Προς το περιεχόμενο

Κόψιμο βίντεο..πως??

stavregos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωριζει κανείς με ποιο πρόγραμμα μπορώ να κοψω καποια κομμάτια απο ένα βίντεο που έχω??

Δοκίμασα με το Sony Vegas αλλά οταν το αποθηκευω ακουγεται μονο ο ηχος και δεν βλεπω καθόλου εικόνα..

Δημοσ.

Φιλε μου μπορεις μηπως να μου πεις που μπορω να βρω το VirtualDub(Mod) ή το Avidemux γιατι τα βιντεο που εχω ειναι AVI,,

Δημοσ.

Καποιο πρόγραμμα που μπορω να επιλεξω πιο συγκεκριμενα(χρονικα) σημεια του βιντεο υπαρχει??γιατι στο VirtualDub δεν μπορω να επιλεξω με πολυ μεγαλη ακριβεια το σημειο που θελω..

Δημοσ.

Ο μόνος περιορισμός όταν κόβεις αρχεία video με μη απωλεστικό τρόπο είναι η αρχή του αποσπάσματος να συμπίπτει με keyframe. Το τέλος μπορεί να είναι οποιοδήποτε frame, εκτός από B-frame. Αυτοί είναι εγγενείς περιορισμοί σε όσα video streams έχουν κωδικοποιηθεί με non-intra frame coding αλγόριθμο (πολλοί διαδεδομένοι codecs είναι τέτοιου είδους).

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, η μέγιστη ακρίβεια που μπορείς να πετύχεις προφανώς δε μπορεί να είναι καλύτερη από την χρονική απόσταση μεταξύ δύο διαδοχικών frames. Σε ένα video με ρυθμό αναπαραγωγής N frames/sec, αυτό σημαίνει ακρίβεια (1/N) sec.

Δημοσ.

Φίλε parsifal ευχαριστώ γιαυτήν την διευκρίνιση..απλά ίσως να μην εγινε απολυτα κατανοητο αυτο που ειπα πριν...αυτο που θέλω έιναι ενα προγραμμα που να μου εμφανίζει το βιντεο οπως στο Sony Vegas..

Δημοσ.

Μμμ, δε μπορώ να βοηθήσω στο συγκεκριμένο που ζητάς, δε γνωρίζω ακριβώς πώς εμφανίζεται το video στο Vegas. Αλλά δε νομίζω πως το VirtualDub έχει και τόσο δύσκολο interface, ίσα-ίσα που δεν είναι τόσο βαρυφορτωμένο όσο σε Non Linear Editing programs όπως το Vegas.

Εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=235120#Προεργασία

μπορείς να δεις συνοπτικά τα VirtualDub controls που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να κινηθείς επάνω στο video και να επιλέξεις Start/End points...

Δημοσ.

Εχω καταλάβει πως λειτουργει το VirtualDub απλα αυτο που δεν μπορω να κανω ειναι να επιλεξω με ακριβεια την χρονικη στιγμη που θέλω να κοψω το βίντεο..

Στο Vegas εμφανίζει το βιντεο ως κυματομορφή(στο περίπου γιατι δεν γνωριζω ακριβως πως λεγεται) αν σε βοηθαει καπως αυτο..

Και μια ακομα ερώτηση ξέρεις αν το Ulead VideoStudio ειναι καλο και ευκολονόητο??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...