Προς το περιεχόμενο

Νέα ομάδα της αστυνομίας - Νέος νόμος για τα επεισόδια.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 471
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έλα μωρέ χέσε με τώρα. Θα βγει μετά ο χαμουραμπί και ο φούλον και θα κάνουνε πάλι τα παπαγαλάκια και θα τα δω πάλι κόκκινα.

Το οτι δεν συμφωνεις με την αποψη μου δε σημαινει οτι πρεπει να μου δινεις και τιτλους και παρατσουκλια. δεν γινεται παντα ολοι να συμφωνουν με τη δικη σου αποψη. δε χρειαζεται να τα βλεπεις κοκκινα οταν καποιος δεν συμφωνει με το δικο σου. Εγω δηλωσα απλα την αποψη μου. Δεν εβρισα κανεναν κ δεν μιλησα ασχημα σε κανεναν και δεχομαι να ακουω και την αντιθετη πλευρα.

Δημοσ.
Δεν έχει περάσει ούτε μισός χρόνος από την εκτέλεση του 15χρονου και δίνουνε άδειες για επιδρομές και οπλοχρησίες;

H δολοφονια του 15 χρονου ειναι ενα συγκεκριμενο συμβαν, το οποιο προσωπικα κατακρινω 100% και ελπιζω ο δολοφονος να τημωρηθει οσο του αξιζει.ΟΜΩΣ η κοινωνια μας και τα προβληματα της δεν κολλησαν εκει, μερα με τη μερα γινονται ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ πραγματα και πρεπει να προχωραμε ωστε να μπορουμε να τα αντιμετωπισουμε ως κοινωνια.

Δεν μιλαω επηρεαζομενος απο καποιο κομα ή κατι αλλο, απλα σαν ανθρωπος. Αν λεω κατι περιεργο θα μου ηταν ευχαριστο να το συζητησουμε ομορφα και κοσμια.

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιτρέπονται τα συντρόφια με τάδε ιδεολογία και δεν επιτρέπονται αυτά της αντίθετης. Δεν είναι κατακριτέες και οι δύο περιπτώσεις?

Τουλάχιστον εδω μέσα βλέπω ότι η πλάστιγκα γέρνει προς τα αριστερά, μην πω προς τα πολύυυ αριστερά σε βαθμό αποχαύνωσης.

Η πολλή γραφικότητα βλάπτει πάντως. Και η κοινωνία προχωράει μπροστά, δεν σταμάτησε στο 1973. Υπάρχουν νέες προκλήσεις που χρήζουν αντιμετώπισης και είναι εντελώς διαφορετικές από αυτές που περάσαμε στο παρελθόν. Ας πάμε επιτέλους μπροστά ως κοινωνία. Εδώ οι άλλοι αντί να πάνε στο πανεπιστήμιο για να μάθουν πηγαίνουν για να ζήσουν νέα πολυτεχνεία. Έλεος. Και μετά θέλουμε να ανταγωνιστούμε Ευρωπαίους και Αμερικάνους. Αμ δε...

Α! και ίδιες περιπτώσεις να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο.

Σήμα εκκίνησης....3...2...1...0. Ξεκινάει το κράξιμο. Ανοίγω ομπρέλα αλλά δεν τα μασάω. Ρίχτε πράμα, έχω ανοίξει τις τουρμπίνες που συνδέουν μηνύματα απευθείας με τους ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων.

Δημοσ.
Βιντεο απο την Βρετανικη αστυνομια. και ειναι και φρεσκο,χτεσινο.

Εκεί δεν αστειεύονται, είναι γνωστό ότι οι Άγγλοι έχουν ανοιχτούς κώλους και γίνεται προσπάθεια σύσφιξης από τους αστυνομικούς. Δεν εξηγείται αλλιώς. Ή θα σφίξουν οι κώλοι ή θα σφίξουν με το ζόρι.

Δημοσ.
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιτρέπονται τα συντρόφια με τάδε ιδεολογία και δεν επιτρέπονται αυτά της αντίθετης. Δεν είναι κατακριτέες και οι δύο περιπτώσεις?

Τουλάχιστον εδω μέσα βλέπω ότι η πλάστιγκα γέρνει προς τα αριστερά, μην πω προς τα πολύυυ αριστερά σε βαθμό αποχαύνωσης.

Η πολλή γραφικότητα βλάπτει πάντως. Και η κοινωνία προχωράει μπροστά, δεν σταμάτησε στο 1973. Υπάρχουν νέες προκλήσεις που χρήζουν αντιμετώπισης και είναι εντελώς διαφορετικές από αυτές που περάσαμε στο παρελθόν. Ας πάμε επιτέλους μπροστά ως κοινωνία. Εδώ οι άλλοι αντί να πάνε στο πανεπιστήμιο για να μάθουν πηγαίνουν για να ζήσουν νέα πολυτεχνεία. Έλεος. Και μετά θέλουμε να ανταγωνιστούμε Ευρωπαίους και Αμερικάνους. Αμ δε...

Α! και ίδιες περιπτώσεις να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο.

Σήμα εκκίνησης....3...2...1...0. Ξεκινάει το κράξιμο. Ανοίγω ομπρέλα αλλά δεν τα μασάω. Ρίχτε πράμα, έχω ανοίξει τις τουρμπίνες που συνδέουν μηνύματα απευθείας με τους ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων.

Δεν ξέρω και δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιους απευθύνεσαι, αλλά επειδή σε αυτό το θέμα απαντώ συνήθως εγώ, πιστεύω ότι έχεις μπερδευτεί.

Η ιεράρχηση των αναγκών της κοινωνίας δεν είναι θέμα κομματικής παράταξης, αλλά αποτελεί ένα σύστημα αξιών. Δε χρειάζεται να ανήκεις σε κάποιο κόμμα, ούτε να σου υπαγορεύει κανείς, πως το επίπεδο διαβίωσης όλων πρέπει να πληρεί κάποιες προϋποθέσεις, ότι η μόρφωση είναι απαίτηση για όλους ανεξαρτήτως οικονομικού επιπέδου, καταγωγής, θρησκείας, ότι τα νοσοκομεία και γενικότερα η ενίσχυση της δημόσιας υγείας είναι απαίτηση για να μην πηγαίνουμε ως τα σκυλιά στ' αμπέλι, η αξιοκρατία και αν θες η μη διαφθορά συντελεί στην εμπιστοσύνη των πολιτών στο κράτος, όπως και το κράτος δικαίου.

Μην μπερδεύεστε με κόμματα, αυτά που αναφέρω αποτελούν κοινό τόπο. Ο σκοπός που μπορεί να εξυπηρετήσουν αυτές οι παροχές, απαιτήσεις (δεν ξέρω ποια είναι η σωστή λέξη να τα περιγράψω) και εν μέρει τα μέσα να υλοποιηθούν, είναι διαφορετικά σε κάθε διαφορετική πολιτική ιδεολογία.

Ναι, και; Για ποιο λόγο το αναφέρεις; Επειδή, ο ιππέας πάρκαρε το άλογο στη διπλανή γειτονιά, κατέβηκε, έβρισε τον πολίτη και στο τέλος σήκωσε το όπλο του και τον πυροβόλησε στην καρδιά;

εγω ακομα περιμενω ο λουσιφερ να μας δειξει το πολιτικο μυνημα για να του δειξω και εγω μερικες χιλιαδες ακομα υπερ της αριστερας "και της προοδου" και που ΔΕΝ εχουν φαει μπαν...

Αν πραγματικά, ήθελα να σου την πω, θα απαντούσα κάτι σαν: Θα είναι οικογενειακή σας παράδοση να δείχνετε με το δάχτυλο πολίτες, μην ξεχάσεις την κουκούλα του παππού σου...Αλλά δε με απασχολεί να σε προσβάλω προσωπικά, για αυτό σου προτείνω να αναγνώσεις τους κανόνες του μπλαμπλα:

3. Δεν επιτρέπονται αμιγώς πολιτικές συζητήσεις και κομματικές αντιπαραθέσεις. Eπίσης δεν επιτρέπονται αθλητικές - οπαδικές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις.

Η αναφορά σε οποιοδήποτε κόμμα, όπως αυτό που αναφέρεται στο μήνυμα, είναι κομματική αναφορά.
Δημοσ.

Κοίτα να δεις αγόρι μου πως έχει το πράμα.

1) Όταν κάποιος αναφέρεται ξεκάθαρα σε πολιτικό κόμμα, τον παίρνει ο διάολος. Έτσι γινόταν πάντα σε τούτα τα μέρη. Τα κομματικά φεύγουν χλατσωτά.

2) Όταν κάποιος όχι μόνο αναφέρει κόμμα σε κάποιο ποστ, αλλά αυθαίρετα ή μη, το χρησιμοποιεί για να υποστηρίξει επιχειρηματολογία επιπέδου "μπεε - μπεεε" απευθυνόμενη στους διαφωνούντες, παίρνει πόδι.

