BritGreek Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Τους γονείς του θα τρέχουν για παραμέληση ανηλίκου. Το παιδί αυτό ζεί μόνο του εδώ και 1 χρόνο περίπου, λόγω αντισυμβατικής συμπεριφοράς. Το θέμα είναι ότι έχουν τσιλιαδόρο στη βεράντα που μόλις δει περιπολικό τους κάνει νόημα και χαμηλώνουν. Άσε που οι γονείς ψάχνονται για καβγά. Και καλά είναι σπίτι τους και όσοι πήγαμε μετά εννοείται ότι δεν έχουμε τα ίδια δικαιώματα. Τσιφλίκι.
SOADNICK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Τους γονείς του θα τρέχουν για παραμέληση ανηλίκου. Το παιδί αυτό ζεί μόνο του εδώ και 1 χρόνο περίπου, λόγω αντισυμβατικής συμπεριφοράς. Το θέμα είναι ότι έχουν τσιλιαδόρο στη βεράντα που μόλις δει περιπολικό τους κάνει νόημα και χαμηλώνουν. Άσε που οι γονείς ψάχνονται για καβγά. Και καλά είναι σπίτι τους και όσοι πήγαμε μετά εννοείται ότι δεν έχουμε τα ίδια δικαιώματα. Τσιφλίκι. Δημοσίευση σήμερα, 04:30 τοτε καταφερες να κοιμηθεις?
nemesiskp Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Τελικα μονο εγω εχω ηρεμους γειτονες μου φαινεται.Δεν ξερω βεβαια αν μπορουν να που το ιδιο αυτοι για εμενα. Ενταξει περα απο την πλακα μουσικη βαζω μια στο τοσο και παντα σε σωστες ωρες.Μονο στις αρχες που πηρα τα ηχεια ειχα κατι γκρινιες αλλα μετα μαθανε οτι δεν υπηρχε περιπτωση να το χαμηλωσω και το κοψανε. Μονο ενας μαλακας δευτερος ξαδερφος που μολις ειχε μετακομισει,την ειπε σε εναν αλλον ξαδερφο μου που ειχε δυνατα την μουσικη οτι και καλα τον ενοχλει,αλλα οχι μονο δεν τον ακουσε,αλλα επεσε συρμα σε εμενα για συμπαρασταση.Metal εγω απο την μια,σκυλαδικα ο αλλος απο την αλλην.Ακομα ενεσεις βαραει.
lary7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Το θέμα είναι ότι έχουν τσιλιαδόρο στη βεράντα που μόλις δει περιπολικό τους κάνει νόημα και χαμηλώνουν. Άσε που οι γονείς ψάχνονται για καβγά. Και καλά είναι σπίτι τους και όσοι πήγαμε μετά εννοείται ότι δεν έχουμε τα ίδια δικαιώματα. Τσιφλίκι. 1)Next time κατεβαινεις κατω διακριτικα, ανοιγεις το κουτι με τις χελωνες και του κατεβαζεις την ασφαλεια. Σιγα μην ξερουν τα μαλακιστηρια πως να το φτιαξουν. 2) Για ποιο ακραια μαζευεις 2-3 φιλους σου η ενναλακτικα ΡΠ και τον ταρακουνατε λιγο. Οσο και αν το παιζει μαγκας το κλαμα θα το ριξει. Γενικα παιδια ο παραλογισμος αντιμετωπιζεται μονο αμα προκαλεσεις λιγο φοβο, και σε περιπτωσεις με γειτονες πιανει αρκετα! 3
BritGreek Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσίευση σήμερα, 04:30 τοτε καταφερες να κοιμηθεις? Μπα. 6.15 το πρωί. Χάλια. 1)Next time κατεβαινεις κατω διακριτικα, ανοιγεις το κουτι με τις χελωνες και του κατεβαζεις την ασφαλεια. Σιγα μην ξερουν τα μαλακιστηρια πως να το φτιαξουν. 2) Για ποιο ακραια μαζευεις 2-3 φιλους σου η ενναλακτικα ΡΠ και τον ταρακουνατε λιγο. Οσο και αν το παιζει μαγκας το κλαμα θα το ριξει. Γενικα παιδια ο παραλογισμος αντιμετωπιζεται μονο αμα προκαλεσεις λιγο φοβο, και σε περιπτωσεις με γειτονες πιανει αρκετα! Τι είναι το ΡΠ; Είμαι παππούς εγώ και δεν τα ξέρω αυτά. Και για τις χελώνες. Πώς θα ξέρω ποια είναι η δικιά του; Είναι κάτι σαν πολυκατοικία.
