christiankol Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Φόρτωσα τα vista στον υπολογιστή μου, όλα πήγαν καλά και στη συνέχεια πέρασα διάφορα προγράμματα και παιχνίδια. Την επόμενη μέρα προσπάθησα να εγκαταστήσω ένα game και διαπίστωσα οτι ο υπολογιστής δεν αναγνώριζε τις μονάδες cd-rom και dvd-writer. Άνοιξα το κουτί για να ελέγξω μήπως έχει φύγει κανά καλώδειο. Αλλά όλα ήταν καλά. Τι νομίζεται οτι φταίει;
washcloud Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 ..κάποιο απ' τα προγράμματα/παιχνίδια. Απεγκατάστησε τους controller drivers απ' το device manager και restart.
christiankol Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Τα έκανα αυτά που μου είπες αλλά δεν είδα αποτέλεσμα. Τι να κάνω;
blackstar Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δες στο device manager, εκει πρέπει να φαίνεται, δεύτερον, πριν το φορματ δοκίμασε σε βγάλεις ολα οσα έβαλες (ενα ενα για να δεις ποιο σου δημιούργησε το πρόβλημα), παλιά κατι daemon tools και προγράμματα που έβαζαν εικονικά dvd δημιουργούσαν πολλά προβλήματα(αν εχει τετοια στηλτα, και κανε ενα google γιατί συνήθως αφήνουν πράγματα στο pc ακόμα και μετα το Unistall).
washcloud Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 ναι το φορμάτ ΕΙΝΑΙ "λίγο ριζικό" σαν λύση...αλλά είπε για παιχνίδι (που ΥΠΟΘΕΤΩ πως το απεγκατέστησε/δεν κατάφερε καν να εγκαταστήσει), κι όχι για ντήμον τουλζ, που όντως αν το έβγαζε , μάλλον με τη μία θα πήγαιναν στα νορμάλ τα πράγμματα....Τώρα, νομίζω πως θα σκιστεί πριν φτάσει στο φορματ. Υπάρχει βέβαια (αν τον χαλάει το φορματ) και η περίπτωση να : α) δοκιμάσει έναν καθαρισμό δίσκου/μητρώου πχ με το Ccleaner β) να κάνει ένα Sys Restore στην πιο πρόσφατη ημερομηνία πριν το παιχνίδι ..αλλά κάτι μου λέει δε θα το γλιτώσει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.