thanasisgnr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 παιδια αν ξερετε κανενα περιεργο script απο το messenger plus .... εχω ακουσει οτι μπορεις να δεις ποιος ειναι appear offline ποιος σε εχει μλοκαρει να τον κανεις να σε ξεμλοκαρει να μπεις σε αλλο conversation και πολλα πολλα αλλα...... και αν παιζει τπτ περιεργο γενικα με "cheats" (xa0oxoa0o - λεμε τωρα) στο msn
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 1) nope (σε linux με emesene μπορεις ) 2) nope (κανενα δεν ειναι εμπιστοσυνης) 3) nope (ουτε σε καποιο ονειρο) 4) nope 5) μπααααααα Γνωμη μου: Ξεκολλα απο το μσν
thanasisgnr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 ναι σιγα το λεω γιατι ενας φιλος μου, μου το εκανε... αν κανεις ξερει ας πει
alexzzz Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Πάντα είναι φίλος, φίλου που το είδε κάποιος και δεν ξέρει πως το έκανε...
SpY Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Με το παρακάτω script βλέπεις πιος είναι οffline #include <iostream> #include <exception> int main() { int val1 =0, val2 =0; { printf("Imba Skillor hax0r 1 : "); cin >> val1; printf("megahax0r 2 : "); cin >> val2; } catch (exception& e) { printf("Not a valid input %s\n", e.what()); } printf("Answer : %d\n", (val1 + val2)); printf("Eimai megaHacker tou msn") return 0; } αλλιώς αγόρασε αυτο : hackarei μεχρι και την Nasa
disqualified Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 1) nope (σε linux με emesene μπορεις ) Γνωμη μου: Ξεκολλα απο το μσν θελει ενεργοποιηση προσθετου στο emesene αυτο?(χρηστης pidgin)
koulouri Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 το μονο που μπορεις να δεις με το msn live plus ειναι αν σε εχει σβησει καποιος απο το msn του ασχετα αν σε εχει κανει block Η οχι..
Antwni Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 το μονο που μπορεις να δεις με το msn live plus ειναι αν σε εχει σβησει καποιος απο το msn του ασχετα αν σε εχει κανει block Η οχι.. Πώς γίνετε αυτό???:rolleyes: Εννοώ με πιο script??
disqualified Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Πώς γίνετε αυτό???:rolleyes:Εννοώ με πιο script?? αυτο δε θελει script ουτε τπτ φαινεται απ ευθειας απο τα εργαλεια του msn
MidnightChaos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 υπάρχει script που να κάνει τα γράμματα που γράφω στον άλλον 2 χρώματα μαζί? το έχω δει σε πόλους αλλα κανένας δεν μου λέει πως το κάνει :/ οποιος ξέρει ας μου πει ευχάριστο
trolaios Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 δές : εδώ ..έχει καποια ενδιαφέροντα scripts ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.