dimzi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα ηχειων για το pc. Εχω καταληξει στα logitech z4. Θα ηθελα γνωμες για τα συγκεκριμενα ηχεια η καποια καλυτερη λυση στα ιδια λεφτα. Επισης γωριζει κανεις τις διαφορες με τα logitech z3? Eυχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501619 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501599
PETERANOS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Ωραία ηχειάκια, εγώ έχω πολύ καιρό τα Z 340 και παίζουν σφαίρα, φαντάζομε ότι τα Z-4E θα παίζουν πολύ καλύτερα!
EliasKir Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Ειναι πολυ καλα. Τα εχει ο κολλητος μου. Πρεπει να ανοιξεις παρα πολυ την ενταση για να αρχισουν να παραμορφωνουν.
dimzi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Τελικα αγορασα τα ζ4. Θα επανελθω με εντυπωσεις οταν τα παραλαβω
PETERANOS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 2/1 ειναι καλυτερα απο 5/1? Βρε STOLT τι εννοείς ακριβώς ??? Η διαφορά 2/1 με 5/1 ηχεία είναι ότι τα μεν 2/1 έχουν δύο ηχεία και ένα γουφερ ενώ τα 5/1 έχει ακόμα τρία ηχεία δύο πίσω και ένα κεντρικό! Άρα δεν τίθεται θέμα πιο από τα δύο είναι καλύτερο!!!
Tenshi Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 2/1 ειναι καλυτερα απο 5/1? Εξαρτάται για την χρήση που τα θές. Πχ τα 2.1 προσφέρονται περισσότερο για μουσική ενώ τα 5.1 για παιχνίδια...άλλα και πάλι,αν θές ηχεία για μουσική δέν αγοράζεις pc speakers
dimzi Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μετα απο τρεις εβδομαδες συμβιωσης με ζ4, εχω να πω τα καλυτερα για τα συγκεκριμενα ηχεια. Πρωτα απο ολα εχουν πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης. Εχουν πολυ καλες υψηλες, αρκετα καλα χαμηλα για την τιμη τους. Το μονο κακο ειναι οτι πασχουν λιγο στις μεσαιες. Το μονο μου παραπονο ειναι οτι στην αναμονη ακουγεται ενας βομβος απο τον μετασχηματιστη και ανανγκαζομαι να βγαζω το καλωδιο του ρευματος καθε φορα που τα κλεινω καθως ειναι τοποθετημενα στην κρεβατοκαμαρα και ο θορυβος ειναι αρκετα ενοχλητικος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.