LuciferX Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Το gameplay δεν είναι τόσο καλό, δυσκολεύει τον χειρισμό.Τώρα παίζω για πρώτη φορά.
GFrame Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Το gameplay δεν είναι τόσο καλό, δυσκολεύει τον χειρισμό. Τώρα παίζω για πρώτη φορά. κατά την γνώμη μου είναι ένα από τα καλύτερα shooting games που έχω παίξει!!!
LuciferX Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Έχεις παίξει τα δύο πρώτα; Καμία σχέση.Και με πολλά άλλα (καλά) παιχνίδια φυσικά. Εκτός κι αν παίζεις σε κονσόλα με κάποια auto aim επιλογή (δεν θυμάμαι τώρα αν έχει).
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Εγώ πάλι δεν είχα κάποιο πρόβλημα. (εκτός του ότι άλλαζε σε διαφορετικό όπλο που κουβάλαγα στα cutscenes) Κι επίσης το θεωρώ πολύ καλό, έχοντας παίξει και τα 3. Αλλά γούστα είναι αυτά.
samniotis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 παλεύω όλη μέρα και δεν λέει να μου δουλέψει!!! όχι max payne, max PAIN έπρεπε να το λένε!!!!!! ανοίγει κανονικά απο steam, μου λέει πάτα enter, πατάω, μου βγάζει το social club και μόλις κάνω login μαυρίζει η οθόνη και μου βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί.... έκανα ότι βρήκα στο νέτ, κατέβασα τα patch χειροκίνητα αλλά δεν τα δεχεται, ξαναεγκατέστησα το παιχνίδι - τίποτα, ξαναεγκατέστησα dx - τίποτα, ξαναεγκατέστησα και social club - επίσης τίποτα, γενικά μου έχει σπάσει τα νεύρα!!!! Αν ξέρει κανείς καμιά λύση..... Το σύστημα της υπογραφής και τελευταίοι nvidia drivers υπο win8 64bit
samniotis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Κρασάρισμα Max Payne 3 στο login του Social clubΑν μπορεί κανείς να βοηθήσει γιατί θα με τρελάνει εντελώς αυτό το πράγμα!!!!!Έχω δοκιμάσει ότι λύση υπάρχει σε όλα τα φόρα! Απο χθές παιδεύομαι μπάς και το κάνω να παίξει αλλά τίποτα!Ξεκινάει κανονικά το παιχνίδι, μου ανοίγει μόνο του το login του Social Club και μόλις βάζω τα στοιχεία μου και πατάω login κρασάρει "το στοιχείο max payne σταματησε να λειτουργεί" και με πετάει έξω! steam - win 8 64bitέβαλα τα αρχεία στο root του C, χρησιμοποίησα -dx9, -safemode, -windowed κτλξαναέκανα εγκατάσταση το social club, έκλεισα av, firewall κτλέκανα εκτέλεση ως διαχειριστής δεν ξέρω τί άλλο να κάνω....
Xristaras12 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Κρασάρισμα Max Payne 3 στο login του Social clubΑν μπορεί κανείς να βοηθήσει γιατί θα με τρελάνει εντελώς αυτό το πράγμα!!!!!Έχω δοκιμάσει ότι λύση υπάρχει σε όλα τα φόρα! Απο χθές παιδεύομαι μπάς και το κάνω να παίξει αλλά τίποτα!Ξεκινάει κανονικά το παιχνίδι, μου ανοίγει μόνο του το login του Social Club και μόλις βάζω τα στοιχεία μου και πατάω login κρασάρει "το στοιχείο max payne σταματησε να λειτουργεί" και με πετάει έξω! δοκιμασε να εκτελεσεις το steam Και το παιχνιδι σε συμβατοτητα win7 δεν μου εχει τυχει το θεμα που αναφερεις.Σε win7 X64 τρεχει απροβληματιστα(σε μενα τουλαχιστον) offtopic:αν καταφερεις και το κανεις να παιξει,περνα με στο steam να παιξουμε multi στο max payne
samniotis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 το δοκίμασα κι αυτό αλλά τίποτα - δεν με θέλει με τίποτα! βαρέθηκα - μεταφέρω τα αρχεία για να μην τα ξανακατεβάζω και κάνω uninstall-install μπας και στρώσει αν δεν πετύχει κι αυτό τα κλείνω και πάω για μπάνιο χαλκιδική - άει σιχτίρ με την @!#$%@$!% Rockstar πιά!
samniotis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 update εγκατέστησα και το LA NOIRE μπάς και στρώσει μαζί και το max payne αλλά δυστυχώς ούτε το la noire παίζει - στο ίδιο σημείο, μόλις πάει να κάνει login με τα στοιχεία μου στο Social club, εκεί κρασάρει!! ps στην σελίδα μου του Social club δείχνει κανονικά και τα 2 παιχνίδια - άσχετα που ακόμα δεν έχω καταφέρει να κάνω login....
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 updateεγκατέστησα και το LA NOIRE μπάς και στρώσει μαζί και το max payne αλλά δυστυχώς ούτε το la noire παίζει - στο ίδιο σημείο, μόλις πάει να κάνει login με τα στοιχεία μου στο Social club, εκεί κρασάρει!!ps στην σελίδα μου του Social club δείχνει κανονικά και τα 2 παιχνίδια - άσχετα που ακόμα δεν έχω καταφέρει να κάνω login.... Κατέβασε το Social Club από την σελίδα της Rockstar ή ψάξε μέσα στα αρχεία να εγκαταστήσεις το client. Δες μήπως αυτό το φτιάξει.
Xristaras12 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 updateεγκατέστησα και το LA NOIRE μπάς και στρώσει μαζί και το max payne αλλά δυστυχώς ούτε το la noire παίζει - στο ίδιο σημείο, μόλις πάει να κάνει login με τα στοιχεία μου στο Social club, εκεί κρασάρει!!ps στην σελίδα μου του Social club δείχνει κανονικά και τα 2 παιχνίδια - άσχετα που ακόμα δεν έχω καταφέρει να κάνω login.... καπου ειχα ξαναδιαβασει κατι παρομοιο και τωρα το θυμηθηκα κανε απεγκατασταση τα παιχνιδια τελειως. σβησε και το social club τελειως(με revo unistaller καλυτερα) αν υπαρχει εγκατεστημενο το games for windows live σβησε και αυτο με το revo περνα απο το παιχνιδι το exe που εχει για το social club βαλε το max payne και δοκιμασε απο εκει(εχε κατεβασμενα ολα τα updates του παιχνιδιου και περασε τα εσυ ενα ενα) παντως φιλε μου απορω με την υπομονη σου(καταλαβαινω εχεις πληρωσει τα παιχνιδια και ειναι αδιανοητο να μην τρεχουν) επειδη υπαρχει ενα θεμα που δεν εχω καταλαβει.Τα παιχνιδια τα εχεις σε δισκακι η ειναι μεσω steam;
samniotis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Τα έχω κάνει όλα αυτά Μέχρι και το κλειδί του social club στην registry άλλαξα για να με αφήσει να εγκαταστήσω παλιότερη έκδοση αλλά και εκεί μόλις έτρεξα το la noire μου ζήτησε να κάνει αναβάθμιση..... Εν τέλει άρχισα το la noire offline και μετά έκανε μόνο του sign in και παίζει πλέον κανονικά αλλά το Max Payne 3 συνεχίζει να κρασαρει στο ίδιο σημείο, μόλις πάω να κάνω login στο social club - δεν με αφήνει να πάω offline γιατί δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα Τα παιχνίδια είναι από steam, οπότε δεν με αφήνει να κάνω εγκατάσταση χειροκίνητα τα updates...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα