Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για αντιμετώπιση ιού!

louiza5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ανάλογες περιπτώσεις, συνήθως η γρηγορότερη λύση είναι μία :

format και restore DVD...

Η ακόμα καλύτερη λύση -κατά την ταπεινή μου γνώμη- φαίνεται στην υπογραφή μου.

Υ.Γ. Οποιοσδήποτε λάβει υπόψιν του τα παραπάνω, το κάνει με προσωπική του ευθύνη. Οι win guru ξέρουν καλύτερα.

Δημοσ.

Άρα louiza5 δεν έχεις ένα αλλά πολλά προβλήματα.

Η γενική αίσθηση του ότι "σέρνεται" μπορεί όντως να οφείλεται σε κάποιο ιό/wom/μλκ που τρέχει στο παρασκήνιο μπορεί όμως και όχι, δεν μπορώ να σου το επιβεβαιώσω χωρίς να έχω μια εικόνα. Πρόγραμμα που μπορεί να δώσει μια εικόνα είναι το γνωστό hijackthis.

Δημοσ.

Εδώ υπάρχουν μερικά bootable ISO images που μπορείς να κατεβάσεις, να τα κάψεις σε CD και να εκκινήσεις από αυτά για να τσεκάρεις το σύστημά σου. Προτείνω το Avira.

Αν και συμφωνώ με τον PCharon: Ούτε κι εγώ είμαι απόλυτα πεπεισμένος από τα συμπτώματα που αναφέρεις ότι είναι σίγουρα ιός...

Δημοσ.

παιδια σας ευχαριστω ολους

αυριο θα κανω μια προσπαθεια

να δοθμε πως θα παει.

καλο βραδυ σε ολους.

Δημοσ.
Άλλη δουλειά δεν έχεις να κάνεις?

http://insomnia.gr/forum/showpost.ph...9&postcount=15

Άσε που αυτό που λες είναι καθαρά προσβλητικό για κάποιους συμφορουμίτες σου και για το Insomnia το ίδιο.

Δεν είχα σκοπό να προσβάλλω κανένα. Ο λόγος που πάντα προτείνω αυτό το site είναι ότι εκεί θα κάνουν πολύ περισσότερα. Απλά διαβάστε μερικά topics εκεί.

Τι ρόλο παίζουμε εμείς εδώ δηλαδή;

Με συγχωρείς, αλλά έδώ συνήθως βλέπω μόνο πράγματα του στυλ "τρέξε antivirus"... no offence.

Δημοσ.

parsifal... στο αφιερώνω το άσμα:

Με συγχωρείς, αλλά έδώ συνήθως βλέπω μόνο πράγματα του στυλ "τρέξε antivirus"...

Δε φαίνεται πόσο μας λατρεύει, ε? :devil:

Δημοσ.

PCharon, αν θέλεις να το συζητήσουμε, έλα σε p.m.

@all: Συνεχίζουμε ontopic. Αν δεν υπάρχει κάτι άλλο να προτείνουμε που θα δει στο μεταξύ και θα εφαρμόσει ο topic starter, απλά περιμένουμε νεότερά του. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

καλημερα

πρωι πρωι με τη δροσουλα.κατεβασα το νορτον τριαλ αφου ειχα unistall τα υπολοιπα που ειχα κατεβασει αλλα και παλι μοθ λεει οτι καποιο αλλο προγραμμα εμποδιζει την λειτουργεια!!το nod 32 θελει και αυτο uninstall??

Δημοσ.

Ναι, γι' αυτό «παραπονιέται» ο Norton: ανιχνεύει την ύπαρξη άλλου αντιϊκού εγκατεστημένου στο σύστημα. Θα πρέπει να κάνεις uninstall το NOD32 πιο πριν.

Δημοσ.

louiza, λυπήσου με! Έχω σβήσει ήδη δύο μηνύματά σου, γιατί επαναλαμβάνεις το ίδιο μήνυμα από κάτω; Αφού αυτά που πας να γράψεις, τα έγραψες ήδη στο post #23! Για κοίτα λίγο καλύτερα... :-)

Δημοσ.
Εδώ υπάρχουν μερικά bootable ISO images που μπορείς να κατεβάσεις, να τα κάψεις σε CD και να εκκινήσεις από αυτά για να τσεκάρεις το σύστημά σου. Προτείνω το Avira.

Αν και συμφωνώ με τον PCharon: Ούτε κι εγώ είμαι απόλυτα πεπεισμένος από τα συμπτώματα που αναφέρεις ότι είναι σίγουρα ιός...

Πολύ ενδιαφέρον το λινκ. Δοκίμασα το Kaspersky Rescue Disk New και μετά από 12 ώρες τελείωσε το σκανάρισμα. Τόσο διαρκούν αυτά τα sturtup scuns;

Ευτυχώς δεν είχα καμιά δουλειά στον υπολογιστή και το άφησα από εχθές το απόγευμα μέχρι τώρα.

Εάν μου επιτρέπετε να θέσω και εγώ ένα ερώτημα στο τρέχων τόπικ.

Σε γενικές γραμμές όταν παρατηρείς ένα σύρσιμο στον υπολογιστή σου, εάν δεν είναι ιός προσπαθείς με κανένα πρόγραμμα cleaner,(ccleaner), απενεργοποιείς διεργασίες προγραμμάτων που δεν χριάζεσαι, ανασυγκρότηση και μετά τι;

Ποιο είναι το επόμενο βήμα; (εκτός του format) Δεδομένο ότι ο υπολογιστής ως hardware είναι ικανός....;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...