skiabox Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Έχουν καθόλου νόημα τέτοια threads στη χώρα που δεν απολύονται ούτε οι παιδεραστές;
funbreaker Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Εμένα μου φαίνεται τραγικό να αλλάξει κανείς σπίτι και να αναστατώσει όλη του την ζωή για ένα κωλόπαιδο. Το όριο στα decibel πόσο είναι για τις ώρες μη κοινής ησυχίας? Γιατί δεν καλείς κάθε μέρα την αστυνομία, συνεχώς μέχρι να σε βαρεθούν και οι μπάτσοι και τον πάρουν αυτόφωρο?
futureshock Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί δεν καλείς κάθε μέρα την αστυνομία, συνεχώς μέχρι να σε βαρεθούν και οι μπάτσοι και τον πάρουν αυτόφωρο? μετα απο ενα σημειο οι μπατσοι νομιζουν οτι εχεις μονο εσυ προβλημα οποτε δεν μπαινουν καν στον κοπο να ερθουν.. @britgreek ρε συ για ποσο χρονων ατομα μιλαμε??
Alxnks Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 3 τζιπ μερσεντες κι αλλο ενα Χ5 ειδικα αυτον τον καιρο θα με εβαζαν σε σοβαρες σκεψεις για το ποιον τους
BritGreek Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Εμένα μου φαίνεται τραγικό να αλλάξει κανείς σπίτι και να αναστατώσει όλη του την ζωή για ένα κωλόπαιδο. Συμφωνώ και δεν πρόκειται. 3 τζιπ μερσεντες κι αλλο ενα Χ5 ειδικα αυτον τον καιρο θα με εβαζαν σε σοβαρες σκεψεις για το ποιον τους Κι εμένα με βάζουν. Ειδικά όταν έχουν Ελληνικές πινακίδες. μετα απο ενα σημειο οι μπατσοι νομιζουν οτι εχεις μονο εσυ προβλημα οποτε δεν μπαινουν καν στον κοπο να ερθουν.. @britgreek ρε συ για ποσο χρονων ατομα μιλαμε?? Τα πιτσιρίκια είναι έφηβοι. Οι γονείς όμως είναι κανονικότατα ενήλικοι. Σήμερα είχαμε κόσμο από όλες τις ηλικίες. Ένα πράγμα μόνο δεν καταλαβαίνω. Γιατί οι υπόλοιποι γείτονες δεν βοηθάνε; Μόλις μιλήσω για καταγγελίες κλπ, απλά εξαφανίζονται και αρνούνται οποιαδήποτε συμμετοχή. Περίεργα πράγματα. Υ.Γ. Τώρα έχουμε ησυχία. Κοιμάται το παιδί. Φορτίζει...
funbreaker Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Υ.Γ. Τώρα έχουμε ησυχία. Κοιμάται το παιδί. Φορτίζει... Το σταθερό του το ξέρεις? Πάρτον ένα τηλέφωνο και πες πήρα να σου πω καληνύχτα. 3
BritGreek Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Το σταθερό του το ξέρεις? Πάρτον ένα τηλέφωνο και πες πήρα να σου πω καληνύχτα. Φαντάστηκα τη φάση και μ' έκανες και γέλασα μέσα στα νεύρα μου. Να' σαι καλά.
tehAllantin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Υ.Γ. Τώρα έχουμε ησυχία. Κοιμάται το παιδί. Φορτίζει... πάγαινε και χτύπα με μανία το θυροτηλέφωνό του!
futureshock Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Ένα πράγμα μόνο δεν καταλαβαίνω. Γιατί οι υπόλοιποι γείτονες δεν βοηθάνε; Μόλις μιλήσω για καταγγελίες κλπ, απλά εξαφανίζονται και αρνούνται οποιαδήποτε συμμετοχή. Περίεργα πράγματα. Υ.Γ. Τώρα έχουμε ησυχία. Κοιμάται το παιδί. Φορτίζει... μηπως οι γειτονες ξερουν τιποτα παραπανω απο εσενα?? ειναι τιποτα μπλεγμενη η οικογενεια? λεφτα,τζιπακια,εφηβοι που κανουν "παρτακια" στο σπιτι με τους γονεις, δυνατες μουσικες και αδιαφορια..... προσωπικα στην πολη μου εχω δει οικογενειες (ρωσοποντιοι,γυφτοι,"πρωην αθιγγανοι") που εχουnε βιλες εξω απο την πολη και γυρνανε με τα BMW και τα mercedes... ναρκωτικα ftw...
BritGreek Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 μηπως οι γειτονες ξερουν τιποτα παραπανω απο εσενα?? ειναι τιποτα μπλεγμενη η οικογενεια? λεφτα,τζιπακια,εφηβοι που κανουν "παρτακια" στο σπιτι με τους γονεις, δυνατες μουσικες και αδιαφορια, δεν μου ακουγονται και φυσιολογικα... προσωπικα στην πολη μου εχω δει οικογενειες (ρωσοποντιοι,γυφτοι,"πρωην αθιγγανοι") που εχουnε βιλες εξω απο την πολη και γυρνανε με τα BMW και τα mercedes... Θα προσπαθήσω να μάθω, αν και δεν νομίζω. Απλά οι συγκεκριμένοι είναι χρόνια εκεί και αποτελούν κατεστημένο. Αυτό πιστεύω. Τώρα, αν είμαι τόσο τυχερός, τι να σου πω; Νομίζω ότι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο δεν θα προκαλούσαν τόσο πολύ μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.
