kostask91 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 μια απορια. γιατι 27 gb ?? γιατι εχει τοσο μεγαλο "μεγεθος" ?
ex3Lmei Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 μια απορια. γιατι 27 gb ?? γιατι εχει τοσο μεγαλο "μεγεθος" ? Ελα ντε! Πρεπει να τιμησουν το (max) και σε αυτό το τομέα μπροστα από το payne;;;
naruto14 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δοκίμασα και το multiplayer fix και δουλεύει άψογα.
naruto14 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Έχει βγει LAN-Fix για να παίζεις multiplayer μέσω tunngle.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Για να παίζεις private match ή κανονικά; Δεν έχω όρεξη για Crysis "όλοι οι πειρατές/hackers παίζουν" 2 πάλι.
naruto14 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 τι ειναι το tunngle? http://www.tunngle.net/ Για να παίζεις private match ή κανονικά; Δεν έχω όρεξη για Crysis "όλοι οι πειρατές/hackers παίζουν" 2 πάλι. Πας multiplayer, lan και έχει διάφορα εκεί. ίσα ίσα μπήκα σε ένα room να δω αν παίζει. Δεν έκατσα να ασχοληθώ πολύ.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Ναι οκ, είχα ξεχάσει πώς λειτουργούν αυτά (είναι και αργάμιση).
telegamesvg Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Ποσο ενοχλητικα ειναι τα βιντεο με ολα αυτα τα εφε και ειδικα οταν τους κανει διπλους σαν ειδωλο .
DjAde Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 παιδια μηπως μπορει να βοηθησει κανενας εχω αγανακτησει εδω και 2 μετες παλευω να παιξω η εστω να μπω στο μενου του παιχνιδιου. το κατεβασα του εβαλα τις παναγιας τα ματια και παντα οταν ανοιξει μου λεει να πατησω εντερ αφου πατησω μου λεει λοαδινγ και μενει εκει. στην αρχη πριν το εγκαταστησω καμια 10αρια φορες οταν εμπαινα μου εμφανιζε και το social club τωρα τπτ. καμεια βοηθεια??
aekoupoli Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 φαση εχει το online του,επαιζα με tunngle μια χαρα
4saken Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 παιδια μηπως μπορει να βοηθησει κανενας εχω αγανακτησει εδω και 2 μετες παλευω να παιξω η εστω να μπω στο μενου του παιχνιδιου. το κατεβασα του εβαλα τις παναγιας τα ματια και παντα οταν ανοιξει μου λεει να πατησω εντερ αφου πατησω μου λεει λοαδινγ και μενει εκει. στην αρχη πριν το εγκαταστησω καμια 10αρια φορες οταν εμπαινα μου εμφανιζε και το social club τωρα τπτ. καμεια βοηθεια?? Kαι γω τα ιδια...
aslanG7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 παιδια μηπως μπορει να βοηθησει κανενας εχω αγανακτησει εδω και 2 μετες παλευω να παιξω η εστω να μπω στο μενου του παιχνιδιου. το κατεβασα του εβαλα τις παναγιας τα ματια και παντα οταν ανοιξει μου λεει να πατησω εντερ αφου πατησω μου λεει λοαδινγ και μενει εκει. στην αρχη πριν το εγκαταστησω καμια 10αρια φορες οταν εμπαινα μου εμφανιζε και το social club τωρα τπτ. καμεια βοηθεια?? Απενεργοποιήσε το internet σου και τρεξε το παιχνιδη σαν διαχειριστής
naruto14 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 φαση εχει το online του,επαιζα με tunngle μια χαρα Βρήκες αρκετά rooms? Από ότι διάβασα δεν μπορείς να ανέβεις level έτσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα