα της εικόνας των xp μαυρίζει το monitor. Επίσης οταν ανάβω το υπολογιστή μου κάνει ακριβώς το ιδιο και για να μπει στα win κάνω επανεκίνηση.... Τι λέτε να φταίει η 4870 η το τροφοδοτικό?thermaltake 750w... H μήπως οι drivers?Έβαλα και τους 9,1 με τα ίδια αποτελέσματα...
NOPSTRIM Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 την κάρτα την έχεις συνδέσει να παίρνει ρεύμα με τα καλώδια που είχε στο κουτί; η με τα 6pin του τροφοδοτικού;
dreaming123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Έχω δοκιμάσει και με αυτα που είχε η κάρτα και αυτα του τροφοδοτικού με τα ίδια αποτελέσματα...
kostelo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Με F8 στην εκκινηση πατημενο και κατασταση λειτουργιας vga παλι τα ιδια κανει? Για δοκιμασε μηπως σηκωνει καμια λαθος αναλυση ξερω γω.
NOPSTRIM Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 λοιπόν με λίγο ψάξιμο στο google είδα ότι είχαν και άλλοι παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσαν είτε δοκιμάζοντας chkdsk /r στο run είτε με windows repair μέσα από το cd... για δοκίμασε και πες μας
mohic4n Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Πολυ πιθανο να μην εκατσαν καλα οι drivers της καρτας. Μπες σε safe mode και καντους unistall, στη συνεχεια μπες στα Win (αν μπεις) και κατεβασε ενα tool για να κανεις σωστο clean των drivers. Δοκιμασε να ξαναβαλεις την τελευταια εκδοση. Αν συνεχισει το προβλημα τοτε δοκιμασε να βαλεις καποιους παλαιοτερους drivers και ψαξε σε ποσους εχει παρουστιαστει αυτο το προβλημα.
dreaming123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Tα έχω κάμει τα παραπάνω χωρίς αποτελέσματα... Θα δοκιμάσω με drivers της σειράς 8.
ser_x Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Η μητρική σου έχει ενσωματωμένη vga ?? Εάν έχει και είχες εγκαταστήσει τους drivers απεγκατασταση Η από το bios κατάργησε την
liopyr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Για την ιστορια να αναφερουμε πως δεν τιθεται θεμα psu. Σιγουρα δοκιμασες την επιλογη "enable vga mode" απο το "safe mode menu"? Μηπως εχεις συνδεσει δευτερη οθονη (TV or something) και στελνει εκει primary σημα? Αν δεν βγαλεις ακρη απεγκατασταση σε safe mode, τρεχεις το driver sweeper, ξανα εγκατασταση σε safe mode. Μη δοκιμαζεις παλιοτερους drivers, δεν υπαρχει λογος imho.
dreaming123 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δυστυχώς τπτ.... Format και βλέπουμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.