Προς το περιεχόμενο

Desktop με 1500-1600 Ευρώ

boba_sicuanita

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καταρχας μπορει να παρει ΑM3 μητρικη με 10 ευρω στο ξαναγραψα..Ο Ι7 οπως σου λεει και το παιδι απο πανω ειναι αχρηστος..δεν θα κανει overclocking..Τι να τον κανει?

Εδω μπορει να ριξει λεφτα σε καρτα ηχου οπως θελει, καρτα γραφικων και οθονη και με ενα καλο επεξεργαστη θα παιζει..

Αυτό είναι το όλο θέμα εδώ...

ότι αν θέλει οπωσδήποτε να χαλάσει 1500-1600

του δίνω ένα μεγάλο περιθώριο να πάρει πάρα πολύ καλή κάρτα ήχου

η οθόνη...

που οθόνη για μένα πολύ καλή θα είναι άχρηστη γιατί

δεν ασχολείται με σχεδιαστικά...

Απλά είμαι της άποψης ότι

ακόμα και αν έχει να χαλάσει 1600 ευρώ

δεν χρειάζεται να πάνε σε ένα pc που θα του είναι άχρηστο...

μπορεί να τα αξιοποιήσει σε κάτι άλλο πολύ καλύτερο...

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
καλα δεν ξερω μπορει να ειναι και ετσι.ασχολουμαι με software αλλα οχι με προγραμματα αναπαραγωγης μουσικης.

τον i7 δεν τον περνεις μονο για overclocking(και για αυτο) αλλα και για τις ηψηλες αποδοσεις του σε ολα.

οθονη και καρτα γραφικων οποια συνθεση και να επιλεξει ειναι οι ιδιες.

Καλα αν δει τοσο υψηλες αποδοσεις με Ι7 σε 1900χ1200 εγω τι να πω?

Αυτό είναι το όλο θέμα εδώ...

ότι αν θέλει οπωσδήποτε να χαλάσει 1500-1600

του δίνω ένα μεγάλο περιθώριο να πάρει πάρα πολύ καλή κάρτα ήχου

η οθόνη...

που οθόνη για μένα πολύ καλή θα είναι άχρηστη γιατί

δεν ασχολείται με σχεδιαστικά...

Απλά είμαι της άποψης ότι

ακόμα και αν έχει να χαλάσει 1600 ευρώ

δεν χρειάζεται να πάνε σε ένα pc που θα του είναι άχρηστο...

μπορεί να τα αξιοποιήσει σε κάτι άλλο πολύ καλύτερο...

Και εγω αυτη την αποψη συμμεριζομαι..Και εγω με 1400 ευρω τον εβγαλα,,τωρα τι να πω..ισως δεν ξερω κιολας..Μαλιστα θα του ελεγα τωρα που το ξανασκεφτομαι να παει στον 810 με ΑΜ2+ μητρικη..

Δημοσ.

Ας τον αφήσουμε να διαλέξει μόνος του, δικά του λεφτά είναι

όλοι έχουμε προτείνει πολύ αξιόλογα pc

όμως πιστεύω πως κάποιες φορές

το καλύτερο pc δεν είναι για όλους...

Και δεν κάνει πάντα το pc την διαφορά...

Θυμάμαι φίλους μου

που είχαν τούμπανα pc αλλά επειδή βάζανε μέσα ότι βρίσκανε

σερνόντουσαν

και εγώ με το δικό μου έκανα πιο εύκολα τις δουλειές μου...

Δημοσ.

Δεν θέλω τούμπανο θέλω ένα στα λεφτά που είπα που να είναι αξιόπιστο και να κάνει την δουλειά μου και ας βγει και λιγότερο..

απλά θελω 3 στανταρντ. σκληρο 1ΤΒ , την καρτα ήχου και blue ray τα αλλα τεχνικά δεν τα γνωρίζω πολυ καλά.

Πάντως ευχαριστώ για την βοήθειά και άμα έχει κανείς να μου πει καλύτερη προσφορά ακόμα καλύτερα.

Δημοσ.
Δεν θέλω τούμπανο θέλω ένα στα λεφτά που είπα που να είναι αξιόπιστο και να κάνει την δουλειά μου και ας βγει και λιγότερο..

απλά θελω 3 στανταρντ. σκληρο 1ΤΒ , την καρτα ήχου και blue ray τα αλλα τεχνικά δεν τα γνωρίζω πολυ καλά.

Πάντως ευχαριστώ για την βοήθειά και άμα έχει κανείς να μου πει καλύτερη προσφορά ακόμα καλύτερα.

1) Σκληρό 1ΤΒ; σου έχω βάλει 2χ500GB = 1TB ειδικά αν τους κάνεις raid0 έχεις και ταχύτητα...

2) κάρτα ήχου πολύ καλή...

3) blu-ray διάλεξε όποιο θες...

Δημοσ.
boba αυτο που σου εχω βαλει κανει και τα 2...ειδες την προσφορα?

δεν κανει και τα δυο..διαβασε το

Edit: Περιγραφη - SONY OPTIARC BLU RAY BC-5100S COMBO SATA BLACK BULK

Με την νέα αυτή πρόταση από την Sony μπορείτε πλέον να απολαύσετε τις Blu-Ray ταινίες σας και να γράψετε DVD με μία μονάχα συσκευή, και όλα αυτά με πολύ μικρό κόστος.

Δημοσ.

μην λεμε οτι θελουμε το λεει καθαρα...

Με την νέα αυτή πρόταση από την Sony μπορείτε πλέον να απολαύσετε τις Blu-Ray ταινίες σας και να γράψετε DVD με μία μονάχα συσκευή, και όλα αυτά με πολύ μικρό κόστος.

# Ταχύτητα Εγγραφής: DVD±R: 12x, DVD±RW : 6x, DVD±R DL: 4x, DVD-RAM: 5x, CD-R: 24x, CD-RW: 24x.

Δημοσ.
μην λεμε οτι θελουμε το λεει καθαρα...

# Ταχύτητα Εγγραφής: DVD±R: 12x, DVD±RW : 6x, DVD±R DL: 4x, DVD-RAM: 5x, CD-R: 24x, CD-RW: 24x.

E ναι δεν ειναι Blu-ray recorder..Που ειναι και δεν το βλεπω?

Δημοσ.

συστημα i7 προτειναμε,AMD προτειναμε,μια πλατφορμα s775 αν θες να σου προτεινουμε με Core 2 Quad.

Δημοσ.
καλα δεν ξερω μπορει να ειναι και ετσι.ασχολουμαι με software αλλα οχι με προγραμματα αναπαραγωγης μουσικης.

φίλε μου συνεχίζεις να μπερδεύεσαι.. Το παλικαρι μιλάει για παραγωγη μουσικής (εκτος απο την αναπαραγωγη)... Δεν θέλει μονο να ακουει μουσική (αναπαραγωγη), αλλά και να φτιάχνει (παραγωγη)...

Και όντως έχει δίκιο με την οθόνη.. χρειάζεσαι πολύ χώρο στο desktop, καθώς πρέπει να εχεις πολλά παράθυρα ταυτόχρονα ανοιχτά.. Επίσης προγράμματα όπως το Reason (είναι ένα πληρες εικονικό studio) θέλουν πολύ χώρο... Και όντως πολλοί επαγγελματίες χρησιμοποιούν τεράστιες οθόνες (ακόμα και 30"!!!!) ή 2 οθόνες ταυτόχρονα..

Δημοσ.

Σχετικα με τους seagate 7200.11 βγηκε μια παρτιδα λιγο μετα τα χριστουγεννα που κατω απο ορισμενες προυποθεσεις μπορουσε να παθει ζημια και να χασεις τα δεδομενα σου..Προβλημα το οποιο λυθηκε με firmware update....Οι τωρινοι πλεον δεν εχουν τετοια προβληματα και λειτουργουν αψογα...Πηρα εναν την προηγουμενη εβδομαδα και ειναι ταχυτατος και αξιοπιστος......Eχει και 5 χρονια εγγυηση......

Προτεινεται....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...