3) Όταν ο ίδιος άνθρωπος ζητάει να σφίξουν οι κώλοι σε ένα χ-y χαλαρό κατ' αυτόν σύστημα κανόνων, όταν σφίγγουν και σε ένα δεύτερο εις βάρους του, το βουλώνει γιατί και άδικο είχε και το σκεπτικό του εφαρμόζεται για όσους έχουν άδικο.

Στα δικά σου τώρα:

1) Για ό,τι θες από δω και πέρα, προσωπικό μήνυμα. Αυτό που κάνεις απαγορεύεται αλλά ο καφές βγήκε καλός και δε σου κρατάω κακία. Θα σβήσω απλώς τα ποστ σου.

2) Αν συνεχίσεις να πηδάς το τόπικ επειδή δεν αντιλαμβάνεσαι τους κανόνες, θα φας "ΜΠΑΝ. ΜΠΑΝ. ΜΠΑΝ ΚΑΙ ΕΣΥ".

Αρχηγέ μαγαζάτορα, αυτή τη φορά η καλωσύνη σου νομίζω επισκιάζει την αίσθηση δικαίου σου. Μα θα με ενδιέφερε να σε ακούσω, στείλε ένα πμ αν δεν σου κάνει κόπο. Στα σοβαρά.

Α και αναφορικά με τον χαρακτηρισμό "παπαγαλάκια" που χρησιμοποίησα για τον hamurabi και τον fullon, μια συγγνώμη νομίζω την οφείλω.

Συγγνώμη λοιπόν, δεν εκνευρίζομαι συχνά, μα όταν το κάνω χάνω ίσως το μέτρο.

Δημοσ.
Δεν ξέρω και δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιους απευθύνεσαι, αλλά επειδή σε αυτό το θέμα απαντώ συνήθως εγώ, πιστεύω ότι έχεις μπερδευτεί.

Η ιεράρχηση των αναγκών της κοινωνίας δεν είναι θέμα κομματικής παράταξης, αλλά αποτελεί ένα σύστημα αξιών. Δε χρειάζεται να ανήκεις σε κάποιο κόμμα, ούτε να σου υπαγορεύει κανείς, πως το επίπεδο διαβίωσης όλων πρέπει να πληρεί κάποιες προϋποθέσεις, ότι η μόρφωση είναι απαίτηση για όλους ανεξαρτήτως οικονομικού επιπέδου, καταγωγής, θρησκείας, ότι τα νοσοκομεία και γενικότερα η ενίσχυση της δημόσιας υγείας είναι απαίτηση για να μην πηγαίνουμε ως τα σκυλιά στ' αμπέλι, η αξιοκρατία και αν θες η μη διαφθορά συντελεί στην εμπιστοσύνη των πολιτών στο κράτος, όπως και το κράτος δικαίου.

Μην μπερδεύεστε με κόμματα, αυτά που αναφέρω αποτελούν κοινό τόπο. Ο σκοπός που μπορεί να εξυπηρετήσουν αυτές οι παροχές, απαιτήσεις (δεν ξέρω ποια είναι η σωστή λέξη να τα περιγράψω) και εν μέρει τα μέσα να υλοποιηθούν, είναι διαφορετικά σε κάθε διαφορετική πολιτική ιδεολογία.

Όχι δεν εναφερόμουν συγκεκριμένα σε σένα. Γενικά μιλούσα, γνωρίζοντας ότι εδώ μέσα η διαφορετική άποψη κατακρίνεται ωσάν κακούργημα.

Αυτό που λες με βρίσκει σύμφωνο. Οι ανάγκες και τα προβλήματα του πολίτη είναι υπαρκτά. Κάθε κοινωνία, ακόμη και η πιο ανεπτυγμένη έχει περιθώρια βελτίωσης.

Αυτό που κατακρίνω είναι η εκμετάλλευση αυτών των προβλημάτων από κάποια άτομα που φιλολαϊκά μόνο στα λόγια είναι. Τους ρίχνω μηδενικό. Δεν μπορεί ο κύριος να έχει 30 σπίτια και να βγαίνει στα κανάλια να μιλάει για αύξηση βασικού μισθού στα 1400€. Και το βασικότερο, πρωτού καν αναρωτηθεί ότι κάτι τέτοιο είναι εγκληματική απλούστευση. (έχω αναφερθεί σχετικά) Αν είχε ο κόσμος τη στοιχειώδη ικανότητα να μπορεί να διακρίνει την υποκρισία από την αλήθεια και να πετάει στον κάλαθο των αχρήστων λαϊκίστικες κραυγές από άτομα που το μόνο μέλλημα τους είναι ο πλουτισμός, δεν θα είχα κανένα λόγο να πω ότι λέω γιατί θα ήταν προφανή τα λόγια μου.

