{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Άμα σου βγάζει "page not found" κτλ τότε είναι από το game, κανε restart με κλειστό το net
naruto14 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Εντάξει το πέρασα το σημείο αφού το πήγα για εκείνη την στιγμή στο Easy. Τώρα παίζω σε normal αν και χάνω αρκετές φορές. Έτσι πιστεύω θα μάθω. Πάντως το παιχνίδι δεν μπορείς να το παίξεις πολύ ώρα. Τα cutscenes πραγματικά σε ζαλίζουν με την εναλλαγή χρωμάτων.
aleilo03 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Παιδια μολις πηρα το παιχνιδι και σε λιγο θα γινει η εγκατασταση..Ερωτηση:Μπορουμε να παιξουμε με gamepad η μονο με πληκτρα?
panos2171 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Έχει επιλογή και ρυθμίσεις για gamepad οπότε μπορείς.
Bigi444444 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Αν το ξεκινήσουμε πειρατευμένο και το συνεχίσουμε αυθεντικό, υπάρχει μήπως κάποιος τρόπος να κρατήσουμε saves/achievements κλπ στο δεύτερο;
giorgos147 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Έκανα φορμάτ γιατί δε μπορούσα να το διανοηθώ ότι ίσως έφταιγε το παιχνίδι. Το κράτησα σε περίπτωση που έπαιζε δίχως Install. Πάω να το ανοίξω και με το που πατάω να ανοίξει ο φάκελος, μαντέψτε. Ε, το κάνω κανονικά εγκατάσταση τώρα μήπως και. Ό,τι πιο περίεργο μου έχει τύχει ποτέ.
naruto14 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Παιδιά έχω κολλήσει πολύ άσχημα και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Είμαι στο σημείο που βλέπεται κάτω στην φωτογραφία και προχωράω αλλά πάλι με σκοτώνουν ακόμα και στο easy. Έχω προσπαθήσει άπειρες φορές δεν περνιέται. Ακόμα και το easy σε αυτό το παιχνίδι δύσκολο το κάναν έλεος. Σε αυτό το σημείο που είμαι δεν έχει καθόλου save. Είναι εκεί που περνάει μια βάρκα πόσες φορές. Δεν ξέρω αν θα το συνεχίσω άλλο.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Λοιπόν μπορείς να καλυφθείς και να αφήσεις να περάσει η βάρκα, δεν χρειάζεται να τους σκοτώσεις. Από εκεί και πέρα υπάρχουν εκρηκτικά δοχεία οποτε πυροβόλα αυτά. Άμα το παίξεις με το να είσαι συνεχεια πίσω από cover είναι easy. Και είσαι πολύ κοντά στο τέλος του chapter.
naruto14 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Λοιπόν μπορείς να καλυφθείς και να αφήσεις να περάσει η βάρκα, δεν χρειάζεται να τους σκοτώσεις. Από εκεί και πέρα υπάρχουν εκρηκτικά δοχεία οποτε πυροβόλα αυτά. Άμα το παίξεις με το να είσαι συνεχεια πίσω από cover είναι easy. Και είσαι πολύ κοντά στο τέλος του chapter. Ναι την βάρκα δεν την βαράω. Στο μεταξύ στην αρχή αν πέσω στην θάλασσα ξαναβγαίνω αλλά πιο μετά έρχεται ένας πάνω από το κεφάλι μου και με σκοτώνει! Αυτά τα εκρηκτικά δοχεία είναι κάτι κίτρινα? Καλό αυτό δεν το είχα προσέξει. Πάντως θα έπρεπε να είχε grenades το παιχνίδι.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Το cover system με συνδυασμό του bullet time κάνει το game εύκολο. Δηλαδή άμα βγάνεις από cover με bullet time παίρνεις ένα kill, και ξανά το ίδιο βγαίνει άνετα. Μετά να δεις που θα έρχονται από παντού και το cover θα είναι destructuble...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Πάντως θα έπρεπε να είχε grenades το παιχνίδι. Έχει. Απλά όχι τόσες στο single player όπως προείπα.
naruto14 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Το cover system με συνδυασμό του bullet time κάνει το game εύκολο. Δηλαδή άμα βγάνεις από cover με bullet time παίρνεις ένα kill, και ξανά το ίδιο βγαίνει άνετα. Μετά να δεις που θα έρχονται από παντού και το cover θα είναι destructuble... πρώτα να πατάω bullet time και μετά cover system? Γιατί αν το κάνω έτσι αργεί μέχρι να βγει πάνω.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Ghost εγώ πάντως δεν βρήκα ούτε μια σε 3 playthroughs. Strange...did u pay 4 them Naruto όχι man, καθώς είσαι σε cover την ώρα που σηκώνεται να aim τότε μπες σε bullet time και πάρε το kill. Έτσι ούτε πρόλαβαν να σε δουν και κανεις και οικονομία στο bullet time. Ah και μην ξεχνάς ότι από cover μπορείς να κανεις shootdodge προς άλλο cover και καθώς είσαι κάτω άμα πατήσεις q θα ξαναμπείς σε cover αυτόματα έτσι και παίρνεις κάνα 2 στο shootdodge και δεν ρουφάς σφαίρα ελπίζω να σε βοηθήσει αυτό.
naruto14 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Ghost εγώ πάντως δεν βρήκα ούτε μια σε 3 playthroughs. Strange...did u pay 4 them Naruto όχι man, καθώς είσαι σε cover την ώρα που σηκώνεται να aim τότε μπες σε bullet time και πάρε το kill. Έτσι ούτε πρόλαβαν να σε δουν και κανεις και οικονομία στο bullet time. Ah και μην ξεχνάς ότι από cover μπορείς να κανεις shootdodge προς άλλο cover και καθώς είσαι κάτω άμα πατήσεις q θα ξαναμπείς σε cover αυτόματα έτσι και παίρνεις κάνα 2 στο shootdodge και δεν ρουφάς σφαίρα ελπίζω να σε βοηθήσει αυτό. Ναι αυτό με το shootdodge το χρησιμοποιούσα. θα κάνω έτσι όπως είπες με το bullet time. @Ghost ούτε εγώ έχω δει καμία βόμβα. strange.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα