Προς το περιεχόμενο

Gaming pc 700-800e

mathsdim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλήσπερα σε ολους μιας και ειμαι νεος χρηστης στο φορουμ και θελω να δωσω τα συγχαρητηρια μου σε ολα τα παιδια , αφου το σιτε ειναι παρα πολυ καλο :-D. Στο θεμα μας τωρα , σκεφτομαι να φτιαξω ενα gaming desktop το οποιο θελω να παιζει στην 32 lcd tv μου.

Πιο πολυ παιζω rpg - rts οπως sacred2, fallout3, witcher και αργοτερα τα sc2 και diablo3.

Δεν με ενδιαφερει το τελειο , αλλα ενα ικανοποιητικο pc για τα χρηματα που μπορω να δωσω. Επισης στα χρηματα που διαθετω μπορω να παρω 4-πυρηνο ? Η δεν αξιζει ?

Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας

Φιλικα ... Δημητρης

Δημοσ.

Δεν νομίζω να παίζει i7 gaming pc κάτω από 1100 ευρώ...

Θα πήγαινα σε phenom II x4 και οικονομικό

και πολύ καλό για games...

έτσι και αλλιώς για να δίνει 700-800 ευρώ

δεν νομίζω να ψάχνει ότι πιο high-end...

εφόσον δεν θες και (οθόνη,πληκτρολόγιο,ποντίκι)

θα σου πρότεινα αυτό...

Πιστεύω πως με αυτό το pc θα παίζεις τα τελευταία games παρά πάνω από ικανοποιητικά...

Με ένα bios update της μητρικής ο επεξεργαστής θα υποστηρίζεται κανονικά...

ΥΓ: αν το πάρει πως θα κάνει update την μητρική; αφού λογικά χωρίς το update δεν θα ανοίγει το pc...

post-36277-129062990507_thumb.jpg

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση, οχι δεν ειναι HD , την εχω 3,5 χρονια οποτε καταλαβαινεις. Εχει ομως hdmi οποτε νομιζω θα κανει μια χαρα τη δουλεια τηςμ , σε καμια ωριτσα θα σου πω και ακριβως την αναλυση

Δημοσ.

EDIT:

είμαι στην δουλειά οπότε τα κάνω όλα λίγο βιαστικά...

και δεν πρόσεξα ότι θες να παίζει σε 32"

λογικά σε κάποια παιχνίδια πολύ τούμπανα

μπορεί να έχει πρόβλημα

αλλά νομίζω πως είναι από τις καλύτερες λύσεις για

τα λεφτά που διαθέτεις...

ΑΑΑΑ και κάτι άλλο...

καλός ήρθες στο Insomia:-)

Δημοσ.

Την ωρα που πληκτρολογουσα την απαντηση για την tv , εγραψες και εσυ την απαντηση σου :-), σε ευχαριστω για την προταση σου

Δημοσ.

Μια χαρα μου φαινεται η προταση και η ταχυτητα απαντησης καταπληκτικη , σε ευχαριστω και για το καλοσωρισμα, η αληθεια ειναι οτι χαζευα συχνα το σιτε αλλα σημερα γραφτηκα πρωτη φορα , λογικα θα το παραγγειλω και θα πω εντυπωσεις

Δημοσ.

Για μένα καλά θα κάνεις, αλλά περίμενε μέχρι αύριο

να πάρεις και άλλες γνώμες!

Γιατί όπως προείπα, είμαι στην δουλειά και τα κοιτάω βιαστικά!:P

Δημοσ.

καλησπερα και παλι , υπαρχει καποια αξιολογη προταση στα ιδια χρηματα για laptop ? μεγεθος οθονης δεν με πειραζει αρκει να ειναι μεγαλυτερη ή ιση απο 15,4, το ξερω πως δεν ειναι το ιδανικο για gaming αλλα η μεταφορα με ενδιαφερει παρα πολυ. Εχω εδω και 3.5 χρονια ενα της acer το οποιο ακομα και τωρα ειναι σε καλη κατασταση.

Γνωριζω οτι δεν ειναι η καλυτερη επιλογη αλλα για μενα ειναι μονοδρομος

Δημοσ.

E τωρα δυστυχώς μας τα χαλας θες pc να παίζει games?

Αν ναι τοτε με τα € που δίνεις το desktop pc ειναι μονόδρομος φίλε μου..

Τι εγινε και αλλαξες γνωμη???

Δημοσ.

Για 3.5 χρονια με το acer ημουν καλυμμενος , αν και δεν επαιζα φανατικα παιχνιδια, ειχα λιωσει παλια το diablo 2 , (7 χαρακτηρες 99 lvl στο hc battlenet, οποιος ξερει απο diablo 2 θα καταλαβει) και με ξανα-επιασε τωρα με τα rpg, αλλα θελω να μπορω να το επαιρνω και στο εξωχικο στη σαλαμινα και στη ζακυνθο οπου παω συχνα - πυκνα

Δημοσ.

Τα ίδια χρήματα διαθέτεις πάλι?? Να ξερεις παντως αν ενα gaming pc κανει 1000 € το λαπτοπ με σχεδον τις ιδιες επιδοσεις κανει τα 2πλα 2000€ ;) ξανα σκεψουτο για μενα καλυτερα να παρεις κανα psp για το ξοχικο σου ;)

Δημοσ.

ναι τα ιδια, ισως και λιγα παραπανω αν βγει κατι καλο. Μετακινουμε και μεσα στην Αθηνα και το παιρνω μαζι

Δημοσ.
ναι τα ιδια, ισως και λιγα παραπανω αν βγει κατι καλο. Μετακινουμε και μεσα στην Αθηνα και το παιρνω μαζι

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω εγώ σε κάτι τότε διότι δεν έχω κάποια εμπειρία από laptops σε parts κλπ.

Ανάμενε λίγο λοιπόν μέχρι να βρεθεί ο ιδικός ;)

Αυτά απο μένα οτι και να πάρεις σε καλή μεριά :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...