Προς το περιεχόμενο

Λεωφορειολωρίδες και ΛΕΑ


vag_pRiMi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξέρω τι βλέπετε εσείς όταν κινείστε στην πόλη αλλά εγώ είμαι ένα βήμα πριν αρπάξω κανέναν:mad:. Φτάνει πιά με τον/την κάθε ανεκπαίδευτο/η ακοινώνητο/η άσχετο/η. Δεν είσαι μάγκας ή έξυπνος/η αγάπη μου, κάφρος είσαι που δεν μπορείς να δείς λίγο πιο μακριά από τη μύτη σου. Γι'αυτό και ανάβεις το φλάς από το Lidl στη Μεσογείων και μπαίνεις στη ΛΛ για να στρίψεις στη Χαλανδρίου.

 

Για όσους πιάνουν, εκτός από το πρόστιμο και την αφαίεση διπλώματος προτείνω την επαναφορά του νόμου 4000(περι 'τεντιμποϊσμού'). Επίσης προτείνω να τους υποχρεώνουν να κινούνται για ένα χρόνο με λεωφορείο και μπροστά η γυναίκα/άντρας/φίλος τους να κλείνει τη λεωφορειολωρίδα ή να τους μεταφέρουν με ασθενοφόρο στην Αττική Οδό με ακατάσχετο tsir-li-pi-pi και επειδή η ΛΕΑ για Κηφισίας είναι πηγμένη να πνιγεί στα :X του.

 

Δεν με νοίαζει να δω απαντήσεις από όσους συμφωνούν και να κράξουμε τους παραπάνω ηλίθιους. Με νοιάζει να δώ έναν/μια να γράφει απάντηση και μου εξηγεί με τι :X μπορεί να οδηγεί σε ΛΕΑ ή/και λεωφορειολωρίδα.

 

Ουφφφ!:cry:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

vag_pRiMi έχεις απόλυτο δίκιο αλλά θέλω να αναφέρω και το ακριβώς αντίθετο. Δηλαδή όταν θέλουν να στίψουν να στρίβουν από την μεσαία λωρίδα. Έχω δει και ακούσει τουλάχιστον πέντε ατυχήματα με μ@λ@κες που το έκαναν και έπεσαν πάνω σε άλλα αυτοκίνητα μηχανάκια ακόμα και λεωφορεία. Η σήμανση στους δρόμους επιτρέπει υποχρεώνει με πινακίδα 200μέτρα πριν να μπεις στον λεωφορειόδρομο και να στρίψεις κανονικά και όχι τελευταία στιγμή από την μεσαία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...