Ενοείται ότι δεν χρειάζεται να ανήκεις σε κόμμα για να έχεις δικαιώματα, αλλά όταν όλα όσα είπες παρουσιάζονται ως "διεκδικήσεις" από τους τεμπέληδες των κομμάτων (πολιτικούς, φοιτητές, εργαζόμενους) αισθάνομαι ότι κάτι δεν έχουμε αντιληφθεί στην Ελλάδα. Τα λόγια είναι δωρεάν και ο καθένας μπορεί να λέει το οτιδήποτε χωρίς κόστος αλλά αντιθέτως με πολλά προσωπικά οφέλη. Πχ βγαίνω αύριο και φωνάζω 1500€ μισθός. Τσίμπησα 5 ψήφους. Ωραίος, πάμε για άλλα. Άσυλο, όχι αστυνόμευση και καταστολή. Τσίπησα άλλες 10 ψήφους.

Με ενοχλούν τα "λόγια". Δεν εχω κανένα πρόβλημα να βγει ο οποιοσδήποτε πολιτικός, φοιτητής, εργαζόμενος, στοχαστής και να παρουσιάσει μια μελέτη επι συγκεκριμένου για το πως θα λειτουργεί η κοινωνία χωρίς αστυνομία, με συνέπειες, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο εφόσον δεν ζούμε σε ιδανική κοινωνία? Ο Χίτλερ έλεγε ότι ο άνθρωπος από τη φύση του είναι πολεμοχαρές ζώον. Αυτόν ποιος θα τον περιόριζε? Όπως ο αδόλφος, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι επικίνδυνοι, είτε ως προς τις απόψεις τους, είτε ως προς τις ενέργειες τους. Πάντα υπήρχαν. Αυτοί οι άνθρωποι (όταν κάνουν πράξη τις επικίνδυνες απόψεις τους) πρέπει να περιορίζονται, με το καλό ή με τη βία. Τώρα εσύ θεωρείς κιόλας ότι με την παιδεία, την υγεία και την ευημερία δεν θα υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Υπάρχουν φιλήσυχα μέρη όπου και εκεί υπάρχει αστυνόμευση. Και παιδεία υπάρχει και υγεία. Αυτό δεν αναιρεί το δικαίωμα της ασφάλειας. Είναι λάθος (άποψη μου) να σκεφτόμαστε με το ψευτοδίλλημα "Παιδεία ή Αστυνομία" Και τα δύο είναι απαραίτητα και μπορούν να συνυπάρχουν.

Τώρα, διαφωνείς με το να πηγαίνουμε μπροστά ως κοινωνία και να αφήσουμε το 1973 στη θέση του? Σου λέω το ζω καθημερινά. Υπάρχουν νέοι άνθρωποι οι οποίοι δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να περιμένουν μια στραβή για να "επαναστατήσουν" και να "ζήσουν επιτέλους ανάλογες ηρωικές στιγμές όπως αυτές του 1973". Δεν έχεις ακούσει το "εμπρός για της γενιάς μας τα Πολυτεχνεία"? Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη την επανάσταση αυτών. Όταν βγουν στο δρόμο μορφωμένοι, εργατικοί και μη κομματικοποιημένοι άνθρωποι μαζικά και κάψουν τα πάντα, τότε θα μιλάμε για πραγματική ανατροπή. Όχι όπως τώρα που κάνουν την πλάκα τους παιδάκια από 15 έως 25 ετών σπάζοντας και καίγοντας. Ανοίγεις μετά την τηλεόραση και λέει ο κάθε αμόρφωτος δημοσιογράφος το μακρύ του και το κοντό του περί αγανάκτησης του κόσμου. Τα έχω δει αυτά τα πράγματα, ήμουν σε πορείες και είδα επακριβώς τι γίνεται και ποιοι είναι οι δρώντες. Κανένας δημοσιογράφος δεν μπορεί να μου πει τίποτα γιατί έχω ιδία άποψη.

Αντί να πηγαίνουν στις αίθουσες διδασκαλίας για να αποκτήσουν την "παιδεία" που λες, κάθονται και ονειρεύονται πως θα ήταν αν ξαναζούσαν στιγμές επαναστάσεων. Άντε μετά να προτείνεις αλλαγές και μεταρρυθμίσεις σε τέτοια σταματημένα μυαλά, ενώ όλοι ξέρουμε ότι χρειάζονται αλλαγές. Αυτή είναι η μόλυνση της παιδεία και όχι η χρηματοδότηση. Τα χρήματα δεν φτιάχνουν κουλτούρα και νοοτροπία (παιδεία).

