BladeRunner Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Οποιος λυσει τον γορδιο δεσμο του κανω τα παντα lol Λοιπον,εχω ενα belkin n1 wireless router το οποιο θεωρω κορυφαιο.Θελω το σημα να φτασει στον 4 οροφο πολυκατοικιας οικογενειακης.Για αυτο το λογο πηγα και αγορασα 2 wireless repeaters linksys(προσοχη οχι access points) αρκετα ακριβα μπορω να πω. Εβαλα το ενα repeater στον ενα οροφο και το αλλο στον επομενο οροφο. Το προβλημα ειναι οτι δεν παιρνω σημα.Δηλαδη βλεπει ο υπολογιστης στον 4 το repeater ως linksys και οχι ως belkin. Επισης κατι λεει οτι πρεπει να υπαρχει access point πρωτα,μετα το βαζεις ενδιαμεσα και τελος εχεις σημα. Τι λαθος κανω? Ειναι δυσκολο προβλημα,οποιος το βρει ειναι θεος Το εκανα access point το ρουτερ και τα γαμ.... ολα....ευτυχως ειχα κρατησει restore file και ολα καλα.Στις ασυρματες συνδεσεις βλεπει ξεχωριστα το belkin και το linksys.Ενω το linkys θα επρεπε να δουλευει για το belkin αυτο κινειται αυτονομα
poulinos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 τα linksys ta expander πηρες?αν ναι πρεπει να μπεις μεσα απο το cd του και να το σεταρεις για να γινει και αυτο belkin
BladeRunner Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 τα linksys ta expander πηρες?αν ναι πρεπει να μπεις μεσα απο το cd του και να το σεταρεις για να γινει και αυτο belkin πως θα το κανω αυτο?τα λεει λιγο μπερδεμενα το cd
poulinos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 eχει wizard to cd .σε καποιο σημειο ψαχνει για τα ασυρματα και θα σου βρει το belkin.
BladeRunner Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 eχει wizard to cd .σε καποιο σημειο ψαχνει για τα ασυρματα και θα σου βρει το belkin. Δεν το βρισκει....Λες να μην φτανει το σημα?Για αυτο?Και τι λεει οτι λειτουργει μονο αν παρεμβληθει σε access point? Εκτιμω την βοηθεια σου
poulinos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 δοκιμασε πιο κοντα για αρχη και αν δεν παιξει δοκιμασε με wep αντι για wpa κλειδωμα η χωρις κλειδωμα για αρχη
BladeRunner Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 πουλινε βοηθησε με!!!Πηγα κοντα και το βρηκε το belkin!Στην αρχη μου εβγαζε κατι τρελα οποτε αλλαξα τις ρυθμισεις στο βελκιν και το εβαλα αποκλειστικα wireless g.ολα καλα αλλα μετα αρχιζει και κανει configuration και μου βγαζει WRE54G SEARCHING ΚΑΙ ΜΕΤΑ no wireless g expander found,make sure wireless g expander is on!ελεος του πατησα το auto configuration τιποτα...να πατησω το reset?βοηθα με!
poulinos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 to auto configuration to ξεχνας .ειναι μονο αμα δεν εχεις βαλει κλειδωμα καθολου ασε που μπορει να βρει κανα αλλο δικτυο ανοιχτο και να συνδεθει εκει.στο belkin Μην πειραξεις κατι απλα πηγαινε κοντα για να δεις.β.το expander θα το συνδεσεις με καλωδιο ethernet με το pc σου και δνε θα βαλεις ip καθολου στο tcp ip.ανοιγει ενα μικρο καπακι και κουμπωνει το καλωδιο ethernet.
stelrp Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 βάλε τα δίπλα δίπλα για να βρει το repeater αμέσως το belkin. Αφού συγχρονιστούν και σώσεις τις ρυθμίσεις τότε απομάκρυνε τα. Δεν χάνονται οι ρυθμίσεις εκτος πρίζας. Εγώ πάντως έχω ένα Thomson speedtouch και έχω πάρει ένα belkin repeater, Που έχει ένα auto κουμπί. Συγχρονίζουν τέλεια όταν το δίκτυο είναι ξεκλείδωτο. όταν βάζω WEP ή άλλο κλειδί είναι αδύνατο να βρει το ένα το άλλο (αυτόματα και έχω δοκιμάσει και με χειροκίνητες ρυθμίσεις ).
