Someone_ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Ξέρει κανείς που θα τον βρώ ?? Έβαλα τον 2009 τον μισεντζερ αλλά επειδή δεν μου άρεσε θέλω να ξαναβάλω τον παλιό. Ωστόσο στο σάιτ του μσν υπάρχει μόνο η τελευταία έκδοση δλδ η 2009.
esertas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 http://www.softpedia.com/get/Internet/Chat/Instant-Messaging/MSN-Messenger-8.shtml
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Έβαλα τον 2009 τον μισεντζερ αλλά επειδή δεν μου άρεσε θέλω να ξαναβάλω τον παλιό. ΈΝΑΝ δεν έχω ακούσει να λέει κάτι πιο πρωτότυπο (Including meh)! Μιλάμε τι αποτυχία ήταν αυτή? Θα πρέπει να ντρέπεται ο Developer του.. /Μαρία!
Antwni Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δεν συμφωνώ μαζί σου!!!Ίσα ίσα έχει πολύ ωραία εμφάνιση και παραπάνω δυνατότητες από το msn 8.5!! Αν και ναι από πολλούς ακούω να θέλουν να ξαναγυρίσουν στο msn 8.5 διότι το 9 τους βγάζει error αλλά παρότι μπορούν να διορθωθούν, αυτοί προτιμάνε την εύκολη λύση.........!! Στο να επιστρέψουν στον 8.5:p:lol:
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δεν συμφωνώ μαζί σου!!!Ίσα ίσα έχει πολύ ωραία εμφάνιση και παραπάνω δυνατότητες από το msn 8.5!!Αν και ναι από πολλούς ακούω να θέλουν να ξαναγυρίσουν στο msn 8.5 διότι το 9 τους βγάζει error αλλά παρότι μπορούν να διορθωθούν, αυτοί προτιμάνε την εύκολη λύση.........!! Στο να επιστρέψουν στον 8.5:p:lol: Δε θα σταθω στις "παραπανω" δυνατοτητες αλλωστε τις ειδα για οση για ωρα μπορουσε να κανει login το ρημαδι και δεν συγκινηθηκα με τις εξτρα ρουφιανο features. Αλλα θα σταθω στο οτι ξαφνικα μου εμφανισε error code 80072efd, τι αν εχω διαβασει το μισο google και εχω δοκιμασει ενα σωρο "φτιαξιματα" το αποτελεσμα ειναι μια τρυπα στο νερο. Αρα η επιλογη ειναι μεταξυ της "ευκολης" και της ΜΗ λυσης.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δώσ0ρ.. Σε λίγο θα κάνω δημόσια ομάδα κατά του νέου MSN.. ololz. /Koritsi_Gia_PC
Antwni Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δε θα σταθω στις "παραπανω" δυνατοτητες αλλωστε τις ειδα για οση για ωρα μπορουσε να κανει login το ρημαδι και δεν συγκινηθηκα με τις εξτρα ρουφιανο features. Αλλα θα σταθω στο οτι ξαφνικα μου εμφανισε error code 80072efd, τι αν εχω διαβασει το μισο google και εχω δοκιμασει ενα σωρο "φτιαξιματα" το αποτελεσμα ειναι μια τρυπα στο νερο. Αρα η επιλογη ειναι μεταξυ της "ευκολης" και της ΜΗ λυσης. Τεσπα θα αγνοήσω τα πρώτα λόγια σου και θα πάω για το error που σου έβγαζε!!Φίλε μου όλα λύνονται μην απελπίζεσαι τόσο εύκολα όλα διορθώνονται αρκεί να επιμένεις και να το ψάξεις λίγο παραπάνω!! Μα βασικά σου λέει για 8000ffff ή για 80072efd?? Λοιπόν η λύση του προβλήματός σου βρίσκεται σε αυτά εδώ τα link που σου παραθέτω : p Αυτό εδώ για το error 8000ffff Για το error 80072efd δες αυτά!! http://www.imzers.com/msn/solve/error-code-80072efd http://msn-errors.blogspot.com/2006/11/windows-live-messenger-error-code.html http://www.techteam.gr/index.php?showtopic=104621 Αν δεν γίνει πάλι κάτι δες αυτό εδώ το link και παίξε λίγο με το contacts!!Βασικά κατέβασε το και κάνε του εγκατάσταση αλλά δες εάν στο revo ή στο your unistaller υπάρχει καμιά εφαρμογή που να λέγεται ''Windows Live Communication Platform''! Κατέβασε από εκεί και απεκατέστησε πρώτα πριν κάνεις τίποτα άλλο το msn με το Zapmessenger!!Ε και μετά εγκατέστησε το contacts (που έχεις κατεβάσει από εκεί)(αν δεν σου κάνει εγκατάσταση κάνε δεξί κλικ και μετά κατάργηση)!!Τέσπα ψάξε το λίγο γιατί κουράστηκα να γράφω:lol: Πάντως παίξε λίγο με το τελευταίο link που σου έδωσα γιατί και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα είχα με την beta έκδοση όμως!! Αα και για δοκίμασε να το κατεβάσεις από εδώ το msn!! Δώσ0ρ.. Σε λίγο θα κάνω δημόσια ομάδα κατά του νέου MSN.. ololz. /Koritsi_Gia_PC Θα δούμε σε λίγο.........:-D ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:14 ---------- Φίλε μου το έφτιαξες ή βαριέσαι!!:lol:
duffyduck Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 και εκεινο που ειναι εκνευριστικο είναι οτι δεν σε αφηνει να στειλεις αρχεια αν δεν τα σκαναρει με αντιικο εγω πάντως εφτιαξα ένα ψευτικο exe και ησύχασα από τη βλακεια του. ευτυχως στα XP x64 εχω ακόμη τον 8.5
Antwni Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δεν το έχω παρατηρήσει αυτό αλλά δες εάν είναι τικαρισμένη η επιλογή που λέει να σου σκανάρει τα αρχεία στην καρτέλα ''File Transfer''!!
washcloud Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 εξτρα ρουφιανο features δηλαδή ; εγω πάντως εφτιαξα ένα ψευτικο exe και ησύχασα από τη βλακεια του. μήνινγκ ; Και ω ναι, ο wlm 9 είναι ό,τι τρισαθλιότερο έχω ζήσει μετά το στρατό...
sam sam Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 και εγω μαζι σου ! ( οπως και πολλοι γνωστοι μου ) μολις το εβαλα αμεσως το επεγκατεστησα... ( και βγηκα σαν και εσενα στην "γυρα" για το παλιο... ) λυση μονο να βρεθει στο παραθυρακι "της ενημερωσης για νεα εκδοση"... Δώσ0ρ.. Σε λίγο θα κάνω δημόσια ομάδα κατά του νέου MSN.. ololz. θελω να μπω και εγω!
markelos Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Εγώ πάλι που έβαλα τα 7 να τα δοκιμάσω, μόλις πήγα να συνδεθώ μου πέταξε error. Έτρεξα κατ' ευθείαν αυτό > http://rapidshare.com/files/203537234/Contacts-ship-neutral.cab και έφτιαξε η μπούρδα. Όσο για το look, μετά το a-patch μια χαρά δείχνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.