phanispal Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Με τα πολλά έστειλα την Ραμ πίσω, διέγνωσαν βλάβη, την αντικατέστησαν και ξανά τα ίδια προβλήματα.. Ακριβ΄ς τα ίδια. Αφού έκανα memtest για κάθε ραμ ξεχωριστώ δίεγνωσα στην ίδια πάλι πρόβλημα. Με μπέρδεψες κάπου εδώ... σε ποια διέγνωσες πρόβλημα; Στην καινούρια;
DrZelas Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Έλα φίλε Phanispal Σορρυ...Το μηχάνημα το πήρα με τις Ραμ που έχω παραθέσει παραπάνω. Η μία όπως είπα παρουσιάσε πρόβλημα. Την έστειλα e-shop μου την αντικατέστησαν και αυτή που μου έστειλαν μου ξαναέβγαλε πρόβλημα. Την ξαναέστειλα άλλα το e-shop δεν διέγνωσε κάτι...Γι αυτό μου έχουν μπει ιδέες για την μητρική..Παρόλαυτα έγω έντος της εβδομάδας θα χρησιμοποιήσω άλλες ραμ και θα παραθέσω τα αποτελέσματα.. Ελπίζω φίλε μου να σε διαφώτισα.. Φιλικά ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:24 ---------- Το πρόβλημα λύθηκε...Τελικά η ΡΑΜ όντως την δεύτερη φορά δεν είχε πρόβλημα.. Η όλη φασαρια προκλίθηκε ύστερα από εσφαλμένες ρυμίσεις στο BIOS και με ένα Load default όλα παίζουν στην εντέλεια συμπεριλαμβανομένου και του memtest86 το οποίο πλέον δεν εντοπίζει σφάλματα. ένα +λοιπόν στην p5ql-e! Και ένα MΕΓΑΛΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ στους ανθρώπους του e-shop που κατηγόρισα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.