The_Judas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Εχω αυτό εδώ το ασύρματο ποντίκι (Logitech LX5): http://www.amazon.com/Logitech-LX5-Cordless-Optical-Mouse/dp/B000BFO320 Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ οτι το ποντίκι προκαλεί μια διάβρωση σε μια απο τις 2 μπαταρίες και συγκεκριμμένα στον αρνητικό πόλο. Δεν φαίνεται να εκκρίνει κάποια υγρά η μπαταρία, αλλά κάθε φορά που βάζω μπαταρία στην μια απο τις 2 υποδοχές διαβρώνεται και αφήνει μια λευκή σκόνη. Απ'οτι ξέρω, οταν μένουν αχρησιμοποίητες οι μπαταρίες σε μια συσκευή υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσουν κάποιο πρόβλημα. Στο συγκεκριμμένο ποντίκι όμως δεν πρέπει να ισχύει κάτι τέτοιο γιατί χρησιμοποιείται καθημερινά. Τι μπορεί να φταίει??
panos2171 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Eπαναφορτιζομενες βαζεις η απλες????Οι μπαταριες ειναι ιδιες η διαφορετικες πχ η μια ειναο μισογεματη η αλλη γεματη,η μια ειναι διαφορετικης μαρκας απο την αλλη.
phanispal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Οι μπαταρίες έχουν τον "αναμενόμενο" χρόνο ή έχεις παρατηρήσει χαμηλότερη διάρκεια ζωής;
The_Judas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Απλές αλκαλικές μπαταρίες βάζω. Πάντα καινούργιες και ίδια μάρκα. Το συγκεκριμμένο ποντίκι πάντως δουλεύει ακόμη και με μια μπαταρία! Δεν είναι απαραίτητο να μπουν και οι 2. Θα δοκιμάσω να το δουλέψω με μια μπαταρία μόνο στην μη προβληματική υποδοχή. Η άλλη υποδοχή έχει πιάσει μια ουσία που μοιάζει με λευκή σκόνη. Οι μπαταρίες έχουν τον "αναμενόμενο" χρόνο ή έχεις παρατηρήσει χαμηλότερη διάρκεια ζωής; Από τότε που παρατηρήθηκε η διάβρωση ο χρόνος ζωής είναι κάπως μικρότερος.
epivitor Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Για τη λευκη σκονη που εχει δημιουργηθει θα σου προτεινα να την πιασεις με γυμνα χερια και μετα να τριψεις επιμονα τα ματια σου τουλαχιστον για 15-20 λεπτα.Αν δεν παθεις τιποτα κρατα το ποντικι και συνεχισε κανονικα να το χρησιμοποιεις :mrgreen: Περα απο την πλακα τωρα, αν δεν εχει εγγυηση πετα το οπως ειναι φιλε μου.
giorgos147 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Για τη λευκη σκονη που εχει δημιουργηθει θα σου προτεινα να την πιασεις με γυμνα χερια και μετα να τριψεις επιμονα τα ματια σου τουλαχιστον για 15-20 λεπτα.Αν δεν παθεις τιποτα κρατα το ποντικι και συνεχισε κανονικα να το χρησιμοποιεις :mrgreen: Τώρα,αλήθεια...Το εννοείς αυτό;
The_Judas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Από eshop το πήρα... δηλαδή είναι σαν να μην έχει εγγύηση
Bambis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Το έχω πάθει κι εγώ με άλλο ποντίκι (Microsoft) Oι μπαταρίες παρόλο που χρησιμοποιούνται, αν είναι πολυκαιρισμένες μπορεί να ξεράσουν είτε υγρά, είτε αυτή τη σκόνη που λες. Κατά τη γνώμη μου δε φταίει το ποντίκι αλλά οι μπαταρίες...
The_Judas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Και εγώ αυτό σκέφτηκα. Αλλά υποτίθεται οτι η Logitech διαφημίζει την μειωμένη κατανάλωση των ποντικιών της (μέχρι και 8 μήνες λένε οτι αντέχει). Δεν είναι δυνατόν να προκαλείται διαροοή τόσο εύκολα. Εστειλά email στην logitech και μου είπαν να το στείλω στο κατάστημα που αγόρασα για αλλαγή. Αν δεν το δεχτούν να επικοινωνήσω πάλι με την logitech. Αυτή την στιγμή δεν έχω όρεξη να μπλέξω με το eshop! Τώρα το δουλεύω με μια μπαταρία μόνο. Αν μου ξαναβγάλει πρόβλημα θα το στείλω για rma.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.