BladeRunner Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Το εκανα αυτο φιλε μου.Δηλαδη το συνδεσα με εθερνετ και μετα εκανα το wizard.Και στο τελος μου λεει οτι δεν βρισκει wireless expander ενω ειναι ανοιχτο και αναμενα τα κουμπακια ink και activity σε μπλε και κοκκινο. Βοηθησε με,θα απελπιστω... βάλε τα δίπλα δίπλα για να βρει το repeater αμέσως το belkin. Αφού συγχρονιστούν και σώσεις τις ρυθμίσεις τότε απομάκρυνε τα. Δεν χάνονται οι ρυθμίσεις εκτος πρίζας. Εγώ πάντως έχω ένα Thomson speedtouch και έχω πάρει ένα belkin repeater, Που έχει ένα auto κουμπί. Συγχρονίζουν τέλεια όταν το δίκτυο είναι ξεκλείδωτο. όταν βάζω WEP ή άλλο κλειδί είναι αδύνατο να βρει το ένα το άλλο (αυτόματα και έχω δοκιμάσει και με χειροκίνητες ρυθμίσεις ). Το θεμα ειναι οτι το βρισκει το belkin.Το βρισκει τοσο καλα που βρισκει οχι μονο το κλειδωμα του αλλα μεχρι και το καναλι(13) που εκπεμπει... Και μολις γινουν ολα,στο τελος μου τα χαλαει...Τι στο διαολο συμβαινει Λεει,δεν υπαρχει wireless g expander
poulinos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 a.αμα ειναι κλειδωμενο το δικτυο εννοειτε οτι το auto connect δεν θα παιξει διοτι αμα ηταν να βρισκει το κλειδι τοτε θα επερνες ενα τετοιο και θα εκλβεβες ιντερνετ απο παντου. β.εχεις βαλει στο αυτοματο τις ip.υποτιθεται οτι περιμενει να βρει το expander και να βαλει τις ρυθμισεις μεσα.με to cd κανε την εγκατασταση αν και εχει και καποια ip νομιζω που μπορεις να κανεις ρυθμισεις και απο εκει.δοκιμασε να κλεισεις το wi fi toy laptop πριν τρεξεις το cd.γ.αφου βρισκει το belkin εννοειτε οτι θα βρει και το καναλι του και το κλειδωμα.βαλε wep κλειδωμα η μην βαλεις κλειδωμα για αρχη.το μπλε κανονικα σημαινει οτι εχει συνδεθει.
Kostas75 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μια ερώτηση σχετικά με το Linksys WRE54G range expander: Έχοντας σετάρει σωστά την συσκευή να δουλεύει με το Linksys WAG354G modem/router μου (και βλέπω Internet κανονικά χωρίς κανένα ιδιαίτερο κόλλημα), έχω ένα πρόβλημα όμως: Δεν μπορώ να το κάνω firmware upgrade. Ο λόγος;;... Δεν μπορώ να βρω τρόπο να μπω στο web setup του WRE54G. Δοκιμάζω το IP του που το έχω σετάρει (μέσω του wizard) να είναι: 192.168.100.240, αλλά αφού περάσουν μερικά δευτερόλεπτα που φαίνεται να ψάχνεται δεν μπαίνει στο setup. Έχω δοκιμάσει και να βάλω στο PC μου IP: 192.168.100.200 (και το subnet mask βέβαια σε 255.255.255.0, δοκίμασα μετά και το gateway να είναι 192.168.100.240 πάλι), και να το συνδέσω με το WRE54G με καλώδιο, δοκιμάζοντας από IE πάλι το 192.168.100.240 ξανά τίποτα... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;;;
poulinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 σιγουρα πρεπει να το συνδεσεις με το καλωδιο ethernet και χωρις να ειναι ανοιχτο το wireless.και μετα τα υπολοιπα.
Kostas75 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Πως γίνεται να μην είναι ανοιχτό το wireless στο WRE54G;; Εκτός αν εννοείς να είναι disabled το wireless στο laptop μου, που ούτως ή άλλως ήταν, κάτα τη διαδικασία που περιέγραψα παραπάνω με το καλώδιο.
poulinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 ναι κλειστο το wireless στο λαπτοπ σου και με καλωδιο το expander.τωρα κατι παραπανω δεν θυμαμε δυστυχως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.