headbanger Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) μερικά κολπάκια καταδρομικά, γιατί η εκδίκηση είναι πάντα γλυκιά ιδιαίτερα σε περιπτώσεις ατόμων που νομίζουν ότι είναι αφθαρτοι. - 500 άρες γουρούνες στον καταλήτη. 2χ κάθε SUV. ΠΡΟΣΟΧΗ : άσε να κρυώσουν πρώτα οι καταλύτες. Αποτέλεσμα : σε ~6-8 χμ απόσταση που θα πυρακτώσει ο καταλύτης θα πάρουσε το αμάξι κυριολεκτικά στα χέρια. χώρια το χέσιμο -1 κιλό ζάχαρη στο ρεζερβουάρ. Χρησιμοποίησε γάντια χειρουργικά και πλατύ κατσαβίδι. κύλινδροι πιστόνια κτλπ χαιρέτα μας τον πλάτανο. Δεν την σταματάει εύκολα το φίλτρο βενζίνης. η ζάχαρη διαλύεται στην βενζίνη, ο κινητήρας λειτουργεί κανονικά μεχρι να κρυώσει. άμα κρυώσει μετά καραμελώνει μέσα και κέρδισαν Δεν χρειάζεται να είσαι νταής, να έχεις γνωστούς η λεφτά. Πρέπει να είσαι αποφασισμένος. τα παραπάνω είναι χαμηλού ρίσκου κινήσεις εφαρμοσμένες. Δεν συνιστώ κάτι πιο καταδρομικό μας διαβάζουν και μικρά παιδιά. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2012 από headbanger 2
Tenshi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μμμμ...ναί,πως θα αποκτήσει πρόσβαση στον καταλύτη ή στο ρεζερβουάρ δικέ μου;Αφού θα το κάνει που θα το κάνει το σαμποτάζ,ας το κάνει σωστά: Αφρός πολυουρεθάνης με το καλαμάκι.Δυο καλές ψεκασιές μέσα στην εξάτμιση -με προσοχή γιατί φουσκώνει- όσο πιο βαθιά γίνεται.Ο αφρός θα πετρώσει σε μερικές ώρες (όσο δηλαδή κανιβαλίζονται στο πάρτακι τους) και θα μπλοκάρει τελείως την εξάτμιση.Ελέω back pressure το αμάξι δέν θα έχει δύναμη να κινηθεί...ααααααν πάρει μπροστά δηλαδή... "Ναι...οδική βοήθεια εκεί;Εχω μια χούφτα τζίπ για φόρτωμα!"
BadBoy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Και όλα αυτά γιατί; Από ότι φαίνεται δεν έχει και ιδιαίτερη οικονομική ανάγκη η οικογένεια.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 @BritGreek: Θα σου απαντησω ρεαλιστικα γιατι οι μισες απαντησεις που διαβασα εδω μεσα ειναι συνδυασμος των παρακατω: 1. Εκτος (ελληνικης) πραγματικοτητας 2. Με πολλη φαντασια και ψηγματα χιουμορ (μονο ως τετοιο μπορω να το παρω) 3. Εκ του ασφαλους (εξω απτο χορο πολλα τραγουδια λενε, που λεει και ο σοφος λαος). Οποτε, η απαντηση στην περιπτωση σου ειναι: ΔΕΝ εχεις σωτηρια. Καποιος απτους 2 πρεπει να αλλαξει σπιτι (μαντεψε ποιος). Αν δεν γινει αυτο θα πρεπει να συμβιβαστεις με τα δεδομενα. Και στο λεω αυτο, οταν για πολυ πιο απλα θεματα σε ωρες κοινης ησυχιας με ανθρωπους της διπλανης πορτας (και οχι με τυπους σαν αυτους που περιγραφεις που φαινονται μουτρα -αν οχι καλα "δικτυωμενοι"-) δεν βγαινει ακρη, ουτε με παρατηρηση, ουτε με αστυνομιες, ουτε αν τους παρεις με το καλο, ουτε με το κακο. Και επειδη μιλαμε για μουτρα, οσο το ψαχνεις τοσο το πιθανοτερο να μπλεξεις. Διοτι αν ολη η γειτονια εχει προβλημα, αλλα εσυ εισαι ο πιο δραστηριος εναντιον τους, στο τελος αν τους κανει καποιος κατι (για εκδικηση ή για σπασιμο) θα εχουν καθε λογο να υποψιαστουν εσενα. Και δεν το θες αυτο, νομιζω. Οποτε κατσε στα αυγα σου. Και καλα παιδια να ηταν, αν ηταν μοσχαρια στο θεμα κοινης ησυχιας, ακρη δεν θα εβγαζες ποτε σου.
funbreaker Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δεν έχει άδικο ο Midi MiLiZ, για την πλάκα καλά τα λέμε αν δεν είναι εύκολο να μπεις σε τέτοιες διαδικασίες ειδικά αν είσαι σοβαρός άνθρωπος. Το να στραφείς στην άμυνα βάζοντας π.χ. 3πλά τζάμια και ότι άλλες μέθοδοι υπάρχουν για ηχομόνωση το έψαξες? Θα σου στοιχίσει βέβαια αλλα μην το βλέπεις πως το κάνεις για το κωλόπαιδο, θα σε γλιτώσουν από κάθε θόρυβο και θα αναβαθμίσεις το επίπεδο ζωής σου. Αν μπορείς να το κάνεις από οικονομικής άποψης θα είναι καλή λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα