Προς το περιεχόμενο

Max Payne 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μια απορια. γιατι 27 gb ?? γιατι εχει τοσο μεγαλο "μεγεθος" ?

Ελα ντε! Πρεπει να τιμησουν το (max) και σε αυτό το τομέα μπροστα από το payne;;; :P

Δημοσ.

τι ειναι το tunngle?

http://www.tunngle.net/

Για να παίζεις private match ή κανονικά;

Δεν έχω όρεξη για Crysis "όλοι οι πειρατές/hackers παίζουν" 2 πάλι. :(

Πας multiplayer, lan και έχει διάφορα εκεί. ίσα ίσα μπήκα σε ένα room να δω αν παίζει. Δεν έκατσα να ασχοληθώ πολύ.

Δημοσ.

παιδια μηπως μπορει να βοηθησει κανενας εχω αγανακτησει εδω και 2 μετες παλευω να παιξω η εστω να μπω στο μενου του παιχνιδιου.

το κατεβασα του εβαλα τις παναγιας τα ματια και παντα οταν ανοιξει μου λεει να πατησω εντερ αφου πατησω μου λεει λοαδινγ και μενει εκει.

στην αρχη πριν το εγκαταστησω καμια 10αρια φορες οταν εμπαινα μου εμφανιζε και το social club τωρα τπτ.

καμεια βοηθεια??

Δημοσ.

παιδια μηπως μπορει να βοηθησει κανενας εχω αγανακτησει εδω και 2 μετες παλευω να παιξω η εστω να μπω στο μενου του παιχνιδιου.

το κατεβασα του εβαλα τις παναγιας τα ματια και παντα οταν ανοιξει μου λεει να πατησω εντερ αφου πατησω μου λεει λοαδινγ και μενει εκει.

στην αρχη πριν το εγκαταστησω καμια 10αρια φορες οταν εμπαινα μου εμφανιζε και το social club τωρα τπτ.

καμεια βοηθεια??

Kαι γω τα ιδια...

Δημοσ.

καμεια βοηθεια??

Απενεργοποιήσε το internet σου και τρεξε το παιχνιδη σαν διαχειριστής

Δημοσ.

φαση εχει το online του,επαιζα με tunngle μια χαρα

Βρήκες αρκετά rooms? Από ότι διάβασα δεν μπορείς να ανέβεις level έτσι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...