MobileMan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Σου είπα και νωρίτερα ότι δεν θα μπω στην λογική της κακομοιριάς και μιζέριας μιας μερίδας ανθρώπων που νιώθουν ότι είναι πολίτες της πιο αδικημένης και υποβαθμισμένης χώρας του κόσμου. Αν αισθάνεσαι "ριγμένος" από τις τιμές της Ελληνικής και Ευρωπαικης αγοράς και ότι βρίσκεσαι πάντα ένα βήμα πίσω, τότε παρήγγειλε ότι θέλεις από Αμερική και μην μας "βασανίζεις" άδικα. Γίνεσαι εριστικούλης ή μου φαίνεται; Κανείς δεν υποστήριξε τα τραγικά που προαναφέρεις και αν βασανίζεσαι αγόρι μου μην απαντάς σε αυτό το θέμα! Δεν είσαι υποχρεωμένος. Επίσης σου εγγυώμαι ότι το να βάζεις λόγια στο στόμα του άλλου δεν σε κάνει εξυπνότερο. Ως άνθρωπος όμως που έχει αλλάξει περισσότερα λαπτοπ από τα χρόνια του... Αγοράζοντας Η/Υ από Super Market όπως το carrefour θα αλλάξεις πολλά laptop ακόμα και δεν γίνεσαι ειδικός! ...όπως βλέπεις με το flame δεν κερδίζουμε τίποτα... ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΠΟ ΕΞΩ, ούτε θα προέτρεπα κάποιον να το κάνει! Το μόνο που θέλω είναι να βγάλω μια άκρη και να καταλήξω σε μια καλή αγορά. Δεν μου περισεύει χρόνος για να τσακώνομαι με κανέναν!
panos2000gr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Αγοράζοντας Η/Υ από Super Market όπως το carrefour θα αλλάξεις πολλά laptop ακόμα και δεν γίνεσαι ειδικός! Ο καθένας κρίνεται από τα γραφόμενα του και δεν θα ήθελα να μπω σε διαδικασία αντιπαράθεσης!! Δεν είναι κακό να μην γνωρίζεις...το άσχημο είναι να κανεις τον έξυπνο και ειδικά σε έναν τομέα που δηλώνεις άγνοια.
anax111 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Καμία εταιρεία δεν κυκλοφορεί τα ίδια μοντέλα όσον αφορά την ονομασία σε Ευρώπη και ΗΠΑ για πολλούς λόγους. Στην ουσία όμως τα κυκλοφορούν με άλλα ονόματα. Τα μοντέλα της Toshiba που κυκλοφορούν στην Ευρώπη και στην Ελλαδα θα τα βρεις εκτός από το site της IDEAL εδώ http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/home/ Τώρα όσον αφορά αυτό που γράφεις για το ότι η Toshiba είναι μία από τις δύο καλύτερες εταιρίες στον κόσμο στα Laptop το θέμα είναι υποκειμενικό αλλά έχοντας δουλέψει κορυφαία μοντέλα από όλες τις μεγάλες εταιρίες εγώ θα συμφωνήσω. Ναί είναι μαζί με την Dell. Όλες οι υπόλοιπες είναι μια κλάση κατώτερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.