Προς το περιεχόμενο

Sites για αγορά μπαταριών Notebook σε Ελλάδα και Ευρώπη;

anax111

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά η μπαταρία του notebook μου Qosmio G20 τα έφτυσε και το προϊόν είναι εξαντλημένο στο Δήσιο που είναι το μόνο site που ξέρω στην Ελλάδα.

Από την IDEAL την αντιπροσωπεία την έχουν 100 ευρώ (στο Δήσιο την είχαν 60) !

Ξέρει κανένας κάποια άλλα sites σε Ελλάδα ή Ευρώπη που να πουλάν μπαταρίες για Notebook;

Δεν το αντέχω να πληρώσω 100 ευρώπουλα για μια μπαταρία.

HEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!!! :shock:

Δημοσ.
Παιδιά η μπαταρία του notebook μου Qosmio G20 τα έφτυσε και το προϊόν είναι εξαντλημένο στο Δήσιο που είναι το μόνο site που ξέρω στην Ελλάδα.

Από την IDEAL την αντιπροσωπεία την έχουν 100 ευρώ (στο Δήσιο την είχαν 60) !

Ξέρει κανένας κάποια άλλα sites σε Ελλάδα ή Ευρώπη που να πουλάν μπαταρίες για Notebook;

Δεν το αντέχω να πληρώσω 100 ευρώπουλα για μια μπαταρία.

HEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!!! :shock:

ebay.com φίλε για μπαταρίες και όχι μόνο.

Ενδεικτικά θα αναφέρω πως έψαχνα για μπαταρία για το SE P1i μου και εδώ στην ψωροκώσταινα μου ζητούσαν 54 ευρώ!!! για την original.

Πήρα δύο μέσω ebay, made in taiwan όπου μαζί με τα έξοδα αποστολής ήρθαν στην πόρτα μου με συνολικό κόστος 11.5 ευρώ!!!

Από απόδοση? επειδή ήδη τη μια τη χρησιμοποιώ περίπου 4 μήνες, απλά άψογη!!!

Δημοσ.

http://www.batteryupgrade.co.uk

Στο συστήνω ανεπιφύλακτα.Ύστερα από 2 τζούφιες μπαταρίες για το PDA από ΔΗΣΙΟΣ,ληγμένες-αστοχία υλικού δεν με ενδιαφέρει,σημασία έχει οτι μου έστασαν τα νεύρα και δεν έκανα και δουλειά μου...

Το batteryupgrade έχει δωρεάν μεταφορικά και μου ήρθαν 2 παραγγελίες μέσα σε 10 μέρες (ημερολογιακές όχι εργάσιμες).

Όσο για το ΔΗΣΙΟΣ ούτε δώρο να μου κάνανε δεν τους ξαναεπιλέγω.Μόνο και μόνο για τη θρασύτητά τους στο τηλέφωνο και την επανηλημένη αγένειά τους

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους.

Αγόρασα τελικά μία από το Ebay και μου στοίχισε 31 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά . Αλλά αν δε δω καλή ποιότητα θα πάρω από το batteryupgrade που είναι σίγουρα πιο αξιόπιστο.

Από ότι είδα δεν υπάρχει παρόμοιο θέμα πουθενά στο forum και επειδή σίγουρα απασχολεί πολύ κόσμο θα παρακαλούσα όποιον βρει κάποιο άλλο σχετικό eshop να το ποστάρει εδώ ώστε όσοι ψάξουνε μετά από εμένα να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ένα πολύ καλό site με μπαταρίες είναι και το http://www.worcell.com. Πήρα απο εκεί μια μπαταρία για ένα UMPC που έχω, πολύ δύσκολη να βρεθεί με την μεγαλύτερη δυνατή χωρητικότητα σε πολύ καλή τιμή, με cells made in japan και μεταφορικά μόλις 6Ε. Το έστειλαν με singapore post σαν δώρο και δεν πλήρωσα τελωνείο. Πολύ γρήγοροι στο να απαντήσουν τα email και πολύ φιλικοί.

Στο ebay είχα βρει μικρότερης χωρητικότητας και ακριβότερες.

Δημοσ.

ρε παιδια ειχα παρει και εγω απο το Δησιο μια μπαταρια ολα οκ αλλα απο οτι βλεπω ειναι η ιδια ακριβος με αυτη που εχει στο worcell.com...και την ειχα παρει και πιο φθηνα μου φαινεται...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...