Έτσι, δεν θα γίνει ποτέ κάτι καλό σαυτή τη χώρα όμως.

Δημοσ.

Εντάξει χρήστη SPSS07.

Παρακαλώ συνεχίστε ontopic.

edit, όταν ξαναδώ την Αθήνα και δεν έχεις κατεβάσει πάλι μπάρες. Ο άλλος μένει έξω, αλλά 'ντάξει, μεταξύ μας είμαστε, κανείς σχεδόν δεν έκτισε όσα του χρέωσαν. Αφού είμαι μάλαμα ο άτιμος. =ρ

Δημοσ.
Κοίτα να δεις αγόρι μου πως έχει το πράμα.

Α και αναφορικά με τον χαρακτηρισμό "παπαγαλάκια" που χρησιμοποίησα για τον hamurabi και τον fullon, μια συγγνώμη νομίζω την οφείλω.

Συγγνώμη λοιπόν, δεν εκνευρίζομαι συχνά, μα όταν το κάνω χάνω ίσως το μέτρο.

Δεκτη η συνγωμη. Ειναι ευχαριστο για μενα να βλεπω ανθρωπους εκτος απο κριτικη να κανουν ΚΑΙ αυτοκριτικη. Μου στελνει θετικο vibe:-)

Δημοσ.

Προσωπικά για τέτοιες καταστάσεις - αύξηση καταστολής - όπως και άλλες (μπάχαλα,πορείες,συγκρούσεις κλπ) έχω πάντα ανάμεικτα συναισθήματα. Έχει να κάνει με το ότι βλέπω πάντα τα πράγματα σφαιρικά,πηγαίνοντας γύρω γύρω και για αυτό πάντα έχω μια μόνιμη σύγχυση στο κεφάλι μου :P

Λοιπόν, προφανώς και το μέτρο αυτό είναι περισσότερο λαικίστικο μέτρο εντυπωσιασμού παρά κάτι άλλο. Όσο δεν λύνονται βαθύτερα κοινωνικοοικονομικοπολιτικα αίτια που είναι η ρίζα του κακού κάποιου εγκλήματος (ληστεία κλπ) τόσο τέτοια μέτρα στην καλύτερα απλά θα είναι φάση Λερναίας Ύδρας.

Από την άλλη

Οι αναρχικοί πρέπει να σταματήσουν να δείχνουν τέτοια ανοχή στους μπάχαλους και να ξεχωρίσουν από τους προβοκάτορες.

Και ο κάθε 'επαναστάτης' πρέπει να σκεφτεί αρκετά πρώτα πριν το παίξει επαναστάτης παρλαπίπας.

- Μεσσίας

Δημοσ.
μπεε μπεεε επαναστασηη , μπεε μπεεε καψτε τα ολα , μπεεε μπεεεε ζητω το ασυλο να φτιαχνουμε ανενοχλητοι μολοτωφ και να τσιμπαμε δωρεαν pc , μπεεεε μπεεεεε ντροπη 25.000 φασιστες τραγουδανε τον εθνικο υμνο στο παγκρητιο , μπεεεεεε μπεεεεεεε ρε μεγαλε liopyr που δεν ξερεις τι σημαινει η εκφραση "σφιγγει ο κωλος" , μπεεεεε μπεεεε παμε για καταληψη στο σπιτι του γειτονα γιατι δεν ψηφισε Συριζα ΜΠΕΕΕΕΕΕ χοχο μαγκες

This thread has just backfired. Derifkcab tsuj sah daerht siht :X

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

Δημοσ.

Nα σου πω και εγώ νέα φρέσκα και από πρώτο χέρι μιας και ήμουν εκεί (γύρισα πριν λίγο).

Καταρχήν οι αστυνομικοί στις διαδηλώσεις για την συνεδρία του G20 δεν χρησιμοποίησαν χημικά , όταν έσπρωχναν τους διαδηλωτές δεν ασκούσαν πίεση στο σώμα τους (απωθούσαν) , τα γλόμπ τους είναι από ελαφρύ καουτσούκ με μεγάλη δυνατότητα ταλάντωσης και πάνω από όλα ήταν αρκετά προσεκτικοί στο να μην προξενήσουν σωματικές βλάβες .

Δημοσ.

Ναι, αν έφτανε η κατάσταση στο απροχώρητο να δεις τι καλό ξυλίκι που θα έπεφτε. Ασε τώρα.

Έπεσαν πέτρες? Εκτοξέφτηκαν μολότωφ? Υπήρξαν μαζικές επιθέσεις διαδηλωτών με ξύλα?

Αν όχι, τότε είναι το λιγότερο παραπλανητικό αυτό που λες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...