stam-geo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Προσπαθώ να απεγκαταστήσω το AVG και δε μπορώ.Σε κάποιο σημείο της διαδικασίας μου εμφανίζεται το εξής μήνυμα.Installer initialization failed due to following error: Error: Initialization of the language file "C:\Program Files\Grisoft\AVG7" failed. General failure.Πείτε μου τη γνώμη σας.
dr.scholl Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 απενοργοποιισε τον avg και μετα κανε επανεκεινηση.....και τοτε πηγενε και βγαλτω απο το προσθαφερεση προγραματων
nplatis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Και αν δεν δουλέψει ούτε αυτό, κάνε πάλι εγκατάσταση, επανεκκίνηση, και πάλι απεγκατάσταση.
jtsc21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 κανε uninstall καλυτερα με το revo uninstaller το οποιο δε αφηνει καταλοιπα και ειναι και freeware
micos000 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Ή δοκίμασε να το εγκαταστήσεις ξανά και μετά να το απεγκαταστήσεις. Ίσως έχουν κάποιο πρόβλημα τα αρχεία του. Κάνε και έναν έλεγχο να δεις αν ο φάκελος που σου λέει υπάρχει. Το AVG7 είναι παλιό πρόγραμμα και μου φαίνεται περίεργο που το χρησιμοποιείς ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.