Προς το περιεχόμενο

Επένδυση 1300 ευρώ σε υπολογιστή

elk037

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παντως αν δεν εχεις σκληρο+τροφοδοτικο πας σε αυτα.

HDD:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301757

PSU:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700419

κουτι διαλεξε ενα που να σου αρεσει εσενα.

και αν σου μεινουν λεφτα περνεις και ψυκτρα για να μην νιωθει στο o/c.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.911024

Δημοσ.

1300€ για gaming είναι τραγικά μεγάλο ποσό.. πάρε ένα ps3 (350€), μία 28άρα τηλεόραση (350€) και ένα πιο απλό σύστημα και έχεις και καλύτερο gaming και ωραία τηλεόραση .. αλλιώς χέσε την ταυλάνδη και πήγαινε ένα ωραίο ταξίδι ευρώπη

Δημοσ.

το παλικαρι λεει οτι εχει ξενερωσει τωρα και θελει πισι...θα παει αργοτερα ταυλανδη....στο θεμα αναβαθμισεις ειστε απαντηστε σε αυτο που σας ρωταει και μην τον πριζετε:-):-)

Δημοσ.
το παλικαρι λεει οτι εχει ξενερωσει τωρα και θελει πισι...θα παει αργοτερα ταυλανδη....στο θεμα αναβαθμισεις ειστε απαντηστε σε αυτο που σας ρωταει και μην τον πριζετε:-):-)

τωρα ναι εχεις δικιο.οτι γουσταρει θα κανει το παιδι.του τα εχετε κανει τσουρεκια.εχει ολο τον καιρο μπροστα του να παει και ταξιδια και εκδρομες.

γιαννης μ:δεν ειναι λυση οταν ενας θελει να παρει pc να του προτεινεις να περνει ps3 επειδη ειναι πιο φνηνο.

ελεος δηλαδη....:-(

Edit:και το ταξιδι κραταει μια εβδομαδα και μετα γυρνας σπιτι και εχεις χαλασει τοσα λεφτα και το μονο που σου μενουν ειναι οι αναμνησεις,οι φωτογραφιες και τα σουβενιρ.ενω με το pc το κρατας δυο τρια χρονια και μπορεις να παιξεις και να το ευχαριστηθεις οποτε θελεις.

Δημοσ.

Λοιπόν, μιας και τα παιδιά

έχουν όρεξη για κουβεντούλα σήμερα και δεν το βλέπω να γίνεται δουλειά...:P

Ορίστε μια πρόταση από έμενα...

έβαλα από e-shop γιατί το πλαίσιο δεν έχει την μητρική...

Δεν έχω βάλει κουτί και dvd-rw...

96762545.jpg

Δημοσ.

Edit:και το ταξιδι κραταει μια εβδομαδα και μετα γυρνας σπιτι και εχεις χαλασει τοσα λεφτα και το μονο που σου μενουν ειναι οι αναμνησεις,οι φωτογραφιες και τα σουβενιρ.ενω με το pc το κρατας δυο τρια χρονια και μπορεις να παιξεις και να το ευχαριστηθεις οποτε θελεις.

Το ταξίδι εμπνέει, διασκεδάζει, διδάσκει. Σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις.

Τα ταξίδια σε κάνουν να αγαπήσεις την ζωή.

Μετά.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις συμβουλές σας, είτε ήταν εντός είτε εκτός θέματος. Όσο για το ταξίδι, να είστε σίγουροι ότι θα ποστάρω φωτογραφίες από τις "ομορφιές" του τόπου. Θα πρέπει να περιμένετε λίγο. Είπαμε, Οκτώβριο το βλέπω.

Μέχρι τότε gaming και οικονομία!

Ειδικα ευχαριστώ τον d3mon.

Nopstrim δεν μπορώ να δω την πρόταση σου, δεν ξέρω γιατί. Απλά έχω μια κενή γραμμή.

Δημοσ.

Πολύ καλύτερα, ευχαριστώ.

Ποιο πάνω ρώτησα και κάτι άλλο, αλλά χάθηκε μέσα στο "χωρισμό" μου. Θα έχω κάποιο πρόβλημα με τα 64bit και τα παιχνίδια; Το λειτουργικό που θα χρειαστώ θα είναι 64bit, σωστα; Από όσο ξέρω, θα τρέχουν ακόμα καλύτερα, έτσι δεν είναι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...