Προς το περιεχόμενο

τιμη για μονταρισμα pc

spid_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μαγκες ευχαριστω πολυ για τις μεχρι τωρα απαντησεις! Αν θελετε ριξτε μια ματια και σε ενα τοπικ στις οθονες. Ψαχνω 22αρα γυρω στα 130 κατι ευρω.

Δημοσ.

AAAAAAAAAA ][_, (][) ][_, 0xa0x0ax0ax0ax0axa0

δεν το είχα σκεφτεί!

σωστός!

καλά στην πραγματικότητα περίπου μέχρι 5 του μηνός υπολογίζω να το παραγγείλω...

Δημοσ.

Δεν εχω συνδεσει τα καλωδια απο το κουτι. Το power, led hdd, κτλπ. Ειναι ευκολο να το κανω μονος? Παιζει πολυ μπερδεμα!

Δημοσ.
Δεν εχω συνδεσει τα καλωδια απο το κουτι. Το power, led hdd, κτλπ. Ειναι ευκολο να το κανω μονος? Παιζει πολυ μπερδεμα!

Θελει διαβασμα το βιβλιαρακι της μητρικης, ολα την πρωτη φορα δυσκολα ειναι (ή φαινονται)

Δημοσ.

Και εγώ όταν ήμουν μικρός έτσι έλεγα. Α τους κλέφτες.

Και πήγαινα ο ηλίθιος σε φίλους, συγγενείς, φίλους φίλων και συγγενών και τους τα έφτιαχνα τσάμπα. Και σε κάποια φάση κουράστηκα και ένιωσα να με εκμεταλλεύονται.

Και τους είπα ο τσάμπας πέθανε. Και φυσικά ξενέρωσαν. Ξυδάκι.

Λοιπόν, βάλτε το καλά στο νιονιό σας. Η τεχνογνωσία σε σχέση με τη διαθεσιμότητά της, πληρώνονται αδρά. Σε όποιον αρέσει. Σε όποιον δεν αρέσει, στην εποχή του Internet ζούμε, καθίστε, ψάξτε, μάθετε, κάντε το μόνοι σας. Ω μπο. Μη γκρινιάζετε. :mad:

Το κόκκινο είναι το +, το μαύρο το πλην. Μην τα βάλεις ανάποδα τα led, δεν δουλεύουν. Οι διακόπτες δεν έχουν πρόβλημα.

Υ.Γ. λυσάξατε με τους οδοντιάτρους. Όταν βγουν από τη σχόλη έχουν κάνει ήδη πολλααά σφραγίσματα, μην αγχώνεστε. Και φυσικά ο καθηγητής πανεπιστημιού θα πάρει τα 50πλασια. Αυτό ελείπε, να μαθαίνει τόσα χρόνια και να παίρνει τα ίδια με το νιούφη. Αμα θέλετε σφράγισμα, να πάτε στο νιούφη.

Δημοσ.

τελικα αν καταβατε το προβλημα δεν ειναι οτι θα παρει ο τεχνικος των pc τα 50 € .

Επισης ουτε αν ειναι καλος ή κακος στην δουλεια του,original τει αει ή αυτοδιδακτος

Εφοσον ο ανθρωπος αυτος το εχει επαγγελμα , θα πας σαν ΠΕΛΑΤΗΣ και θα πληρωσεις για την εργασια που θα κανει.

Ακριβοι ,κακοι επαγγελματιες κτλ υπαρχουν σε ολα τα επαγγελματα

Το προβλημα υπαρχει στο οτι επισκευες pc μπορει να κανει και ο χομπιστας της διπλανης πορτας ή και ο γιος της κυρα - κατινας.

Ενω πχ ψυγεια δεν επισκευαζουν αυτοι που ειπαμε πριν για χομπι.

Και αν θα ερθει ο ψυκτικος (που καλιστα μπορει να ειχει μια πειρα 2 χρονων μονο απο μια δουλεια που ηταν και να μην εχει τελειωσει ουτε το δημοτικο ) και να μας ζητησει 50 € για μια επισκευη 1 ωρας ,σας πληροφορω οτι ΚΑΝΕΙΣ δεν προκειται να το γραψει ουτε στα ινσομνια ,ουτε και να παραπονεθει.

Και μην μου πειτε οτι η δουλεια του ψυκτικου απαιτει πολυ περισοτερες γνωσεις απο τεχνικου pc ,τεχνικου δικτυων κτλ

• Super Moderators
Δημοσ.

Και πήγαινα ο ηλίθιος σε φίλους, συγγενείς, φίλους φίλων και συγγενών και τους τα έφτιαχνα τσάμπα. Και σε κάποια φάση κουράστηκα και ένιωσα να με εκμεταλλεύονται.

lol, true story...μόνο σε κολλητούς και συγγενείς 1-2ου βαθμού το πολύ...

στους υπόλοιπους δεν λέμε ο τσάμπας πέθανε αλλά ότι δεν ξέρουμε από υπολογιστές :P

Δημοσ.

Δεν εβγαλα ακρη παιδια. Δεν ξεκιναει το pc. Ισως βαζω λαθος τα καλωδια απο το power. Τα χρωματα δεν ταιριαζουν με αυτα που δειχνει στο manual.δεν ξερω τι να κανω.δεν το εχω

Δημοσ.

Λοιπόν, βάλτε το καλά στο νιονιό σας. Η τεχνογνωσία σε σχέση με τη διαθεσιμότητά της, πληρώνονται αδρά. Σε όποιον αρέσει. Σε όποιον δεν αρέσει, στην εποχή του Internet ζούμε, καθίστε, ψάξτε, μάθετε, κάντε το μόνοι σας. Ω μπο. Μη γκρινιάζετε. :mad:

Και έγω έτσι έκανα(βασικά απλά με καιρνούσαν καμιά μπυρα,κανά ποτό κλπ)και σε μια φάση πήγε ένας φίλος μου σε τεχνικό να του το κάνει,του πήρε 75Ε(του έβαλε σπασμένα windows που σε ενα μήνα θα κλείδωναν κιόλας :P)και του έκαψε και την κάρτα γραφηκών και έκανε μετά τον κινέζο.του πήρα και εγώ ενα 50αρι,του διώρθωσα τα πάντα(η κάρτα ευτηχώς είχε εγγύηση ακόμα :-D)και από τότε όλοι μου δίνουν ότι έχουν ευχαρίστηση(από 20αρη και πάνω:devil:).

Και γλυτώνουν ταλαιπωρία και τους βγαίνει και πιο φθήνα.

Δημοσ.
Δεν εβγαλα ακρη παιδια. Δεν ξεκιναει το pc. Ισως βαζω λαθος τα καλωδια απο το power. Τα χρωματα δεν ταιριαζουν με αυτα που δειχνει στο manual.δεν ξερω τι να κανω.δεν το εχω

Τι δεν έχεις; To manual? Μάλλον κάτι άλλο εννοείς. Αν δεν έχεις το manual του board σου, δύσκολα τα πράγματα. Φυσικά μπορείς πάντα να το κατεβάσεις.

Το power δεν έχει χρώματα. Ή είναι αδιάφορο. Τώρα το δεν ξεκινάει... μπορεί να είναι 1002 πράγματα.

Όσο για αυτό που είπα πριν, να πω ότι τελικά δεν πήρα ποτέ λεφτά από συγγενή ή φίλο (από "φίλο" πήρα). Απλώς η ανακοίνωση μου λειτούργησε αποτρεπτικά. Τώρα δεν με φωνάζουν κάθε φορά που έχει λόξιγκα το PC τους. Το ψάχνουν μόνοι τους πρώτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...