Προς το περιεχόμενο

Max Payne 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντάξει το πέρασα το σημείο αφού το πήγα για εκείνη την στιγμή στο Easy. Τώρα παίζω σε normal αν και χάνω αρκετές φορές. Έτσι πιστεύω θα μάθω. Πάντως το παιχνίδι δεν μπορείς να το παίξεις πολύ ώρα. Τα cutscenes πραγματικά σε ζαλίζουν με την εναλλαγή χρωμάτων.

Δημοσ.

Παιδια μολις πηρα το παιχνιδι και σε λιγο θα γινει η εγκατασταση..Ερωτηση:Μπορουμε να παιξουμε με gamepad η μονο με πληκτρα?

Δημοσ.

Αν το ξεκινήσουμε πειρατευμένο και το συνεχίσουμε αυθεντικό, υπάρχει μήπως κάποιος τρόπος να κρατήσουμε saves/achievements κλπ στο δεύτερο;

Δημοσ.

Έκανα φορμάτ γιατί δε μπορούσα να το διανοηθώ ότι ίσως έφταιγε το παιχνίδι. Το κράτησα σε περίπτωση που έπαιζε δίχως Install. Πάω να το ανοίξω και με το που πατάω να ανοίξει ο φάκελος, μαντέψτε.

Ε, το κάνω κανονικά εγκατάσταση τώρα μήπως και. Ό,τι πιο περίεργο μου έχει τύχει ποτέ.

Δημοσ.

Παιδιά έχω κολλήσει πολύ άσχημα και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Είμαι στο σημείο που βλέπεται κάτω στην φωτογραφία και προχωράω αλλά πάλι με σκοτώνουν ακόμα και στο easy. Έχω προσπαθήσει άπειρες φορές δεν περνιέται. Ακόμα και το easy σε αυτό το παιχνίδι δύσκολο το κάναν έλεος. Σε αυτό το σημείο που είμαι δεν έχει καθόλου save. Είναι εκεί που περνάει μια βάρκα πόσες φορές. Δεν ξέρω αν θα το συνεχίσω άλλο.

post-212896-0-18417500-1339842264_thumb.jpg

Δημοσ.

Λοιπόν μπορείς να καλυφθείς και να αφήσεις να περάσει η βάρκα, δεν χρειάζεται να τους σκοτώσεις. Από εκεί και πέρα υπάρχουν εκρηκτικά δοχεία οποτε πυροβόλα αυτά. Άμα το παίξεις με το να είσαι συνεχεια πίσω από cover είναι easy. Και είσαι πολύ κοντά στο τέλος του chapter.

Δημοσ.

Λοιπόν μπορείς να καλυφθείς και να αφήσεις να περάσει η βάρκα, δεν χρειάζεται να τους σκοτώσεις. Από εκεί και πέρα υπάρχουν εκρηκτικά δοχεία οποτε πυροβόλα αυτά. Άμα το παίξεις με το να είσαι συνεχεια πίσω από cover είναι easy. Και είσαι πολύ κοντά στο τέλος του chapter.

Ναι την βάρκα δεν την βαράω. Στο μεταξύ στην αρχή αν πέσω στην θάλασσα ξαναβγαίνω αλλά πιο μετά έρχεται ένας πάνω από το κεφάλι μου και με σκοτώνει! Αυτά τα εκρηκτικά δοχεία είναι κάτι κίτρινα? Καλό αυτό δεν το είχα προσέξει. Πάντως θα έπρεπε να είχε grenades το παιχνίδι. :mad:

Δημοσ.

Το cover system με συνδυασμό του bullet time κάνει το game εύκολο. Δηλαδή άμα βγάνεις από cover με bullet time παίρνεις ένα kill, και ξανά το ίδιο βγαίνει άνετα. Μετά να δεις που θα έρχονται από παντού και το cover θα είναι destructuble... :-D

Δημοσ.

Το cover system με συνδυασμό του bullet time κάνει το game εύκολο. Δηλαδή άμα βγάνεις από cover με bullet time παίρνεις ένα kill, και ξανά το ίδιο βγαίνει άνετα. Μετά να δεις που θα έρχονται από παντού και το cover θα είναι destructuble... :-D

πρώτα να πατάω bullet time και μετά cover system? Γιατί αν το κάνω έτσι αργεί μέχρι να βγει πάνω. :fear:

Δημοσ.

Ghost εγώ πάντως δεν βρήκα ούτε μια σε 3 playthroughs. Strange...did u pay 4 them :P

Naruto όχι man, καθώς είσαι σε cover την ώρα που σηκώνεται να aim τότε μπες σε bullet time και πάρε το kill. Έτσι ούτε πρόλαβαν να σε δουν και κανεις και οικονομία στο bullet time. Ah και μην ξεχνάς ότι από cover μπορείς να κανεις shootdodge προς άλλο cover και καθώς είσαι κάτω άμα πατήσεις q θα ξαναμπείς σε cover αυτόματα ;) έτσι και παίρνεις κάνα 2 στο shootdodge και δεν ρουφάς σφαίρα ;) ελπίζω να σε βοηθήσει αυτό.

Δημοσ.

Ghost εγώ πάντως δεν βρήκα ούτε μια σε 3 playthroughs. Strange...did u pay 4 them :P

Naruto όχι man, καθώς είσαι σε cover την ώρα που σηκώνεται να aim τότε μπες σε bullet time και πάρε το kill. Έτσι ούτε πρόλαβαν να σε δουν και κανεις και οικονομία στο bullet time. Ah και μην ξεχνάς ότι από cover μπορείς να κανεις shootdodge προς άλλο cover και καθώς είσαι κάτω άμα πατήσεις q θα ξαναμπείς σε cover αυτόματα ;) έτσι και παίρνεις κάνα 2 στο shootdodge και δεν ρουφάς σφαίρα ;) ελπίζω να σε βοηθήσει αυτό.

Ναι αυτό με το shootdodge το χρησιμοποιούσα. θα κάνω έτσι όπως είπες με το bullet time.

@Ghost ούτε εγώ έχω δει καμία βόμβα. strange. <_<

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...