kalami Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 καπου πηρε το ματι μου στο youtube ps3 slim εχει βγει? και αν οχι θα βγει? και ποτε?
Toufas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 ναι, οπου νανε βγαινει και psp μινι μαζι με snes slim
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 καπου πηρε το ματι μου στο youtube ps3 slim εχει βγει? και αν οχι θα βγει? και ποτε? link or it didn't happen... (κοινώς δεν έχουμε ακούσει τπτ)
giorgos147 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Αν είχε βγει,ΣΙΓΟΥΡΑ θα το είχε γίνει χαμός εδώ(στο ps3 topic)
klainmaingr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι και δεν αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα αλλα προσωπική εκτίμηση είναι οτι θα το δούμε σε περίπου 1,5-2 χρόνια αν κρίνω απο τα προηγούμενα playstation.
sYn Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Τα κέρδη που βγάζουν από τα PS3 είναι μηδαμινά. Δε νομίζω να προχωρήσουν ακόμη σε slim mode.
klainmaingr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δεν νομίζω οτι το ένα έχει να κάνει με το άλλο... Αντίθετα ένα slim με χαμηλότερο κόστος παραγωγής ίσως να τους έσωζε απο πολλές απόψεις και να τους έδινε και τη δυνατότητα να ρίξουν και άλλο την τιμή.
basilis5 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 το moyfa-tube ειναι γεματο απο βιντεακια απατες,δεν αποτελει αξιοπιστη πηγη για νεα
theoritikos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δεν νομίζω οτι το ένα έχει να κάνει με το άλλο...Αντίθετα ένα slim με χαμηλότερο κόστος παραγωγής ίσως να τους έσωζε απο πολλές απόψεις και να τους έδινε και τη δυνατότητα να ρίξουν και άλλο την τιμή. Και όμως έχει πολύ μεγάλη σημασία αυτό! Για να βγάλει η sony ps3 slim, σημαίνει πως με το κανονικό μοντέλο έχει αποσβέσει το κόστος παραγωγής του, και επειδή έγινε αυτό, μπορεί να φτιάξει ένα πιο οικονομικό μοντέλο. Προφανώς με το 3 αυτή την στιγμή δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.. Για να μην βγώ offtopic, να πω στο παιδί που ξεκίνησε την κουβέντα, πως αυτό που είδε παίζει να είναι κάποιο modαρισμένο ps3 σε laptop.
klainmaingr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 http://kotaku.com/5276869/things-unmentioned-at-the-sony-press-conference Έτσι για την ιστορία...
skanjos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 http://kotaku.com/5276869/things-unmentioned-at-the-sony-press-conference Έτσι για την ιστορία... το αστείο είναι οτι έγινε Leaked περίπου ίδιες μέρες με το psp go ,έχουν παρόμοιο κουτί και το καινούριο σήμα του ps3 (πρωτού βγεί.).οπότε εγώ τις πιστέυω τις φήμες,λογικό είναι να μην το ανακοινωσουν ακόμα.πιστέυω στο tokyo game show θα ανακοινώσουν price drop για το παλιό model και θα βγάλουν και το slim στα 400ε. πάντος πιστεύω price drop και slim θα έρθουν ταυτόχρονα και θα ανακοινωθούν κανα μηνα πριν βγουν .ποντάρω νοέμβρη-δεκέμβρη(Holiday season)
klainmaingr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Ναι ακριβώς αυτό νομίζω και εγώ... Θεωρώ οτι θα το δούμε σε εμάς τα χριστούγεννα/Πάσχα με μειωμένη τιμή.
G_Zisis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Εγώ αντίθετα δεν τις πιστεύω αυτές τις φήμες.Αν ψάξετε καλά στο ίντερνετ θα βρείτε πολλές φωτογραφίες από το ps3 slim και μου φαίνονται όλες μούφα.Επίσης αυτήν η φώτο με το κουτί πολλοί λένε πως είναι fake.
klainmaingr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 O χρόνος θα δείξει ώς συνήθως. Εγώ θεωρώ πάντως οτι κάποια πράγματα ΔΕΝ έγιναν έτσι όπως τα είχε προγραμματίσει η σόνυ. Ιδιαίτερα μετά την παρουσίαση της m$. Τεράστιο ποσοστό των leaked πληροφοριών παρουσιάστηκαν κανονικά.. Κάποιες μάλλον αφέθηκαν για το tokyo game show.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.