headbanger Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 πρότεινα δοκιμασμένα πράγματα που συμβαίνουν ετεροχρονισμένα. ο Αφρός φαίνεται στην εξάτμιση. το σαμποτάζ κράζει. στα άλλα άστονα να ψάχνεται. - στις κροτίδες η εξάτμιση ανοίγει σαν γαρρύφαλλο στο ύψος του καταλύτη. δεν μένουν υπολείματα για να βρεις ειδικά επειδή το αυτοκίνητο είναι εν κινήση. - Στο Β τρέχα γύρευε. η ασφάλεια είναι μια ψευδαίσθηση. Αν νομίζεται ότι όλοι τριγύρω σασ καλούν την αστυνομία(που δεν κάνει και τίποτα η ελληνική αστυνομία) ή απλά ανέχοντε τον κάθε χαζό, που τους/μας υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής, πρόβλημα σας.
Ntinaras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 κολλα στη κλειδαρια του σπιτιου του και των αυτοκινητων τους.. καθε βδομαδα θα αλλαζουν?
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 καθε βδομαδα θα αλλαζουν? Δηλαδή τι; Θα αναγκαστούν να μετακομίσουν έτσι και καλά; Ή θα χαμηλώσουν την μουσική εξαιτίας της κλειδαριάς;
Ntinaras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 θα αρχισουν να νιωθουν κι αυτοι μια ενοχληση...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 πρότεινα δοκιμασμένα πράγματα που συμβαίνουν ετεροχρονισμένα. ο Αφρός φαίνεται στην εξάτμιση. το σαμποτάζ κράζει. στα άλλα άστονα να ψάχνεται. - στις κροτίδες η εξάτμιση ανοίγει σαν γαρρύφαλλο στο ύψος του καταλύτη. δεν μένουν υπολείματα για να βρεις ειδικά επειδή το αυτοκίνητο είναι εν κινήση. - Στο Β τρέχα γύρευε. η ασφάλεια είναι μια ψευδαίσθηση. Αν νομίζεται ότι όλοι τριγύρω σασ καλούν την αστυνομία(που δεν κάνει και τίποτα η ελληνική αστυνομία) ή απλά ανέχοντε τον κάθε χαζό, που τους/μας υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής, πρόβλημα σας. κολλα στη κλειδαρια του σπιτιου του και των αυτοκινητων τους.. καθε βδομαδα θα αλλαζουν? Eξαιρετικες ιδεες, ακομα ομως δεν εχω καταλαβει σε τι ακριβως ωφελουν-βοηθουν τον britgreek στο προβλημα που αναφερει. Εκτος αν θεωρειτε οτι o συνδυασμος Xoλιγουντιανων παραγωγων, jackass και youtube εχει αποτελεσμα σε αυτους που κανουν φασαρια τις ωρες κοινης ησυχιας συγκεκριμενα
IOSTEFO Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Ερώτηση: και τον χειμώνα ισχύει το ώρες κοινής ησυχίας;
Ntinaras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Eξαιρετικες ιδεες, ακομα ομως δεν εχω καταλαβει σε τι ακριβως ωφελουν-βοηθουν τον britgreek στο προβλημα που αναφερει. Εκτος αν θεωρειτε οτι o συνδυασμος Xoλιγουντιανων παραγωγων, jackass και youtube εχει αποτελεσμα σε αυτους που κανουν φασαρια τις ωρες κοινης ησυχιας συγκεκριμενα αρα να σηκωθει να φυγει για να μην ξινιζουν οι γαματοι γειτονες που εχει?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 αρα να σηκωθει να φυγει για να μην ξινιζουν οι γαματοι γειτονες που εχει? Δεν μου απαντησες ομως η προταση σου σε τι ακριβως τον βοηθαει. Τωρα αν απλως κανετε διαγωνισμο στην πιο εξυπνη jackass ιδεα -χωρις λογο- τοτε σας εχω ολους: Τραβα νυχτα ξεβιδωσε ολα τα μπουλονια απτις ζαντες εκτος απο ενα σε καθε ζαντα το οποιο ωστοσο θα αφησεις χαλαρο. Νταξει τωρα, ειμαι γαματος?! Ερώτηση: και τον χειμώνα ισχύει το ώρες κοινής ησυχίας; Ναι και αν δεν απατωμαι περισσοτερες ωρες την ημερα αποτι το καλοκαιρι. 1
Lucifer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Ώρες μεσημβρινής και νυκτερινής ησυχίας θεωρούνται οι εξής: Α. Κατά τη θερινή περίοδο από 15:00 έως 17:30 και από 23:00. έως 07:00. Β. Κατά τη χειμερινή περίοδο από 15:30 έως 17:30 και από 22:00 έως 07:30. Θερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα, από την 1 Απριλίου έως την 30 Σεπτεμβρίου και ως χειμερινή το χρονικό διάστημα, από την 1 Οκτωβρίου έως την 31 Μαρτίου.
headbanger Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Προσωπικά, έιπα "πάρτα ρε καργίόλη" έτσι γιατί μου έπρηζε τα συκώτια. Υπάρχει και η προσωπική ανακούφιση. Δεν οφελεί ιδιαίτερα Long term. εκτός άμα του στέλενι φιλάκια και χαμόγελα μετά.
pournaras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Κανα φιλο μπατσο δεν εχεις; Μονο ετσι θα σωθεις... Να τον φερεις για καφε 1-2 φορες την ωρα που γινεται ο σαματας, και να πεταχτει μεχρι εκει να τους πει δυο κουβεντουλες. Ολες οι ιδεες περι εκδικησης ειναι γαματες σαν ιδεες αλλα πρεπει αν παραμενουν μονο στα εργα. Αν ξεκινησεις πολεμο, εστω και με το απλο γρατσουνισμα του αυτοκινητου, ποτε δεν ξερεις που θα καταληξει η δουλεια. Διοτι αντε και του βουλωσες την εξατμιση... so; Θελεις να φανεις οτι το εκανες εσυ, η οχι; Αν ναι τοτε (και αφου ως οικογενεια ειναι και καπως), μπορει να εχεις ασχημη αντεκδικηση. Δε θελεις να φανει οτι το εκανες εσυ; Τοτε απλα θα παει στο μαστορα και θα βριζει τα κωλοπαιδαρακια που περναγαν απο εκει, Θα το ξανακανεις; Παλι ασχετους θα βριζει. Οπως και να εχει, την ενοχληση εσυ δε θα τη γλυτωσεις και ενα κιβωτιο αφρο να χαλασεις... 1
NickTG Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Πρίν από μια ώρα περίπου έριχναν και δυναμιτάκια (βαρελάκια) στο δρόμο. Ωραίες πλάκες. Δεν απαγορεύονται αυτά; Κατέβηκα λοιπόν, και χτύπησα το κουδούνι του. Κατέβηκε με τον πατέρα του, δύο κοπέλες και τρείς τύπους, και μόλις του ζήτησα ευγενικά να χαμηλώσει λίγο τη μουσική, μου απάντησε με στυλάκι "με έσπρωξες έ; με έσπρωξε παιδιά, έτσι δεν είναι;" Και έλεγαν οι άλλοι "ναι". Θαυμάζω την υπομονή σου. Εμένα εδώ θα είχε φύγει αντανακλαστικά το χέρι και θα είχε καταλήξει στη μάπα του πριν τελειώσει τη φράση του. Σε αντίστοιχη περίπτωση ενοχλητικών γειτόνων αναγκάστηκε να με κρατήσει ο αδερφός μου. Από τότε σταμάτησαν να μας κοιτάνε. Και παρόλο που η μία με απείλησε πως θα μας κανονίσει ο γιος της δεν είχα νέα του. Φυσικά η λύση μου δεν προτείνεται.
panosem Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Αυτην τη λυση πρεπει να εχεις και την αναλογη σωματοδωμη ή γνωσεις....ωστε να πιασει τοπο. Οπως φαινεται απο τον φιλο μας που ειναι ενας νορμαλ οικογενιαρχης με παιδια, δε νομιζω να μπει σε αυτη τη διαδικασια.. (εγω λογω σωματοδωμης θα εκανα αυτο που ειπες...και ας μπορουσε να με κανονισει ο γιος της....χαχαχαχαχχ)
KilliK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 πληρωσε καποιο μουτρο της νυχτας, να βαλει φωτια στο σπιτι τους ενω θα λειπουν. problem solved.
panosem Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 αχχααχαχαχαχ....Το θεμα ειναι οπως ειχε γραψει πριν, οτι εχουν κατι X5, κατι αλλα τζιπ, και μπορει να πεσει στους ιδιους........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα