Προς το περιεχόμενο

Τσαμπα ηλεκτρικο ρευμα

danton

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ύπαρξη της κίνησης και μόνο, δεν είναι αποτέλεσμα κινητικής ενέργειας?

Άρα, ακόμα και αν κάποιο σώμα συνέχιζε να κινείται αιωνίως, ακόμα και αν δεν είχε αντίσταση, ενέργεια κουβαλάει επάνω του, κινητική, η οποία με την πρώτη αφορμή θα εκλυθεί και θα μετατραπεί σε ενός άλλου είδους ενέργεια.

ΥΓ Καληνύχτα, είμαι πτώμα...

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η ύπαρξη της κίνησης και μόνο, δεν είναι αποτέλεσμα κινητικής ενέργειας?

Άρα, ακόμα και αν κάποιο σώμα συνέχιζε να κινείται αιωνίως, ακόμα και αν δεν είχε αντίσταση, ενέργεια κουβαλάει επάνω του, κινητική, η οποία με την πρώτη αφορμή θα εκλυθεί και θα μετατραπεί σε ενός άλλου είδους ενέργεια.

ΥΓ Καληνύχτα, είμαι πτώμα...

Μετατροπή, όχι παραγωγή.

Δημοσ.
εκεί ποντάρει για να "πείσει"

Όχι, δεν ποντάρει εκεί. Ποντάρει στην άγνοια/ευπιστία/μλκ/πες-το-οπως-θες μερικών...

Δημοσ.

Λιγο πιο αναλυτικα, στο σχημα που (πολυ σωστα) εθεσε ο Teo64

Καθε μαγνητης εχει 2 πολους, και αν ο ενας σε ελξει, αναγκαστικα, ο διπλα του θα σε απωθησει, αρα ακομη και μετα απο μια εξαναγκασμενη κινηση του τροχου (απο το χερι ας πουμε), σιγα σιγα θα αναγκαστει το συστημα να ισορροπησει

magnitis1.jpg

magnitis2.jpg

Δημοσ.

Ρε παιδιά, άπιστοι θωμάδες, κάθεστε και ζωγραφίζετε αλλά δεν ερωτάστε, ΠΩΣ θα παραχθεί η κινητική ενέργεια για την περιστροφή του τροχού? Από το ΜΗΔΕΝ?? Ε τότε τρεχάτε για Νομπέλ!!!!!!!!!

Ότι και να κάνεις, το σύστημα θα ισορροπήσει, απλά θα περάσει από φάσεις ταλάντωσης!!!!

Δημοσ.

Το ερώτημα που θα λύσει όλες τις απορίες είναι το εξής:

Οι μαγνήτες θα συνεχίζουν να είναι μαγνήτες αιωνίως ή κάποια στιγμή θα απομαγνητιστούν?

Αν απομαγνητιστούν τότε μιλάμε για μεγάλες πατάτες. Αν ομως συνεχίσουν, τότε έχω το νόμπελ στο χαλαρό.

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι πως μερικοί δεν μπορούν να αντιληφθούν πως σε οποιαδήποτε διάταξη και να φτιάξουν θα υπάρχει πάντα ένα σημείο που θα εξισορροπούνται οι μαγνητικές δυνάμεις και όλα θα σταματήσουν εκεί. Όση ενέργεια και να του δώσουμε αρχικά, όλη θα μετατραπεί - γρήγορα μάλιστα σε αυτό που δείχνει - σε θερμότητα και θα σταματήσει τελείως. Τα δύο σχήματα στα #50 και #51 τα λένε όλα χωρίς λόγια.

Αυτό που βλέπουμε στο βίντεο είναι απολύτως ψεύτικο και ειλικρινά αν είχα τα υλικά σκέφτηκα από την πρώτη στιγμή να φτιάξω ένα βίντεο αντιγραφή αυτού σε πολύ καλύτερη ποιότητα και με τέτοιο τρόπο που να απέκλειε κάθε αμφιβολία ψευτιάς (όντας ψεύτικο). Το συγκεκριμένο βίντεο που αναφερόμαστε είναι χάλια και δείχνει πολύ λίγα πράγματα για να πείσει, για παράδειγμα δεν δείχνει κάτω από το τραπεζάκι ή το πάτωμα. Ακόμα κι αν υποθέσουμε πως "αυτό που βλέπουμε - αυτό είναι", ο τύπος θα μπορούσε άνετα να έχει κολλήσει μια μικρή μπαταριούλα τύπου μπουτόν στο μοτεράκι ή να έχει τοποθετήσει ένα ηλεκτρομαγνήτη από κάτω από το τραπέζι που να δίνει κίνηση στα μαγνητάκια του τροχού ή (...). Με όλο το σεβασμό λοιπόν, ας σταματήσουμε να μ*λ*κιζόμ*στε με την κάθε χαζομάρα που ανεβάζει ο ψάξε-βρες στο διαδίκτυο για να κάνει ντόρο.

Δημοσ.
Το ερώτημα που θα λύσει όλες τις απορίες είναι το εξής:

Οι μαγνήτες θα συνεχίζουν να είναι μαγνήτες αιωνίως ή κάποια στιγμή θα απομαγνητιστούν?

Αν απομαγνητιστούν τότε μιλάμε για μεγάλες πατάτες. Αν ομως συνεχίσουν, τότε έχω το νόμπελ στο χαλαρό.

Η σωστή απάντηση είναι "θα εξατμιστούν" όπως και τα πάντα στο σύμπαν, αφού οι φορείς των 4 δυνάμεων έχουν μη-μηδενική ενέργεια. Επομένως, στο τέλος, αν δεν αντιστραφεί το big-bang, κάπου σε κάτι τρις χρόνια, όλη η ύλη θα έχει χαθεί.

Δημοσ.

Σε 100 χρόνια, το ενεργειακό πρόβλημα θα έχει λυθεί, και όχι μόνο. Η λύση υπάρχει και λέγεται αντιύλη, η απόλυτη πηγή ενέργειας του σύμπαντος.....Μέχρι τότε μπορεί να υπάρχει και ο αντιδραστήρας σύντηξης υδρογόνου, οπότε πάλι οκ θα είμαστε...

Δημοσ.

Παντος, απο μια μερια,κακος κανατε, εσεις οι σχετικοι και δινατε απαντησεις.

Το τι μπουρδολογια,φιλοσοφια,αμπελοφιλοσοφια,παπαρολογια και κακο, θα επεφτε στο τραπεζι, δεν λεγεται. Δεν θα ειχε τελειωμο.

Θα γελαγατε για τους επομενους 3 μηνες,χαλαρα:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Εμένα "μου αρέσει" ο τίτλος τσάμπα ηλεκτρικό ρεύμα:

1) Μια τέτοια ανακάληψη δεν είναι χρήσιμη από τον καθένα αλλά μόνο από κάποιον που θα έκανε σχετική εγκατάσταση.

2) Την ορθότητα της μεθόδου και κυρίως του βίντεο τα αφήνω ασχολίαστα

3) Γιατί αυτός που το ανακάληψε έβγαλε το βίντεο δεν πήγε στην σουηδική ακαδημία για Νόμπελ η δεν το πούλησε σε εταιρία να τα κονομηση (από φιλανθρωπία)

4) Έφτασε σε αυτή την ανακάληψη με απλές γνώσεις ηλεκτρολογίας;

πολύ βρώμα η δουλειά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...