Προς το περιεχόμενο

On-line shopping


iparout

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά,<P>μήπως έχει κανείς δοκιμάσει να αγοράσει hardware on-line από διάφορα sites στο Ιnternet ? <P>Μπορείτε (εκ πείρας) να μου πείτε μερικά αξιόπιστα sites απ'όπου μπορώ να αγοράσω hardware ? (Απαραίτητο βέβαια είναι το να μπορεί το site να στείλει το προιόν στην Ελλάδα)<P>Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

giati den dokimazeis ellhnika sites.<BR>exw kanei polles agores aproblhmatista kai poly grhgora. <A HREF="http://www.plaisio.gr/" TARGET=_blank>http://www.plaisio.gr/</A> <A HREF="http://www.shops.gr/" TARGET=_blank>http://www.shops.gr/</A> <A HREF="http://www.e-shop.gr/" TARGET=_blank>http://www.e-shop.gr/</A> <A HREF="http://www.ram-shop.gr/" TARGET=_blank>http://www.ram-shop.gr/</A><p>[ 04-10-2001: Message edited by: smich ]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πιστεύω ότι στην ελλάδα έχουμε αρκετά καλή αγορά στους υπολογιστές και στα περιφερειακά σε σημείο που να είμαστε πιο φθηνοί από το εξωτερικό. Από την άλλη αμά σου χαλάσει το προϊόν πας στο μαγαζί, τους το πετάς στη μάπα και απαιτείς αντικατάσταση, ενώ στο εξωτερικό πως θα κάνεις κάτι αντίστοιχο ; Επιπλέον είναι και το κόστος των μεταφορικών.<P> smile.gif" border="0 smile.gif" border="0 smile.gif" border="0 smile.gif" border="0 smile.gif" border="0

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.<P>Όσο γι'αυτά που είπες φίλε Musician :<P>Στην Ελλάδα οι τιμές είναι καλές για τα προϊόντα ευρέιας κατανάλωσεις που χρησιμοποιούνται από την πλειονότητα των χρηστών. Όταν όμως έχει να κάνει με εξειδικευμένα προϊόντα (capture cards, RAID controllers e.t.c) οι τιμές είναι κάτι παραπάνω από τσουχτερές σε σχέση με το εξωτερικό (π.χ. Pinnacle 500+)<P>Eνδεικτικά αναφέρω πως η Marvel G450 eTV στην Ελλάδα κοστολογείται γύρω στις 120.000 (τελική τιμή) ενώ αν την παραγκείλεις από Αμερική, η τελική τιμή (συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών) δεν ξεπερνα τις 100.000.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

to <A HREF="http://www.play247.com" TARGET=_blank>www.play247.com</A> exei dorean metaforika gia olh thn EU....den einai hardware allaaksizei na agoraseis apo ekei...ola gyrw stis 8000 (yparxoun kai ftinotera) enw sthn agora panw sini8ws gyro stis 10.000<P>c ya!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...