Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη βυσματος ps/2 σε πληκτρολογιο

tzotzo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω.Εχω ενα πληκτρολογιο της Logitech με συνδεση ps/2.Ξερει καποιος αν μπορω να βρω το βυσμα σε καποιο καταστημα?

Θα παρω ενα αλλο πληκτρολογιο μιας και ειναι αρκετα φθηνα απλα το θεμα ειναι να το εχω για εφεδρικο.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.
κοπηκε το καλωδιο και θελω ενα βυσμα ps/2 για να μην παει στραφι το καημενο

Πάρε ένα πληκτρολόγιο φραγκοφονιά :lol::lol::lol:

Δημοσ.
πηρα το ιδιο 10 ευρω.απλα γιατι να μην το φτιαξω και να εχω ενα εφεδρικο για παν ενδεχομενο

Παρε αλλο ενα με 10€ για εφεδρικο!:lol::lol:

Δημοσ.

Φίλε μου σχετικά είναι εύκολο αρκεί να έχεις κολλητήρι κόλληση και φυσικά καινούργιο βύσμα ps/2 ανοίγεις το παλιό και βλέπεις και γραφείς σε ένα χαρτί την τοποθέτηση τον καλωδίων ανά χρώμα και μετά ξεκινάς να κάνεις τις κολλήσεις όπως είναι στο παλιό (κομμένο ) αν δεν είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις έχει και το πλαίσιο με 3.90 ευρώ (αξίζει τον κόπο ?? )

• Moderators
Δημοσ.

Παρε ενα PS/2 βισματακι, κοψε το καλωδιο, ανοιξε το παλιο να δεις πού ειναι συνδεμενα τα καλωδια, και με ενα κολλητηρι κολλησε τα στις ιδιες επαφες.

Προσεξε μονο να τα μονωσεις μη βραχυκυκλωσουν.

Edit: Με προλαβε το απο πανω.

Να συμπληρωσω οτι το βισμα σε καμια περιπτωση δε θα πρεπει να ξεπερναει σε κοστος μερικα λεπτα του ευρω.

Δημοσ.

πάρε πληκτρολόγιο να τελειώνεις, εκτός αν μας γράφεις από Κορυδαλλό και θες κάπως να σκοτώσεις την ώρα σου.

Δημοσ.

Πάρε ένα καλώδιο PS/2M-PS/2M έτοιμο του μέτρου,

κόψ' το στη μέση και σύνδεσε το ένα κομμάτι με το πληκτρολόγιο.

Έτσι εκτός από πληκτρολόγιο θα έχεις και εφεδρικό βύσμα.:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...