Προς το περιεχόμενο

διάβρωση μπαταριών σε ασύρματο ποντίκι!

The_Judas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αυτό εδώ το ασύρματο ποντίκι (Logitech LX5):

http://www.amazon.com/Logitech-LX5-Cordless-Optical-Mouse/dp/B000BFO320

Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ οτι το ποντίκι προκαλεί μια διάβρωση σε μια απο τις 2 μπαταρίες και συγκεκριμμένα στον αρνητικό πόλο.

Δεν φαίνεται να εκκρίνει κάποια υγρά η μπαταρία, αλλά κάθε φορά που βάζω μπαταρία στην μια απο τις 2 υποδοχές διαβρώνεται και αφήνει μια λευκή σκόνη.

Απ'οτι ξέρω, οταν μένουν αχρησιμοποίητες οι μπαταρίες σε μια συσκευή υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσουν κάποιο πρόβλημα. Στο συγκεκριμμένο ποντίκι όμως δεν πρέπει να ισχύει κάτι τέτοιο γιατί χρησιμοποιείται καθημερινά.

Τι μπορεί να φταίει??

Δημοσ.

Eπαναφορτιζομενες βαζεις η απλες????Οι μπαταριες ειναι ιδιες η διαφορετικες πχ η μια ειναο μισογεματη η αλλη γεματη,η μια ειναι διαφορετικης μαρκας απο την αλλη.

Δημοσ.

Απλές αλκαλικές μπαταρίες βάζω. Πάντα καινούργιες και ίδια μάρκα.

Το συγκεκριμμένο ποντίκι πάντως δουλεύει ακόμη και με μια μπαταρία! Δεν είναι απαραίτητο να μπουν και οι 2.

Θα δοκιμάσω να το δουλέψω με μια μπαταρία μόνο στην μη προβληματική υποδοχή. Η άλλη υποδοχή έχει πιάσει μια ουσία που μοιάζει με λευκή σκόνη.

Οι μπαταρίες έχουν τον "αναμενόμενο" χρόνο ή έχεις παρατηρήσει χαμηλότερη διάρκεια ζωής;

Από τότε που παρατηρήθηκε η διάβρωση ο χρόνος ζωής είναι κάπως μικρότερος.

Δημοσ.

Για τη λευκη σκονη που εχει δημιουργηθει θα σου προτεινα να την πιασεις με γυμνα χερια και μετα να τριψεις επιμονα τα ματια σου τουλαχιστον για 15-20 λεπτα.Αν δεν παθεις τιποτα κρατα το ποντικι και συνεχισε κανονικα να το χρησιμοποιεις :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Περα απο την πλακα τωρα, αν δεν εχει εγγυηση πετα το οπως ειναι φιλε μου.

Δημοσ.
Για τη λευκη σκονη που εχει δημιουργηθει θα σου προτεινα να την πιασεις με γυμνα χερια και μετα να τριψεις επιμονα τα ματια σου τουλαχιστον για 15-20 λεπτα.Αν δεν παθεις τιποτα κρατα το ποντικι και συνεχισε κανονικα να το χρησιμοποιεις :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Τώρα,αλήθεια...Το εννοείς αυτό;:P

Δημοσ.

Το έχω πάθει κι εγώ με άλλο ποντίκι (Microsoft)

Oι μπαταρίες παρόλο που χρησιμοποιούνται, αν είναι πολυκαιρισμένες μπορεί να ξεράσουν

είτε υγρά, είτε αυτή τη σκόνη που λες.

Κατά τη γνώμη μου δε φταίει το ποντίκι αλλά οι μπαταρίες...

Δημοσ.

Και εγώ αυτό σκέφτηκα.

Αλλά υποτίθεται οτι η Logitech διαφημίζει την μειωμένη κατανάλωση των ποντικιών της (μέχρι και 8 μήνες λένε οτι αντέχει). Δεν είναι δυνατόν να προκαλείται διαροοή τόσο εύκολα.

Εστειλά email στην logitech και μου είπαν να το στείλω στο κατάστημα που αγόρασα για αλλαγή. Αν δεν το δεχτούν να επικοινωνήσω πάλι με την logitech. Αυτή την στιγμή δεν έχω όρεξη να μπλέξω με το eshop! Τώρα το δουλεύω με μια μπαταρία μόνο. Αν μου ξαναβγάλει πρόβλημα θα το στείλω για rma.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...