Προς το περιεχόμενο

Pc remote control programs

geldwer1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω προγράμματα που να μου δίνουν τον έλενχο ενός άλλου pc χωρίς ο χρήστης του να το γνωρίζει.Θέλω πχ να ανοίγω τον "υπολογιστή μου",να μπαίνω στο net κ να μήν φένεται στο desktop του χρήστη.

Προτείνετέ μου μερικά.

Θέλω να χρησιμοποιήσω κάτι τέτοιο στο Η/Υ του μικρού μου αδερφού κ όχι για κάποια "πουστιά"(στο μέλλον βλέπουμε).

Δημοσ.
Ψάχνω προγράμματα που να μου δίνουν τον έλενχο ενός άλλου pc χωρίς ο χρήστης του να το γνωρίζει.Θέλω πχ να ανοίγω τον "υπολογιστή μου",να μπαίνω στο net κ να μήν φένεται στο desktop του χρήστη.

Προτείνετέ μου μερικά.

Θέλω να χρησιμοποιήσω κάτι τέτοιο στο Η/Υ του μικρού μου αδερφού κ όχι για κάποια "πουστιά"(στο μέλλον βλέπουμε).

Αυτο ειναι παρανομο και δεν νομιζω να επιτρεπεται καποιος εδω να σου δωσει κατι τετοιο..

Δημοσ.

BO2K-google it.Το τι το κανει ο καθενας ειναι δικο του θεμα.Εγω το εχω στο pc των γονιων μου για να διορθωνω προβληματα απο μακρια.Αλλος μπορει να το βαλει στο pc της γκομενας του για κατασκοπεια.Δεν προκειται να αναφερω τροπους εγκαταστασης/χρησης κτλπ γι'αυτο αλλωστε και η προτροπη για google.

Δημοσ.

Ναι,το βρήκα κ εγώ.Τα antivirus βέβαια το βλέπουν σαν ιό(νομίζω έτσι ξεκίνησε άλλωστε) αλλά θα γίνει η "δουλειά".

Ευχαριστώ παιδιά.

Δημοσ.

Υπάρχει ακόμα το Orifice; Νόμιζα το σταμάτησαν.

Απ' ότι βλέπω όμως το κάναν κάπως πιο legit και αφαίρεσαν κάποιες δυνατότητες που είχε τις παλιές καλές μέρες. Παραμένει όμως ένα γερό εργαλείο.

Δεν νομίζω όμως να μπορέσεις να κάνεις αυτό που θέλεις geldwer1 τόσο απλά. Πρέπει πρώτα να στήσεις το server μέρος του στο μηχάνημα που θέλεις και δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να παρακάμψει τα firewalls (software and hardware).

Για να μην αναφέρω και τις ρυθμίσεις του.

Δημοσ.

Για το στήσιμο του server βρήκα οδηγίες.Το πρόβλημα είναι η dynamic ip.Άν δέν ξέρεις την ip του pc δέ κάνεις τίποτα.

Δημοσ.

Για τις αλλαγές στην ip πάντα χρησιμοποιπούσα την υπηρεσία της no-ip.org. Εκεί έχει και εργαλείο για ανανέωση της ip.

Δημοσ.

Και για την dynamic ip πρέπει να αποκτήσεις πρόσβαση στο router και αφού κάνεις εγγραφή στο dyndns.org να περάσεις τις ρυθμίσεις στο ανάλογο μέρος του router.

Αυτό προϋποθέτει ότι το "θύμα" δεν έχει ιδέα από υπολογιστές και router.

Κάποιος έστω και λίγο υποψιασμένος θα το καταλάβει.

Δημοσ.

Αν δεν εχει το router δυνανοτητα dyndns,τοτε στο dyndns.org εχουν ενα προγραμμα που κανει το ιδιο πραγμα.Καντο εγκατασταση και εφοσον πας για stealth διαλεξε να τρεχει στο backround,φυσικα και οχι να φαινεται στο tray.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...