Προς το περιεχόμενο

Νέα ομάδα της αστυνομίας - Νέος νόμος για τα επεισόδια.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Ο θεός κατάφερε να έρθει σε αντιπαράθεση με τον εαυτό του ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ μέσα σε κείμενο 200 λέξεων :lol::lol::lol:

[...]

Ο όμνι τουλάχιστον είχε μια κατεύθυνση.

Και μετά ο liopyr αναρωτιόταν...

Η απάντηση είναι προφανής και ξεδιπλώνεται μπροστά μας.

• Απαντ. 471
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δε πειράζει οι φασίστες κάνουν καλό.Γεννημένοι γελωτοποιοί από ανέκαθεν.

Οι μεν γελωτοποιοί και οι δε γραφικοί.

Καλά είμαστε.

Δημοσ.
Οι μεν γελωτοποιοί και οι δε γραφικοί.

Καλά είμαστε.

Ε σίγουρα.Οι μετριοπάθειες και τα κέντρα είναι βαρετά και φλώρικα.:-D

Δημοσ.

"Οι λαοί δεν έχουν μόνο ήρωες, έχουν και καθάρματα. Στην ιστορία ενός τόπου δεν ανήκουν μόνο οι ήρωες, ανήκουν και τα καθάρματα, που κι αυτά γράφουν ιστορία. Εν πάση περιπτώσει, η ιστορία ενός τόπου δεν είναι μόνο μια σειρά από θετικά γεγονότα. Άλλωστε, σε μια διαλεκτική αντίληψη των πραγμάτων, αν δεν υπήρχε άρνηση δεν θα υπήρχε ούτε κατάφαση. " B. Ρ.

"Ιστορία του νεοελληνικού κράτους 1830-1974":

Δημοσ.

Αν υπήρχαν πολιτισμένα κράτη, η αστυνομία, ο στρατός, οι φορείς κρατικής βίας και βίας γενικότερα θα έπρεπε να έχουν εκλείψει.

Αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Είναι τελείως ουτοπικό και όποιος το πιστεύει είναι αφελής.

Εδώ ακόμη και στον ουτοπικό και μη υλιστικό παράδεισο του χριστιανισμού είχε γίνει πόλεμος από τους μετέπειτα έκπτωτους άγγελους ;)

Την στιγμή που θα καταργηθούν αυτοί οι φορείς... θα βρεθεί κάποιος "έξυπνος" που θα έχει κρατήσει στα κρυφά κάποια όπλα ή στρατό και θα επιβάλει την δική του εξουσία.

Οπως και διάφοροι "αριστεροί" σε πολλές χώρες ανέτρεψαν δεξιά καθεστώτα και προσπάθησαν με την βία να εγκαθιδρύσουν το δικό τους καθεστώς.

Δημοσ.

Μιας και η μεταξικη διαταξη επαναφερεται 20 χρονια μετα την κατάργηση της, η αστυνομια σημερα εχει τις περισσότερες αστοχίες, ζαρντινίερες, εκπυρσοκροτησεις, κακοποιήσεις απο ποτε σε καιρο "δημοκρατίας"

Μιας και η ιστορία γραφεται δυο φορές , την πρωτη σα τραγωδία και τη δευτερη σαν φαρσα

..καλα τα ειπε ο Β.Ρ:

H κωμικοτραγικη...

"Ιστορία του νεοελληνικού κράτους 1830-1974":

Δημοσ.
Hamurabi, σε γενικές γραμμές και για ανεξιχνίαστες αιτίες (δεν υπονοώ κάτι, όντως αποτελεί μυστήριο) τα πάω πολύ καλά με τους αστυνομικούς. Από αστυφύλακες και ειδικούς φρουρούς μέχρι ματατζήδες -για κάποιο λόγο με συμπαθούν. Αλλά μου έχει τύχει πριν χρόοονια να περπατάω με την τότε δικιά μου στην Ακαδημίας, μέρα μεσημέρι και όπως περνάμε δίπλα από περίπολο ΜΑΤ να πετάγεται ένας αλή μαγκάς και να λέει κάτι για το (πράγματι εξαίσιο) κωλαράκι της κοπέλας. Ε τώρα αν εγώ έχω ένα ελάττωμα, είναι ότι είμαι ζηλιάρης. Σε φάση, χάνεται παιδεία, πολιτισμός, γαλλικά, πιάνο, όλα. Και γυρνάω και 'γω πολύ πολιτισμένα και του λέω κάτι στις γραμμές "ας μην είχες πίσω σου όλους αυτούς και 'σου 'λεγα εγώ πόσα δόντια θα μετρούσες αρχ*" Τέσπα έγινε μια μανούρα, έσκασε μύτη ο διμοιρίτης, με συμπάθησε και αυτός, του τα ψαλλε του άλλου, χάρηκα εγώ, πήγα για καφέ, έπιασα και το κωλαράκι της δικιάς μου και όλα ωραία και μεσογειακά και ταπεραμέντικα.

Με βάση αυτών που λες βλέπεις το ζήτημα προκατηλημμένα. Είναι σαν να λες με ενόχλησε ένας νταλικιέρης-μανάβης-φοιτητής οπότε και όλοι αυτοί είναι παρτάλια-*αλάκες κλπ.

Δηλαδή τι πιστεύεις? Οτι ο νόμος θα έπρεπε να σου δίνει το δικαίωμα να του σπάσεις τα δόντια όπως λες? Και αν ήταν πιο δυνατός να στα σπάσει αυτός??

Δημοσ.

Φαντάζομαι οι υπόλοιποι μέσα στην κλούβα φοβήθηκαν και σταμάτησαν να παίζουν τάβλι ;) Η τρώγαν κανα γύρο ? ;)

Δημοσ.
Με βάση αυτών που λες βλέπεις το ζήτημα προκατηλημμένα. Είναι σαν να λες με ενόχλησε ένας νταλικιέρης-μανάβης-φοιτητής οπότε και όλοι αυτοί είναι παρτάλια-*αλάκες κλπ.

Δηλαδή τι πιστεύεις? Οτι ο νόμος θα έπρεπε να σου δίνει το δικαίωμα να του σπάσεις τα δόντια όπως λες? Και αν ήταν πιο δυνατός να στα σπάσει αυτός??

Το θεμα νομιζω, δεν ειναι στον αν ειναι ολοι οι μπάτσοι *αλακιες ή ολοι οι νταλικιέρηδες *αλακιες, δεν ειναι η γενικευση. Αλλα η ουσιαστικη διαφορα ΟΛΩΝ των μπάτσων απο ΟΛΟΥΣ τους αλλους οτι δηλαδη οι πρωτοι ειναι φορεις ΝΟΜΙΜΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ την οποια οπως φαίνεται χειρίζονται οπως θελουν!

Αν βρισεις τον νταλικιερη δε μπορει νομιμα να σε πάει φυλακη ή αν περάσεις μπροστα απο ενα μανάβικο δε θα σε χωσει μεσα ο μαναβης με ψευτικα στοιχεια κλπ κλπ, ο Μπατσος ομως μπορει να το κάνει και το εχει κάνει!

Δημοσ.

Mόνο που ο νταλικιέρης- μανάβης- φοιτητής δεν είναι επιφορτισμένοι με το δυσβάσταχτο βάρος της αστυνόμευσης- διατήρησης-διαφύλαξης της έννομης τάξης.

Δημοσ.
Το θεμα νομιζω, δεν ειναι στον αν ειναι ολοι οι μπάτσοι *αλακιες ή ολοι οι νταλικιέρηδες *αλακιες, δεν ειναι η γενικευση. Αλλα η ουσιαστικη διαφορα ΟΛΩΝ των μπάτσων απο ΟΛΟΥΣ τους αλλους οτι δηλαδη οι πρωτοι ειναι φορεις ΝΟΜΙΜΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ την οποια οπως φαίνεται χειρίζονται οπως θελουν!

Αν βρισεις τον νταλικιερη δε μπορει νομιμα να σε πάει φυλακη ή αν περάσεις μπροστα απο ενα μανάβικο δε θα σε χωσει μεσα ο μαναβης με ψευτικα στοιχεια κλπ κλπ, ο Μπατσος ομως μπορει να το κάνει και το εχει κάνει!

Το θεμα ειναι γιατι να τον βρισεις... γιατι φτασαμε στο σημειο να υπερασπιζομαστε το δικαιωμα μας στο βρισιμο του μπατσου;

Σε οποιο forum και να διαβασω, βλεπω την ιδια ατακα "τωρα αν βρισεις τον μπατσο, θα σε παει κατευθειαν μεσα" και αναρωτιεμαι, δηλαδη ξυπναω και ο σκοπος μου ειναι να βρω μπατσο να τον βρισω; ή εκει που περναω βρισκω ενα μπατσο και αντι να του πω γεια, του ριχνω 2-3 καντηλια και του περναω και τη μανα του απο χιλια κυμματα, ετσι για να παει καλα η μερα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...