Προς το περιεχόμενο

aspire one A110 & Πολυμηχάνημα HP Deskjet F4280 179 Ευρω

NteliX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δυστυχώς το 209 ευρώ ισχύει, μόλις το βάζεις στο καλάθι σου γράφει 209.

179 θα ήταν πάρα πολύ καλή προσφορά, 209 δε νομίζω ότι αξίζει.

Δημοσ.

Στο 8018019000 που πήρα για διευκρινίσεις μου είπαν ότι έχει γίνει λάθος και ότι τελικά είναι 209 η τιμή...

Δημοσ.

Καλημέρα. 179 είναι η τιμή του απλά λόγω της δυσλειτουργίας του site τον τελευταίο καιρό το δείχνει έτσι. Περιμένετε λίγο και θα φαίνεται και η τιμή 179 όταν μπαίνει στο καλάθι, όπως θα πάρουν και τιμή και τα άλλα προϊόντα του crazy. Όποιος δεν πιστεύει μπορεί να πάρει τηλέφωνο στο You.

Είναι καλή προσφορά κατά τη γνώμη μου αλλά μου είναι απλά περιττό το πολυμηχάνημα. Θέλει κανείς να το αγοράσουμε μαζί, να κρατήσω εγώ το netbook και να κρατήσει το πολυμαχάνημα σε τιμή που να μας συμφέρει και του δυο; Αν ενδιαφέρεται κανείς περιμένω PM. Ευχαριστώ.

Edit: Μακάρι να μην ισχύει αυτό που είπε ο φίλος katcos παραπάνω. Είναι συνηθισμένο εκεί στο You να κάνουν λάθη από συνενόηση μεταξύ τους. Αν μπορεί κάποιος άλλος να ξαναπάρει να δούμε τι θα του πούνε και αυτού. Παίρνω και εγώ τώρα.

Τελικά στα 209 είναι. Βάλανε και αυτή την τιμή στο You Crazy. Βάλανε και τις άλλες τιμές στα προϊόντα του Crazy. Πάλι συμφέρει αλλά όχι τόσο όσο πριν. Προς το παρόν τώρα δεν ενδιαφέρομαι γιατί θεωρώ θα βάλουν στο άμεσο μέλλον καλύτερες προσφορές. Όποιος το πάρει και τώρα θα του πρότινα να πάρει το ΠΟΝΤΙΚΙ NOTEBOOK BELKIN RETRACTABLE είναι πολύ μικρό και βολικό, το είχα δει καθώς και ένα dimmάκι μνήμες παραπάνω.

Δημοσ.

Ιέρο...σε πιάνω αδιάβαστο....το λινκ που έβαλες είναι για επισκευασμένο μηχάνημα στα 143e, όχι καινούριο...

Και δίνει 30 μέρες εγγύηση...

Δημοσ.

Πάντως τώρα το δίνει το aspire με δίσκο usb 250 GB 2.5" Verbatim στα 199 στο crazy you. Πιο καλό ως σύνολο αλλά δεν θα μπορούσε να δίνει μόνο το netbook στα 150 να τελειώναμε;

Δημοσ.
Πάντως τώρα το δίνει το aspire με δίσκο usb 250 GB 2.5" Verbatim στα 199 στο crazy you. Πιο καλό ως σύνολο αλλά δεν θα μπορούσε να δίνει μόνο το netbook στα 150 να τελειώναμε;

LOL!πραγματοποιηθηκε η ευχη σου.

κατλυτερη τιμουλα δεν μπορουσες να ευχηθεις:mad::mad:????:P:p

Μαλλον μονο για σημερα το καταστημα You δινει το aspire one A110 στα 149Ε

• Moderators
Δημοσ.

Ακριβως! Μολις ειδα τη προσφορα θυμηθηκα το παιδι που το ειχε πει και ηρθα εδω να το ποσταρω χοχο!

Δημοσ.
LOL. Θέλετε να ευχηθώ κάτι άλλο; Τώρα που γυρίζει....

Eυχησου γρηγορα, γιατι τωρα το πηγαν 159 με δωρο ενα πενακι. Ασανσερ το κανανε σημερα το μηχανακι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...