peloukos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Γειά σας! Είμαι φοιτήτρια πλήροφορικής και χρειάζομαι το πρόγραμμα MatLab αλλά δεν μπορώ να το βρώ κάπου παρα μόνο trials ... Ρώτησα για ένα γνήσιο cd key αλλά κοστίζει πολλά! Φοιτήτρια είμαι!! Το θέμα είναι πως το θέλω για εργασίες και πρακτικά αλλά δεν βρήκα κάτι να βοηθάει.. Χρησιμοποιώ το trial αλλά είναι για 15 μέρες και το εξάμηνο μου μόλις άρχισε Έχετε καμία ιδέα;
parsifal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Απευθύνεσαι στον καθηγητή σου ή στο support group της σχολής σου μήπως μπορούν να σου διαθέσουν κάποιο academic license Ετοιμάζεις τον κώδικα σπίτι σου και χρησιμοποιείς τα workstations των εργαστηρίων της σχολής σου για testing Παρόμοιο με το προηγούμενο, αλλά δουλεύεις remotely στα μηχανήματα από το σπίτι σου, αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα Matlab ClonesMatlab has become the de facto standard for DSP system design and simulation. However, Matlab has two problems: 1) it's expensive, and 2) it costs a lot. Fortunately, there are alternatives: Free Clones. Whatever else you can say about them, these Free Clones offer two significant advantages: 1) you don't have to pay for them, and 2) they're free. Matlab/Octave compatibility packages (Ξανα)διαβάζεις τους Όρους Χρήσης του Insomnia, που απαγορεύουν την αναζήτηση links ή άλλης βοήθειας για την προμήθεια πειρατικού υλικού
ilias_t Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 http://www.************ Σεμνά!!! Εφόσον είσαι φοιτήτρια, πιθανόν να στο παρέχει η σχολή σου. Συνήθως οι εταιρείες συνεργάζονται με πανεπιστήμια και δίνουν licences για τους φοιτητές. Ρώτα σε γραμματεία η καθηγητή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.