lary7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Μπα. 6.15 το πρωί. Χάλια. Τι είναι το ΡΠ; Είμαι παππούς εγώ και δεν τα ξέρω αυτά. Και για τις χελώνες. Πώς θα ξέρω ποια είναι η δικιά του; Είναι κάτι σαν πολυκατοικία. ΡΠ= ιδιωμα για ντουλαπες ανατολικης προελευσης που αναλαμβανουν διαφορες δουλειες που απαιτουνε σωματικη ρωμη. Αναγνωριζωνται απο την ελειψη σβερκου και τον ογκο τους.... Θα δεις τους κωδικους απο τις χελωνες, μια θα ειναι δικια σου, μια το κοινοχρηστο αμα μαθεις τους κωδικους απο τους υπολοιπους ενοικους θα δεις πια περισσευει......Πολλες φορες γραφουν ονομα πανω στις χελωνες για ευκολια.
BritGreek Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 ΡΠ= ιδιωμα για ντουλαπες ανατολικης προελευσης που αναλαμβανουν διαφορες δουλειες που απαιτουνε σωματικη ρωμη. Αναγνωριζωνται απο την ελειψη σβερκου και τον ογκο τους.... Θα δεις τους κωδικους απο τις χελωνες, μια θα ειναι δικια σου, μια το κοινοχρηστο αμα μαθεις τους κωδικους απο τους υπολοιπους ενοικους θα δεις πια περισσευει......Πολλες φορες γραφουν ονομα πανω στις χελωνες για ευκολια. Μακριά από μένα οποιαδήποτε μορφή βίας . Έννομα τι μπορώ να κάνω; Δεν μένουμε στο ίδιο κτίριο. Απέναντι μένει.
lary7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Μακριά από μένα οποιαδήποτε μορφή βίας . Έννομα τι μπορώ να κάνω; Δεν μένουμε στο ίδιο κτίριο. Απέναντι μένει. Δεν μιλαμε για ασκηση βιας αλλα για απειλη ασκησης βιας , πιανει στις σχεσεις με γειτονες . Εννομα να σου πω την γνωμη μου λιγα μπορεις να κανεις,θα ταλαιπωρηθεις και θα ξοδεφτεις σε δικηγορους καλυτερα αλλαξε σπιτι, πολλα αδεια υπαρχουν, θα σου παρει ενα σκ και θα ξεμπερδευεις. 2 ακομα εναλλακτικες που μου ερχονται 1) Πες τον ιδιοκτητη οτι θα φυγεις γιατι δεν την παλευεις, στειλε του και ενα βιντεο. Αυτος προκειμενου να μην χασει χρηματα μπορει να λαβει ποιο δραστικα μετρα. 2) Πανε δες με εναν μηχανικο αν οι γονεις του παλικαριου εχουν καμια αυθαιρεσια, και πετα απειλη οτι αμα δεν κανουν το μουλικο να ηρεμησει θα τους καρφωσεις...
brickman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Ή πιο απλα οταν κοιμάται βαλε τεντα το layla του eric clapton
Timour21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Ή πιο απλα οταν κοιμάται βαλε τεντα το layla του eric clapton Πανέξυπνο αυτό που λες, τους άλλους γείτονες δεν θα τους ενοχλήσει φαντάζομαι αυτό ε? Εκεί που έχουν ήδη έναν καραγκιόζη που ηχορυπαίνει, να αποκτήσουν και δεύτερο...
brickman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Πανέξυπνο αυτό που λες, τους άλλους γείτονες δεν θα τους ενοχλήσει φαντάζομαι αυτό ε? Εκεί που έχουν ήδη έναν καραγκιόζη που ηχορυπαίνει, να αποκτήσουν και δεύτερο... Θα τους ενοχλήσει αλλα αφου οι αλλοι εχουν ηδη συνηθίσει την μουσικη του μικρου, ας ακουσουν τουλάχιστον κατι καλο! Αν και η αστυνομια 3-4 φορες την μερα να την φωναζει ειναι καλο
Timour21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Είμαι της άποψης οτι απο την στιγμή που μόνο εκείνος ενοχλεί, η λύση της ηχορύπανσης σαν "αντίποινα" δεν είναι σωστή, αφού θα ενοχλήσει (ενδεχομένως και περισσότερο) τους άλλους παρά αυτόν. Αφού όμως είναι και τσαμπουκάς, ούτε απο αστυνομίες θα καταλάβει κάτι (παίζει να το θεωρήσει και σαν "παράσημο" αν έρθουν). Τον τσαμπουκά τον σπας με τσαμπουκά, οπότε μια λύση που προτάθηκε παραπάνω μου ταιριάζει περισσότερο... 1
brickman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Η λυση "κανα-δυο μπουκετα στην μαπα του" παιζει; Το πολυ-πολυ δωσε κανα ταλιρο σε κανα αλλο παιδακι που δεν τον συμπαθεί να του τα ριξει εκεινο.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα